• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada kurban edilmek

imat54

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm hayırlı günler.ben rüyamda kurban edilmek için yatırıldım,korku icindeydim.sonra basım kesilmiş yarısına kadar, ruhum cıktıktan sonra cesedime bakarak şöyle diyorum;oh be bukadarmiş işte diyip rahhatlıayorum.sizden rica etsem Allah c.c rızası için yorumlarmısınız ruyami simdiden tesekkur ediyorum,Allah c.c razı olsun.selamunaleyküm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Hayatlarımızda hep bir noktada hakimiyet olma duygusu hakimdir.
Ya Hz ibrahim as olmak veya bıçak yahut da kurban olmak.
Bu üç hali düşünmek yaşamak ve hangisi olmak isteriz...acaba ?
Siz bunlardan hangisisiniz acaba?

Icimdeki Nefis hayvanımı kurban etmek Hz. ibrahim as. gibi teslim olup bıçaği da
HAK yolunda Rabbim emr etti ise kullanmak gerek..
“Rabbin için kurban kes…” (Kevser Suresi 2. Ayet) emrine “Buyur Allahım buyur emrine hazırım” diyebilmek mümkündür.
Teslim olmamış bir insanın İbrahim (a.s.) ve İsmail (a.s.)’ca bir itaat olmiyan insanlar Kendi nefisleri ile hep imtihan edilir..ve hep birilerine birileri icin kendileri kurban olurlar .

Allahû Tealâ için, insanlardan istenen tek bir şey vardır; kişinin Allah’a teslimi. İnsanoğlunun Allah’a teslim edebileceği ruhu vardır, vechi vardır, nefsi vardır, iradesi vardır.
Siz Allah a degil nefsinisize, duygulariniza, akliniza sadece teslim olursaniz kurban olacaginiza yorumlanir Allahu Alem..
Nasil mi kurban olursunuz.. Bedeniziz olur ama ruhunuzda hep huzursuzluk,mutsuzluk hissederek ..
Hayirli aksamlar..

Üst Alt