• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuranı kerim üzerine yemin etmek

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kuranı kerim görmek, rüyada kuranı kerim üzerine yemin etmek tabiri.
Selamün Aleyküm, İyi çalışmalar efendim. Rüyamda arkadaşlarımla top oynadığımı görüyordum daha sonra atılan bir şut karşısında kimisi gol dedi kimisi aut dedi ben de koştum bak Kuranı Kerim üzerinde yemin ediyorum dedim bu göl dedim sanki kırmızı kaplı bir Kuranı Kerimdi elimdeki. Hocam rüyamı yorumlarsanız minnettar kalırım. Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam, Rüyaniz hayr Olsun ama futbol ,gol mu şut mu diye Kuranı Kerim üzerinde yemin edeni de ilk kez duyuyorum..

Rüyada kuranı kerim üzerinde yemin etmek;
neye ,ne için yemin ettiğine; göre yorumlanır...................
Sürekli yemin etmek,Mümin olur olmaz yerde ,her şeye yemin etmemeli..
Sürekli yemin eden insan,güvenilirliğini yitiren insandır.
"vallahi, billahi, tallahi, allah çarpsın ki, iki gözüm önüme aksın ki,gol idi vs.. vs.." sıklıkla kullandığı kelimelerden olup, artık diğerleri için bir anlam ifade etmez. yemin bu insanlar için kurtarıcı mahiyetindedir...

alışkanlık haline geitrmiştir.sürekli yemin, kolay kurtulunamayan bir hastalıktır. dile bi yapıştımı, gerisi Allaha emanet..dfgtnsırıtık.:,

söylediği yalana inandırmak amacıyla yemin edendir. doğru söze yemin gerekmez demiş atalarımız...dayi;.:

acilangul1

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül Hocam ama bu rüya :) Bu rüya benim de biraz tuhafıma gitti o yüzden sizlere danıştım. Teşekkürler...

Üst Alt