• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuru pasta görmek

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleykümduaa.. gönül sızım nasılsın? İnşALLAH iyisindir. Ben dün gece bir fırın gördüm rüyamda, yanlız bu fırın sadece kuru pasta üretiyor yeni açılmış bir yer, ama kuru pastalar hepsi beyaz, üstü çikolatalı bir sürü, heryer dolu pastayla. Bir tabak ikram ettiler, yedim tatlı. Tuzlu bir tane bile yoktu. Şaşırdım koca fırın sadece pasta mı üretiyor diye. Hayırlı olsun dedim ama tertemiz bir ortamdı, 4 kişi çalışıyordu. Çktım ordan tam kapıdan çıkarken üstümde bir şey asılıydı bayrak gibi ama tam hatırlamıyorum, eve çıktım yüksekti oturduğum ev. Banyo yapmak için hazırlanıyordum ama bu kadarını hatırlıyorum gönül sızım inş hayırlısı olur kötü günler geçiriyorum inanın yorumlarınız çok mühim benim için allah razı olsun sizlerden kendinize iyi bakın allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam kardesim, Allah cc. yar ve yardimciniz olsun..
Hayirdir insallah...

"Ben dün gece bir fırın gördüm rüyamda"
Rüyada fırın görmek; üzüntüyle, sıkıntıyla, zalim fakat, nüfuz sahibi bir insanla ve kadınlarla GELECEK zorluklardan sonra ki nimet ve berekette ermenize tabir olunur...

Bazı sözler var ki, dolu dolu yaşanmış bir ömrü tanımlayıp atıverir ve her şeyin özetidir adeta.
Mevlana Hz.’nin “Hamdım, piştim, yandım” sözü gibi siz daha once hamdım simdi ise pişme surecini yasadiginizi ins. bu donemi
sabir, dua, vicdan, adalet ve insanlik ile gecirebilirseniz yandım diyerek olgunluk ve huzura ereceginize de yorumlanir...

"Hamdım, piştim, yandım” sözlerini bilmek, insanın ilkönce hamlığını atar, kabasını alır. Ama görmek gibi değildir.
Bir kere haddinizi bileceksiniz… Bildikten sonra, bir idrak size verilecek. İdrak, beraberinde niyeti getirir.
Niyetle hareketlerinizi değiştireceksiniz ve bir ayırım içerisinde olacaksınız.

Rüyada kuru pasta görmek; iş hayatında meydana gelecek bazı değişiklikler, kazançlı çıkmanıza neden olacak demektir.
Güzel bir gelecek sizi bekliyor... Allahu alem
Siz kendinizi bir değiştirin Allah'ın izni ile her sey de olumlu bir sekilde değişecektir..
Hayirli gunler...

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun çok teşekkürler yüreğinize sağlık gönül sızım.

Üst Alt