• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kurbanlık görmek

sorhan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,

Ben dün akşam çok ilginç bir rüya gördüm şöyleki... Kurban bayramında Türkiyede kasap olan akrabamız bize gelip bir kuzu kesiyor ama derisini yüzüp öyle bırakıp gidiyor çok işim var geldiğim zaman kalanını hallederim yada siz halledin diyor sonra bir yere gidiyor bende onu görüyorum bir odaya giriyor bir çok besili dana var hepsini tek tek yere yatırıyorlar ve kesiliyor sonra başka bir odaya geçiliyor orada oldukça iri sarımsı kahverengi gibi renklerde büyük bir sığır var çok yakın gelen bir yüz ben hayvanı yatırırım diyor amcama benzetiyorum o an ama hayvanın sol tarafına geçiyor ve bir elini boynuna diğer elini sırtına koyarak dizleri ile sığırın arka sol bacağına dizleri ile baskı yaparak yere yatırıyor sonra başka kişilerde gidiyor ve karnını okşuyorlar o an amcam hayvanı kesecek olan kişiye ben tamam demeden asla kesmeyeceksin diyor ben cıkıyorum o anda dış kapıya doğru gidiyorum camdan baktığımda aşağıda siyah renkli bir daha var çeşmenin hemen yanında bana baktığını görünce hemen pencereden çekiyorum kendimi ama hayvan mervidenleri çıkmaya başlıyor tam kapının yanına gelecek ama zincir yetmiyor ama sonra kendini sendeleyerek zinciri kırıp kapıya doğru koşuyor ben boynuzlarını görünce hemen yere sırt uzeri yatıyorum ve ayaklarım ile ahşap yeşil renkli olan kapıyı açılmasın diye itekliyorum o anda da uyanıyorum.... Hayırlara vesile olan bir rüyadır inşallah yorumunuzu büyük bir merak ile bekliyorum kolay gelsin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah...
Bir kimsenin rüyada Allah rızası için kurban kestiğini görmesi bütün keder ve gamdan kurtulmağa sevinç ve berekete şiddetten halâsa ve hastalıktan şifaya delâlet eder.
maddi imkanlariniz varsa lutfen sadece Allah RIZASI icin kurban kesin...
birisi Allaha yakinlik hissi ve istegi kurban, niyet, samimiyet dir..
digeri ise gosteristen gelen Gam keder ve SIKINTILAR dir..
Rüyada kurbanlık hayvan görmek Adak, Niyet, Dilek ve Dua anlamlarını simgeler...
ayrica gecici SIKINTILAR sonrasi ferahlik yasiyayacaginiza delaletir..
hayirli gunler..

Üst Alt