• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kusan birini görmek

maaden

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, rüyamda bir adam gördüm, kilolu ve kel biriydi. Yanında da ailesi vardı. Adam bir ara demir gri bilyeler kusmaya başladı. 3 er 5 er tane kusuyordu ama durumu kötü değildi. Adam kustukça zayıflamaya, saçları gür bir şekilde çıkmaya başladı. En sonunda uzun boylu vücudu düzgün ( kaslı ) ve saçları gür olan birine dönüştü. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada kusmak görmek Yaptığınız bir şeyden pişmanlık duyacağınıza işarettir.
kustuğunu görmek genelde iyiye yorumlanmaz, insanın düşünmeden hareket ettiğini ve bundan dolayı sıkıntı yaşayacağı anlamına gelir...
ama bu yorumlar Size degil içinde bulunduğunuz arkadaş çevrenize ..
Siz O topluma, arkadaş çevresine kendinizi ait gormuyorsaniz uzak durun!!
yoksa bir gun onlara benzemeye baslarsiniz..üzüm+üzüme+baka+baka=kararır..
kissadan hisse...

maaden

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Evet aslında arkadaş çevremle ilgili sorunlarım var. Dediğiniz gibi kendimi ait hissetmiyorum.
"yaptığınız bir şeyden pişmanlık duyacağınıza işarettir" "bu yorumlar size değil arkadaş çevrenize"
yorumlarınızdan benim değil de arkadaş çevremin pişman olacağını mı anlamalıyım? Yani bunu mu kastettiniz? Bunları sormamın sebebi, arkadaş ve akraba çevremle ilgili sorunlarımın olması. Ve gerçekten o çevrenin yaptığı davranışları anlamamam ve kendimi onların yanına ait hissetmemem.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler..
"yaptığınız bir şeyden pişmanlık duyacağınıza işarettir" "bu yorumlar size değil arkadaş çevrenize"

"arkadaş çevremin pişman olacağını mı anlamalıyım?"
Hayir kardesim Sizin arkadaş ve akrabalarinizin sebebi ile yapacaginiz haal ve davranislardan ileride pişmanlık duymak istemiyorsaniz..
simdilik araya belli bir mesafe koyun!!
o çevrenin yaptığı davranışları anlamamaniz ve kendinizi onların yanına ait hissetmiyorsaniz araya bir sure mesafe koyun!!
taki ortam ve Sizin icinde bulundugunuz sart ve kosullar degisene kadar!!

Stres kişinin üzerinde hissettiği baskı ve gerginlik durumudur..
boyle kisi ve ortamlardan simdilik UZAK DURUN!!
yoksa ileride pişmanlık duyacağınız sorunlar yasiyabilirsiniz..demek istemistim..selametle..

cansuu54

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kusan birini görmek

Selamünaleyküm.
Ben 23 yaşında lise mezunu bir kızım. Size annemin görmüş olduğu bir rüyayı danışmak istedim. Annem rüyada benim kustuğumu görmüş.Bu neye işarettir acaba? Yorumunuzu bekliyoruz Allah sizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Ve AleykümmSelam Rüyaniz Hayr olsun

Rüyada kustuğunu görmek;

genelde iyiye yorumlanmaz, insanın düşünmeden hareket ettiğini ve bundan dolayı sıkıntı yaşayacağı anlamına gelir.

Rüyada kusan birini görmek;
Sizin dışınızda birinin yaptığı düşünülmeden yapılan bir şey yada söylenen bir söz yüzünden canınızın sıkılacağını simgeler.
Hazm edemeyeceğiniz olaylardan ve insanlardan uzak durun..Selametle..

siyah__inci

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada birilerini kusarken görmek

Selamun Aleyküm, ben her gün rüya görüyorum ama sadece bazı nesneleri kısa kısa hatırlayabiliyorum.
Dün rüyamda bir odanın içinde eşimle ben varız ve tanımadığım 2-3 adam var. Adamlar sırayla kusmaya başlıyolar. Ne yapacağımızı şaşırıyoruz. En sonunda kusmuk kokusundan benimde midem bulanıyor ve kendimi odadan atıyorum.
Ne anlama geliyor. Çok teşekkür ederim şimdiden. Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyanız hayr Olsun.
Rüyada istifra eden birini görmek;
birisinin kustuğunu görmeniz, sizin dışınızda birinin yaptığı düşünülmeden yapılan bir şey ya da söylenen bir söz yüzünden canınızın sıkılacağını simgeler.

"En sonunda kokudan benimde midem bulanıyor ve kendimi odadan atıyorum."
Allahu alem etrafınızda bazı negatif duygular ya da olumsuz düşünceleri olan kinini kusmayı bekleyen insanlardan kurtulacağınızı ,onlardan uzak durmanız gerektiğini gösterir...
rahat, huzurlu olmadığınız yerde kalmayın,nerelerde ve kimin ile takıldığına dikkat edin.. selametle..

Üst Alt