• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kutu görmek

öMer_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allahın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.. ben size kardeşimin gördüğü rüyayı anlatacaktım..kardeşim rüyasında eşimle ve eşimin arkadaşları ile birliktelermiş..sonra ben elimde bir kutu ile geliyomusum..kutunun birinde çikolatalar ve çok güzell tesbihler varmışş..bakın size ne aldım deyip kutuyu gösteriyomusum..eşim çikolata almış..kız kardeşim ise 3 adet tesbihi almış..biri kahve rengi biri gökkuşagı gibi tüm renkler varmış diğeride pembe imiş..ve kahve olan tesbihi çekmiş ama ne sölediğini hatırlamıyor..yorumlarınız için tşkler..bende dün rüyamda annemle birlikte yürürken bir tane çok tatlı küçük köpek yavrusu görüyorum yavru açmış annemin elindede poşet poşetin içindede ekmek varmış.. yavru köpek annemin elindeki poşeti tutmuş..anneme diyorum anne ekmeği ver diye annemde poşeti çıkarayım diyo ama köpek ekmeği alıp götürmüş..bu iki rüyayıda ayrı ayrı yorumlarsanız çok minnettar olacağım..şimdiden tşk ederim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allahın selamı rahmeti , bereketi ,huzuru ve sururu sizin üzerinize de olsun...
Hayirdir insallah
Rüyada Kutu Görmek ;icindeki esya ile de yorumlanir..
Rüyada dolu kutu görmek, bolluğa; boş kutu ise sıkıntıya işarettir ..
Seker ve helva kutusu; güzel, iyi huylu bir kadına delalet eder.
Rüyada kutudan tesbih aldigini görmek; dindar eşe, helal kazanca, Sabrin sonundaki selamette isarettir..

Rüyada köpek yavrusu görmek çeşitli şekillerde tabir olunur:
internette de goreceginiz gibi Dun burada Saliha bir bilgin ninemiz var Gecen Cuma onu ziyarette gittigimde su sozu aklima geldi..
ruyada gördugunuz her evcil hayvan sizin kendi nefsinizde terbiye edilmesi gereken..eksik, zayif bir tarafinizi simgeler..
nefsin helak edilmesini, yok edilmesini değil, terbiye
edilmesi seklinde yorumlanir..

Hz. Peygamber sav. şöyle buyurur: "Pehlivan, rakibinin sırtım yere getiren değil, öfke anında nefsine hâkim olabilendir."
İnsan, zaman zaman durgun deniz misali sükûnet hâli yaşar, fakat bazen de dağlar gibi dalgaları olan denize benzer.
Bu durumda öfke şişer şişer ve insanın bütün benliğini kaplar. İşte, böyle bir hâlde nefse hâkim olabilmek hiç de kolay değildir. Zira "öfkede akıl yoktur." Öfke konuşunca akıl susar.
Öfke tümüyle insanı bürüdüğü zaman nefse hâkimiyet zor olmakla beraber, imkânsız değildir.
O anda insan "La havle velâ kuvvete illâ billâh." veya "Ya Sabûr!.." diyerek Allah'tan yardım diler. Onun yardımıyla hiddeti-öfkesi dinmeye başlar, sükûnete kavuşuruz ins.
hayirli gunler..

Üst Alt