• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada kurumuş ağac görmek

lale

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
duaa..selamun aleykum ben dun yatmadan öncece bir istegimi icin rabbime cok dua ettim. Rabbim biliyor ya cok istiyordum, ondan sonra ruyamda bizim koydeki evin alt tarafinda bugday ekdigimiz harman diye bir yer var. Ruyamda guz yada kis mevsimiydi ekinler bicilmis tarlada kuru ekin saplari kalmisti. Tarlanin ortasinda kocaman yasli ve kurumus bir agac vardi agacin dallari bile upuzun ve kalindi ama baslarindan biraz kesiktiİ sonra koyden biR kac kisi ve bizim aile toplandik orda bir tane cocuk vardi 17-18 yaslarinda o orda kalacakmis agacin icinde daha dogrusu saklanacakti annemgil de gacin icini temizliyceklerdi onun icin hep beraber iceri girdik agacin ici karanlikti ve kocamandi bir oda buyuklugundeydi yer toprakti. Herkes diyordu ki yerden yilan ciyan cikar topraktan. Ben korktum ciktim yanimdada 2-3 yaslarinda bir erkek cocugu var o benim kardesimmis. sonra yine geldik. agacin ici temizlenmis los bir sekilde aydinlatilmis tas ocak kurulmus ve yere yani topraga beton sivanmis butun bunlari bizimkiler yapmis sonra sofra kuruldu. biz agacta yasayacak olan cocukla yan yana oturduk. Ben ona ismini sordum Taha dedi. Baktim arkaya cocuk hikaye kitaplari var yirtik kitaplar dedim ki bende de kitap var istersen takas edelim dedim oda ben kitap okumayi sevmem ama olur dedi sonra anneme dondum dedim ki anne bu cocuk niye burda kalacak dedim heralde birilernden kaciyor. Peki bunu buraya kim yolladi dedim. Huseyin Töre dedi o kim dedim cevap vermedi . Ertesi gun biz kardesimle tahanin yanina gitdik Taha ben ve kardesim markete girdiik. ben Tahaya yufkalı ekmek aldim..... kusura bakmayin biraz uzun oldu ama cok etkisinde kaldim onun icin detaya gordim simdiden tesekkurrler Rabbim hepinizden razi olsun :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam
Hayirdir insallah..
rüyada Rüyada Ağaç Görmek görmek
Dünyada insanlar türlü türlü olduğu gibi, ağaçlar da çeşit çeşittir. Kimi gül ağacı, kimi diken. Kimi meyve, kimi bir başka şeydir.
Ağacın cinsine göre Rüyalar da değişik manaları taşırlar..

Rüyada ağaçları kurumuş görmek, ümid edilen şeyde zarara, delalet eder..
kuru ağaç, hayatınızda bazı istikrarsızlıklar yaşadığınızı yada umut ve arzularınızda bir kesinti, gecikme olduğunu ifade eder.
Yaşam devam etmektedir ve çalışmalarınızın meyvesini toplama zamanının daha gelmediğini ifade eder
aslinda Her mevsim kendi özünde güzeldir yasamasini..kiymettini bilene...
insallah bugunumuzun de kiymetini bilip en iyi sekilde degerlendirmesini biliriz.

zehra er

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kuru ağacın yıkılması

selamın aleyküm rüyada kuru bir ağaca dokunduğunda ağacın yıkılması ne anlama geliyor ALLAH rızası için cevaplar mısınız? teşekkürler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Bir kimse rüyasında ağaç görürse : İşinde ilerlemek, başarılı olmak, sırtını sağlam yere yaslıyacağı anlamına gelmektedir.
Ağacın tabiri, o Ağacın cinsine, mahiyetine, faydalı ya da faydasız olma gibi özelliklerine göre yapılır..
Her mevsim yeşil kalan, yaprakları dökülmeyen Ağaçları görmek dinde sebat etmeye, zenginliğe, uzun ömre ve rızkın devamına delalet eder.
Yaprağını döken ağaçları görmek ağacın cinsine göre sevinç ya da üzüntüye; fakirlik ya da zenginliğe delalet eder.
Tanınmayan Ağaç endişe ve şiddetle tabir edilir.
Meyveli ağaç Müslüman için salih amele, kafir için hidayet bulmaya; meyvesiz ağaç müslüman için amelsiz ilme..

Rüyada kuru ağaca dokunduğunuzda yıkılması ne demek?
hayatınızda bazı istikrarsızlıklar yaşadığınızı yada umut ve arzularınızda bir kesinti, gecikme olduğunu ifade eder.
Kime güvendiğinize dikkat edin, sizin adınıza bazı şeyler yapmasını istediğiniz bir kişiye güvenmek yanlış olabilir.
Hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ...

Anlattıklarımdan payı olan varsa alacağını alır
Etrafını anlamaya çalış!!Dinle her şey kendi haal dilli ile anlatır
Eksik arama her şey yerli yerinde tamdır
Ne eksiği vardır ne fazlası..Bir adamın karakteri onun yazgısıdır
Korkuyla ümit arasındadır insan..ve kusursuz insan olmadigini UNUTMA...

Üst Alt