• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kurbanın canlandığını görmek

rüya_

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. Rüyada kurbanın canlandığını görmek ne demektir?

"Kötü rüya anlatılmaz." derler. Yine de gördüğüm rüyanın İslami tabirini merak ediyorum.

Yorumlayan olursa da olmazsa da Allah(cc.) razı olsun.

Bu sabah 6:30'da şöyle bir rüya gördüm:

Evimize gönderilen kurbanlık mübarek hayvanın derisinin yüzülüp yemek yapıldığını, tepside yemeğe hazır şekilde mutfakta bütün olarak durduğunu, rahmetli babamın da yemeğe çağırdığını gördüm.

Aynı rüyada, tam mutfağa girerken, tepside bütün olarak duran kurbanlık mübarek hayvanın aslında ölmediğini, kurbanın canlandığınıu, öyle yemek yapılmış şekilde kalkıp yürüdüğünü, benim de o anda kapıyı kapatıp kaçtığımı gördüm.

Sonrasında, oldukça kötü etkilenmiş şekilde uyandım.
Düşündükçe ve yazdıkça da kötü hissediyorum.

Bu rüyanın İslami tabiri nasıldır?
Allah cümlemizden razı olsun inşallah.

Selametle...

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamünaleyküm. Rüyada kurbanın canlandığını görmek ne demektir?

"Kötü rüya anlatılmaz." derler. Yine de gördüğüm rüyanın İslami tabirini merak ediyorum.

Yorumlayan olursa da olmazsa da Allah(cc.) razı olsun.

Bu sabah 6:30'da şöyle bir rüya gördüm:

Evimize gönderilen kurbanlık mübarek hayvanın derisinin yüzülüp yemek yapıldığını, tepside yemeğe hazır şekilde mutfakta bütün olarak durduğunu, rahmetli babamın da yemeğe çağırdığını gördüm.

Aynı rüyada, tam mutfağa girerken, tepside bütün olarak duran kurbanlık mübarek hayvanın aslında ölmediğini, kurbanın canlandığınıu, öyle yemek yapılmış şekilde kalkıp yürüdüğünü, benim de o anda kapıyı kapatıp kaçtığımı gördüm.

Sonrasında, oldukça kötü etkilenmiş şekilde uyandım.
Düşündükçe ve yazdıkça da kötü hissediyorum.

Bu rüyanın İslami tabiri nasıldır?
Allah cümlemizden razı olsun inşallah.

Selametle...
AleykümSelam. Rüyada kurbanlık hayvanın yemek yapılması. faydadır, şifadır. hayırdır yani.
Kurbanın canlanması, üzüntülü günlerin ardından mutlu günlere, mutluluğa işarettir. kötü bir rüya görmemişsiniz. hayırlı ve güzel bir rüya.

Üst Alt