• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kundakta bebek görmek

baranumran

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamı sabah namazından sonra gördüm. Doğum yapmışım ama o anı görmedim sadece hafif bir yorgunluk vardı. 2 erkek çocuğu var kundakta yerde yatıyorlar. Birinin adı Musa diğerinin adı İsa sanırım ikizler. Bebeklerden birini babasına veriyorum sanırım. Bu arada bekarım.

dmt80

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kundakta çocuğu olduğunu görmek

selemün aleyküm Allah'ın rahmet bereketi üzerinize olsun inşallah
rüyamda bir hemşire bana beyz kundakta bir bebek veriyor ben diyorum ki diğeri düşmüştü bu yaşıyormu şaşırıyorum ve seviniyorum bebeğin yüzü çok güzel yüzüne bakıp inşallah hayırlı uğurlu olursun rabbim seni hayırlı evlat yapsın diyorum.evliyim çocuğum da var bu rüya ne anlama gelir sabah namazından önce gördüm bu rüyayı.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleykümu selam Allah'ın rahmet bereketi sizin üzerinize de olsun hayirdir inşallah
Kundakta çocuk görmek müjdeye, Çocuk için kundak hazırlamak yaşamak için gerekli tedbirleri almaya;
Rüyada bebek görmek masumiyet, cana yakınlığı ve yeni başlangıçları belirtir...
kim bilir bakarsiniz bir tane daha hayirli, saglikli evladinizin olmasi esigindede olabilirsiniz..
kundakta olmasi bazi guzeliklerin bir hazirlanma ,kendi içinizde gizli kalmış değerlerinizin ve potansiyelinizin yakinda ortaya cikacagina da delaletir..

Bu yorumu yaparken sevdigim bir arkadasimin yasadigi komediye aklim gitti..
yeni evli olan arkadasim esma esine derki "Kocacigim hadi Gozun aydin yakinda 3 kisi olacagiz.. esinin de gozleri parlar cook sevindim desene
bebek geliyor esma arkadasim da der ki_yook annem geliyor.. misali...
bu kissadan hisse alirsiniz ins..
Hayirli gunler..

gülen yüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kundakta bebek görmek

Selamın aleykum, dururmumu biliyorsunuz. Ben evlenemicem çocuğum olmayacak diye ağlıyodum. Çok ağladım o gece, yattım uyudum rüyamda gördüm. Bir tane oğlan bebek erkek doğurmuşum, onu bana veriyorlar yanımda yatıyor. Sonra onu öteki koluma alıyorum duvar tarafına düşmesin birşey olmasın diye. Beyaz pamuk gibi bir bebek, beyaz kundakta sarılıydı. Sonra eşim geliyor, eşimin yüzünü görmüyorum ama şu an sevdiğim kişi gibi uzun boylu zayıftı. Beyaz gömlek siyah pantolan vardı. Sarıldım ona çok içten bir sarılmaydı. Sonra bir erkek çoçuk daha oldu. Hayır olur inşAllah hayırlı günler.:(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum Selam kardesim biliyorum..
her ruya sahibinin maddi manevi icinde bulundugu ortam ve kosullar medeni hali de goz onune alinarak yorumlandigini bilmenizi isterim..
bu tur Ruyalar;icinizdeki incinebilir temiz kalpliliğinizi çaresizliğinizi ve bozulmamış temiz ahlakınızı safliğinizi gösterir..
Kundakta çocuk görmek müjdeye, yaşamak için gerekli tedbirleri almaya;

Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona Nefsine Göre Elbise Biçer ...
Sizi her öveni Dost sanmayin... Sizi öveni dost döveni düşman olarak görmeyin!
Neden övüldüğünüzü ve dövüldüğünüzü sorgulayın
Hayırlı aksamlar.

