• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kuran Yazısı Görmek

• Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Meraba, Rüyada Kuran Yazısı görmek ne anlama gelir? Ruyamda avucumun icinde Kuran yazilari elif, sin, şin, sad, dad ve arka tarfta nabiz ustunde de Allah yazisi ayni zamanda belimde sol tarafta da vardi, gordum ve kuran yazisiydi. Avucumun icindeki harfleri okudum ama belimdeki yaziya biri bakiyordu.Yorumunuz benim icin onemli kolay gelsin.

varaka

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kuran yazıları görmek

Hayırlı çalışmalar; hocam rüyamda üst üste dizilmiş Kur'an-ı Kerim'ler görüyordum kırmızı kaplıydılar. Bunlar öğrencilere dağıtılmak için gelmişti. Ben ve yanımdaki yabancı uyruklu birisi bunları paketliyordu. Ben elime bir tane aldım ve içini açtım ve Kur'an yazıların gördüm ve daha sonra kapatıp bir naylona koyup. Tam bırakacakken yabancı uyruklu olan o kişi benden aldı ve sağ ol falan dedi. Ben de biraz acale ederek kendi okuluma yetişmeye gittim bende kendime bir tane alayım ve gelen diğerlerini de kendi sınıfıma dağıtayım diye. Yolda yürürken de bir arkadaşa denk geliyordum arkadaş da bir cafede falan çalışıyordu biraz entel gibiydi. Rüyam burada bitiyordu. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Üst Alt