• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuyu görmek

şamil

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, rüyada kuyu görmek neye işarettir? Rüyada büyük uzun bir oda gibi bir yerdeyim abimde orda. O odanın duvar tarafına doğru duvara yakın bir su kuyusu var."Bizim köyde bir tarlada görmüştüm küçükken o kuyuyu bulanık suyu olan bir kuyu idi", rüyamda o kuyuyu gördüm. Bu kuyu duvarın dibine yakın bir yerde, duvarda yüksek ve duvara yukarılara doğru bir sürü ranza sabitlenmiş insanların uyuması için. Altlarında da o kuyu var. Abim de ona yakın bir ranza üzerinde yatıyor ama uyumuyor konuşuyoruz onunla. Ben de kuyuya bakıyorum, abime bu kuyunun üstünde nasıl uyuyorsunuz ben korkarım bunun üstünde uyumaktan diyorum. Sonra abim doğru diyon gibi bir şeyler söyleyip iniyor ranzadan. Diğer yataklar boş duvara asılı olanlar. Kuyuya bakıyorum su bulanık ve pis gerceğinde olduğu gibi. Elimdeki fotoğraf makinasıyla bakıyorum dibi görünüyor gibi berrak oluyor. Sonra makinanın beni yanılttığını anlıyorum. Acaba saçma bir rüyamı gördüm, yoksa bir anlamı olabilir mi? Bir Sürü anlama gelebilirmiş evlenilecek kadından mal-mülke kadar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Şeyh Şamil'in torunu hosgeldiniz..
Hayirdir insallah..
ruyalar gercek yasamimizdan pek de uzak yorumlanmaz..
ruyada agbinizde yaninizda olduguna gore bu yorumda onun da sizin hayattiniz ile ilgili bir bagi var...

Rüyada dolu kuyu görmek gerçek hayatınızda muazzam bir zihinsel zorlanma hissi içinde olduğunuzu ve yardıma ulaşmaya çalıştığınız desteğe ihtiyacınız olduğunu gösterir.

Rüyada kuyu görmek;Hayat kaynak gecim kismet nasib.bereketi sembolize eder...
ayrica duygu seli yaşamakta olduğunuzu işaret eder. Yeni fikir yada bilgiye aç olduğunuzu başkalarına cesaret vererek onların bilgilerinden yararlanabileceğinizi ifade eder.
duygularınızı kontrol altına almak onları yönetebilmek için olağanüstü bir çaba içinde olduğunuzu bunu başaramazsanız önemli sorunlar karşılaşacağınızı işaret eder.

Duvar görmek; uzun uğraşlardan sonra arzu ettiğiniz şeyi elde edemeyeceğinize…anca Allah-in izni agbiniz vasitasi vesilesi ile basarili olabileceginize delalettir..
"Allah'ım, bana eşyanın ve insanin hakikatını göster." diye cokca Dua edin...
Allah insanı akılla rızıklandırmış, maddi ve manevi ihtiyaçlarını gidersin diye... İman ile de adeta yedek puan (bounus) vermiş, akılla ulaşamadıklarına da erişsin diye...
Aklinizi imaniniz ile guclendirin kardesim.. hayirli gunler...

şamil

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim yorum için. Rüyaların hep iyiye yorumlanması gerekirmiş, iyiye yorayım da iyi olur inşaallah.

esrat.

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kuyu görmek

Selamunaleyküm,
rüyamda birisi bana kuyunun içini toprakla doldurmamı istiyor. Ben de dolduruyorum toprakların üzerinde poşetler dolusu yaş üzüm ve patates görüyorum. Onları da kuyunun içine gömmemi istiyor ama ben kuyunun dışında tutuyorum poşetleri, tabirini yaparsanız sevinirim..

ALLAHa emanet olun!!!

Hasan072

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum hocam. Rüyada kuyu görmek ne anlama gelir? Rüyamda bir ormanda kuyu gördüm yanımda esmer insanlar vardı, biri kuyuya indi su çıkarmak için biz ipi çektik alt alta iki tane çömlek tabakta su çıktı üstteki temiz, berrak ve geniş büyük bir tabakaydı onu ben içtim. Diğeri küçük çaplı kirli bir suydu onu da esmer olan adam içti. Sonra kuru çöl gibi bir yere çıktık keçiler vardı musluktan akan su havuz gibi bir yere doldu, suyun birazı beyaz birazı kırmızıydı. Keçiler beyaz yerden içtiler bir de etrafta mağaralar vardı keç ağına benzer. Bu rüyanın hükmü nedir değerli hocam rica etsem yorumlarmısınız, hayırlı günler selam ve dua ile...

Üst Alt