Hilalhy

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, gönlümde biri var ama görüşmüyoruz ailem olumsuz oldugu, baktığı için. Benim hala gönlüm onda, onu bekleyip beklememem hayırlı mı degil mi istihare yaptım. Rüyamda bir bebek vardı ben oyuncak sandım birinin kucağındaydı ne kadar büyük bir bebek dedim, sonra bebegi kucağıma aldım beyaz bir kundagın içindeydi ama oyuncak degil canlıydı, gülüyordu bu kadarını hatırlıyorum. Bir kaç gün sonra da arkadaşım beni rüyasında görmüş bana birinden hediye gelmiş kutunun içinde zümrüt yeşili cok güzel bir taş varmış bu rüyada kafamı karıştırdı.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümu selam Allah'ın rahmet bereketi sizin üzerinize de olsun hayirdir inşallah
Kundakta çocuk görmek;
müjdeye, Çocuk için kundak hazırlamak yaşamak için gerekli tedbirleri almaya;gerçek hayatta uyumlu olmayı başarmak gerektiğini ifade ederken kendinize,o insane ve hayatta biraz daha zaman vermeniz gerektiğini

Zaman en iyi hakim, hüküm,ve Hekim dir..Zaman hiç konuşulmayan ve bilinmeyenlerini ortaya çıkaran bir nimettir!!

Zorlamaya SIKILMAYA ,stresse girmeye gerek yok...
O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiğinde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir!

Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol.
Bırak hayat sana rağmen değil, Sen hayat kader kismet ile beraber ak..
Kadere tas atmak akıl mantik işi degil..
ÖNCE KENDİN VE KADERİN İLE BARIŞIK OL ...
Kader'in Sırrına akıl erdiremezsin..
Kendileri için hazırlanmış kaderi izleyip yasarken, sabredip en güzel tavrı gösterenler hiçbir şey kaybetmez!!
Bilakis; ruh sağlığını, dünya ve ahiretlerini, neslini ve nesebini malını ve aklını KORURLAR....

Hilalhy

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun sizden yorumunuz için cok teşekkür ederim peki benim kadere Allahın takdirine razı olup beklemem mi lazım o kişi için dua etmeye devam etmelimiyim nasip olsun diye kafam cok karıştı.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ahh be kardeşim daha sadece 21 yaşındasınız...

Zaman en iyi hakim, hüküm,ve Hekim dir..Zaman hiç konuşulmayan ve bilinmeyenlerini ortaya çıkaran bir nimettir!!

hakkında hayırlısı diyerek sabır ile bekleyin... insanlar , hayat, duygular, içinde bulunduğu durum değerlendirmeler ve çözümler, sorunlar Değişkendir...

Hilalhy

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Evet yaşım cok genc hata yapacak yanılacak yaştayım ve o kadar cok kafa karışıklığı yaşıyorum ki Rabbim hakkımda hayırlı olanı nasip etsin inşaallah.

Zynpppp

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Kundakta çocuk

Selamunaleyküm. Bugün rüyamda bizim evin salonunda idim. Yanımda tanıdığım bu abimiz vardı oturuyorduk. Benim başım açıkı. Kanepede oturmuştuk ama ben ona çok yakın oturmuştum. Karşımda bi adam vardı beni uyardı biraz uzaklaş diye bende biraz uzak durmak için doğruldum, baktım yerim daralmış yastıklar falan var. Sonra ben gülüyorum tanıdığımız olan kişi bana ters ters bakıyor. Baktım o da gülmeye başladı. Sonra bu defa farklı bi yerde gördüm kendimi. Bi adam varmış hapiste olan, zindan gibi bi yer, yer altında olan sarı ışığı olan. Onun kundakta bi çocuğu varmış ama benim kucağımda idi. Bende görsün özlemiştir diye yanına götürmeye çalışıyordum, beyaz kundakta idi. Biz girdik adam geldi ama beyaz uzun sakallı orta boylu göbekli bi adamdı. Bi tekli koltuğun üzerinde oturdu. Bende içimden dedim ki bu adam burda güya zindan da nasıl göbekli oluyor diye. Sonra kundaktaki çocuk birden baktım 10-13 yaşlarında bi erkek çocuğu oldu. Kalabalıktı, ailesi de oradaydı uyandım tüm detayları hatırlamıyorum ama yorumunu merak ettim. Çok garip rüyalar görüyorum yorumlarınız sevinirim.

Üst Alt