• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuş yumurtası görmek

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamıneleyküm ben 4 yumurta gördüm rüyamda muhabbet kuşu yumurtasıydı ve kuş yumurtalara sahip çıkmadı ben aldım o 4 yumurtayı ve kırdım ve simsiyah bi su içinde çıkardım yavruları ve onları elimle ılık suyla temizledim koynumda ısıttım anneleri gitmişti bende o yavruları sarı bi kanarya yuvasına bıraktım o kanarya onlara ağzıyla besledi ben izledim 4 düde hayatta idi.ordan çıktım ve bi kız çocuğuna dondurma aldım pembe beyaz renkte ama soğuk diğildi neolur yorumlarınız benim için çok önemli allah rızası için hakkınızı helal edin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
Mana ruya ve gercek alem ic icedir aslinda ruyalari yorumlarken gercek hayatta olusan bizlerip tepki ve haal ve davranislarimizda
goz onune alinarak yapilir..
iki insan birbirine KIZGIN iken kalpleri birbirinden uzaklasir!!... Kızınca sükunetimizi kaybederiz ve ondan bağırırız
hemen yanınızdayken neden ona bağırıyor olabilirsiniz saniyorsunuz ?
kalpler uzaklasinca karsimizdaki sanki bizi duyamaz!!duyamiyor diye avazimiz ciktigi kadar bagiririz...

o yuzden ruyaniza bu bilincalti ofke gerginlik ,celiski, vicdan azabi, buhran,dogru olani yapmaya calismak!!
insanlik ile hassasiyet merhamet ile yorgunluk,öfke..
Ahh kardesim nefsinize yenilmeyin..Anne, evlad fedakar olur..Sabriniz ,merhamettiniz ile ile imtihan edildiginizi ve bu gunlerde yasadiginiz olumsuzluk stressi simgeler..
Rüyanız bir geçiş dönemi yaşamakta olduğunuzu bu dönemde bazı küçük kayıplar kırgınliklar yaşadığınızı biraz sıkıntı çekeceğinizi ancak sabır ve gayret ile bu dönemi atlatıp rahat ve mutluluğa erişeceğinizi simgeler..
Öfkeyle kalkan zararla (ziyanla) oturur... bunu unutmayin
siz ozunuzde cok iyi guzel bir insansniniz.. bunu hic bir zaman unutmayin..Kazanma Kuşağında Kaybedenler den olmiyalim kardesim...
Hayirli geceler...Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun..

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada muhabbet kuşu yumurtası görmek

Esselamunaleyküm rüyamda sayısını tam hatırlamıyorum 4 yada 6 tane önce muhabbet kuşu yumurtaları oluyor, yumurtalar çatlayıp ufak tüysüz yavrular çıkıyor. bitanesi diğerlerine göre biraz büyükçe. Sonra yavruların yanında bir bakıyorum tavuk yumurtaları var onlardan da bir kaçı çatlayıp yavrular çıkıyor, içimden bu muhabbet kuşu aynı civciv yavruları kadar büyük kimse görmesin nazar değer diyorum sonrası uyandım, rüyamı yorarsanız sevinirim teşekkürler.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada muhabbet kuşu yumurtası görmek

Esselamunaleyküm rüyamda sayısını tam hatırlamıyorum 4 yada 6 tane önce muhabbet kuşu yumurtaları oluyor, yumurtalar çatlayıp ufak tüysüz yavrular çıkıyor. bitanesi diğerlerine göre biraz büyükçe. Sonra yavruların yanında bir bakıyorum tavuk yumurtaları var onlardan da bir kaçı çatlayıp yavrular çıkıyor, içimden bu muhabbet kuşu aynı civciv yavruları kadar büyük kimse görmesin nazar değer diyorum sonrası uyandım, rüyamı yorarsanız sevinirim teşekkürler.
Aleykümselam. Rüyanız genel olarak bol kazanca ve güzel bir hayata işarettir. Hayırlı bir rüyadır. selâmetle.

Üst Alt