• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kur'an-ı Kerim görmek

duygusal04

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba
bundan 2 yıl önce gördüğüm ama hala etkilendiğim ve anlamını merak ettiğim rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

rüyamda bir bahçedeyim kırmızı ve beyaz gül ağaçları var bahçe içinde birde ev var ev halkından gizleniyorum nedenini bilmiyorum.evden bir erkek çocuğu 10 yaşlarında bana gizlice güllerden kesip veriyor şundan da ver bundan da diyorum sürekli.10-15 tane gül oldu elimde.o çocuk bana evdekiler görecek seni diyo ben çıkıyorum bahçeden bir ormandayım bu sefer bir ağaç var kocaman çınar ağacı gibi üzerinden kırmızı bir karanfil aşağıya uzanıyor sapının ucu yok gibi çok uzun.uzanıyorum koparmak için ağacın dalları aşağı eğiliyor ve gövdesinde büyük bir kuran-ı kerim var yaslanmış dallara sallıyorum ağacı elimden gülleri atıyorum kuran yere sağıma düşüyor toz kalkıyor yerden.çarpılcam korkusuyla hemen alıp öpmeye başlıyorum 3.kez öpecektim ki uyandım.
yorumlarsanız sevinirim.
teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim Hosgeldiniz..Duygusal, hassas olmak guzeldir ama fazlasi zararli ve baskalari tarafindan farkli gorulebiliyor...
Biliyorsunuz Ruyada tek bir nesne alinip yorumlanmiyor hep birlikte bir butun halinde yorumlanir..
Hayirdir insallah..
İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada Kurân-ı Kerim görmenin beş tabiri vardır:

1-İlim
2-Miras
3-Emanet
4-Rızk
5-Mal.

Rüyada Gül görmek; hatırlanmaya, Gül koklamak sevinç ve feraha
Sizin cok vicdan Sahibi oldgunuz ama Kizinca haddinizi bilmeyip nimette bile ezebileceginize delalettir.. ama cabuk pisman olup af dilesenizde artik hic bir sey eskisi gibi olamamaktadir..
nimet sadece Kur`an ekmek degil..Sevgi ,Hayatı sevdiğinle paylaşmak da bir nimettir..
Sevmek, sevilmek, sayilmak istiyorsaniz ilk once Yaradani ve Yaradilani Allah icin sevin ve
Sevdiklerinizi KIRMAYIN veya KIRILMALARINA sebep olmayin..

Hayatta en buyuk dostun sen olabilecegin gibi hayattaki en buyuk dusmanin gene sen olabilirsin.
Secimini yap ve kendin icin dostu mu yoksa dusmani mi olacagina karar ver.
Yasamdaki tum acilari atlatabilirsin, her seye ragmen mutlu olmayi basarabilirsin, istersen kotu aliskanliklarini birakabilir ve her zaman yeniden baslayabilirsin.
Istersen kendine yeni bir hayat kurabilirsin. Eger kendinin dostu olabilirsen.
Kendinin dostu olabilmen icin kalbinin, vicdaninin sesini dinle..
SORDUN mu HİÇ Kendine?
gencim..guzelim..ve toplumda saygin yerim var hep böyle mi kalacağım?

SORDUN mu HİÇ Kendine?
herşeye sinirleniyorum herşeyden öfkeleniyorum ..
herkesi kiriyorum hep böyle mi kalacağım?

Hep bilmediğimiz farkına varamadan aramaktan vazgeçemediğimiz bir arayış içinde olmadık mı hepimiz?Her insanın nefsi vardır!
Nefs “insanda ve cinde şer kötülük kuvveti” anlamına gelmektedir.

İçimizde konuşan ses kim? bunu biliyor muyuz?
Kendi kendimize konuşuyoruz değil mi?
aslında içimizde; kendi kendimize konuştuğumuzu zannediyoruz ama gerçeği öyle değil...
Bir konuda iyi düşünmemiz için içimizdeki can icindeki Canan vicdanimiz..ozumuz! konuşuyor kötü yorumluyorsak içimizdeki bizi kotulugu emr eden Nefis konuşuyor.
Hayirli Geceler..

duygusal04

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
yorumunuz için çok tşk ederim.Allah razı olsun

KarBeyaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamin Aleykum,
bugun ruyamda bir arkadasi gordum, evinde sohbet vardi ve Kuran okuyorduk. O okuyordu ve ben önümde kuranla dinliyordum. Arkadasimin o okumasi cok cok güzeldi ve icimden keske bende böyle güzel okuyabilsem diye gecirdim.
Bunun ne demek oldugunu anlatabilirseniz cok sevinirim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah

"Arkadasimin o okumasi cok cok güzeldi ve icimden keske bende böyle güzel okuyabilsem diye gecirdim. "
Siz aslinda ozunuzde cok iyi bir insan iyiliğe, hayra özenin ve ibadetleri yerine getirmeyi canu Gonulden istiyen biri..ama Ahh su nefis!!den bir kurtulabilseniz seklinde ruyaniz yorumlanir..

"evinde sohbet vardi "
Sizi uyarmaya calisan bilgili biri ,bir dost manasindadir..
Nasihattin kiymettini bilin..
KADERİNİZ ve YOLUNUZ AÇIK OLSUN, HAYAT ACELE ETMEYE GELMEZ..

"Kuran okuyorduk. O okuyordu ve ben önümde kuranla dinliyordum "
Gereksiz dünya işlerini bırakmaya, ALLAH'IN emir ve yasaklarını tasdik edip yapmaya, hayır ve güzelliğe delalet eder...

"Allah; dinini düzelten kişinin dünyasını da düzeltir."
Hz. Ali r.a
Hayirli Cumalar..

ts61

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada yatakta kuran-ı kerim gormek

Ruyamda yatağımda kuran-ı kerim çıkıyordu babam topluyordu kaldırıyodu bir daha çıkıyordu. Heryere baktim ruyanin ne anlama geldini bulamadim. Lutfen rica etsem yardimci olurmusunuz.

Üst Alt