duaa..selamun aleykum ben dun yatmadan öncece bir istegimi icin rabbime cok dua ettim. Rabbim biliyor ya cok istiyordum, ondan sonra ruyamda bizim koydeki evin alt tarafinda bugday ekdigimiz harman diye bir yer var. Ruyamda guz yada kis mevsimiydi ekinler bicilmis tarlada kuru ekin saplari kalmisti. Tarlanin ortasinda kocaman yasli ve kurumus bir agac vardi agacin dallari bile upuzun ve kalindi ama baslarindan biraz kesiktiİ sonra koyden biR kac kisi ve bizim aile toplandik orda bir tane cocuk vardi 17-18 yaslarinda o orda kalacakmis agacin icinde daha dogrusu saklanacakti annemgil de gacin icini temizliyceklerdi onun icin hep beraber iceri girdik agacin ici karanlikti ve kocamandi bir oda buyuklugundeydi yer toprakti. Herkes diyordu ki yerden yilan ciyan cikar topraktan. Ben korktum ciktim yanimdada 2-3 yaslarinda bir erkek cocugu var o benim kardesimmis. sonra yine geldik. agacin ici temizlenmis los bir sekilde aydinlatilmis tas ocak kurulmus ve yere yani topraga beton sivanmis butun bunlari bizimkiler yapmis sonra sofra kuruldu. biz agacta yasayacak olan cocukla yan yana oturduk. Ben ona ismini sordum Taha dedi. Baktim arkaya cocuk hikaye kitaplari var yirtik kitaplar dedim ki bende de kitap var istersen takas edelim dedim oda ben kitap okumayi sevmem ama olur dedi sonra anneme dondum dedim ki anne bu cocuk niye burda kalacak dedim heralde birilernden kaciyor. Peki bunu buraya kim yolladi dedim. Huseyin Töre dedi o kim dedim cevap vermedi . Ertesi gun biz kardesimle tahanin yanina gitdik Taha ben ve kardesim markete girdiik. ben Tahaya yufkalı ekmek aldim..... kusura bakmayin biraz uzun oldu ama cok etkisinde kaldim onun icin detaya gordim simdiden tesekkurrler Rabbim hepinizden razi olsun