• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuş üstünde Allah yazısı görmek

memettt21

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Allah yazılı kuş görmek, rüyada kuş üstünde Allah yazısı görmek rüya tabiri.
Selamünaleykum merhaba arkadaşlar, bugün rüyada üzerinde Allah yazılı kuş gördüm.
Bir kavga vardı, insanlar kadınlar birbirlerini taşlıyorlardı, ben ve ablam birşeyden habersiz ordaydık, yanımızda 6-7 ay önce ayrıldığım fakat hala sevdiğim kız da vardı. Sonra biz kaçıyorduk, sokaklarda koşuyorduk. Birden üzerinde Allah yazan bir kuş gördüm. Üzeri tamamen Allah yazısıyla kaplıydı. Kuş bize doğru geliyor ve çırpınıp duruyordu, bizde onu yakalamaya çalışıyorduk, sonunda yakaladık. Bu rüyanın anlamı ne olabilir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykumselam merhaba arkadaşim rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada üzerinde Allah yazılı kuş görmek;
ayırlı rüyalardan biridir ve hayırli haberlere, olaylara işaret edip maneviyat ve ilahiyat hakkındaki temiz duygularınızı ifade eder..
Bilmem siz hiç kuşları kanatlarını çırpmadan göğe doğru süzülürken, kendilerini göklere çıkartacak olan rüzgara bırakmış oldukları durumlarıyla izlediniz mi?
bak arkadaşım yedin bitirdin kendini, olan oldu, giden gitti, hayat devam ediyor,
bi bırak artık, kendini bu kadar hırpaladığına değer mi...?
Kaderinde O varsa zaten seni eninde sonunda bulacak,tekrar sana geri gelecektir,keşkeler denizinde boğma kendini..
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir. Su akıp yolunu bulsun diye..'

"insanlar kadınlar birbirlerini taşlıyorlardı"
etrafinizda küfür ,ırz ,namusu hakkında iftirada
bulunanlar olmasina işarettir.

"kaçıyorduk, sokaklarda koşuyorduk"
kaçmak ,Kovalanma,koşma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
kaçmak rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız, stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi temsil eder.

"Allah yazan bir kuş gördüm. Üzeri tamamen Allah yazısıyla kaplıydı"
hayırli haberlere, olaylara işaret eder,Her şeyin hayırlısı olur inş.Sen gönlünü ferah tut Her şeyi Zamana ve Zamanin sahibine bırak mevlâ görelim neyler.neylerse güzel eyler ..
"sonunda yakaladık"

Gönül Kuşu..Allahü teâlâya tevekkül et..Kalpler Allah'ın Elinde,Birini seviyorsanız o'nu Allah'tan hayirlisini isteyin.

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/34527-let-go.html

Üst Alt