Evliyim, daha öncesinden ilgi duyduğum kuzenimi gördüm rüyamda. Ben sürekli uzak durmaya çalışıyordum. Ama sürekli beni izliyordu. Velhasıl rüyamda banyoya giriyorum ve güzel bir elbise giyiyorum. Normalde kiloluyum ama rüyamda çok güzeldim. Aynı zamanda hamileyim. Ama sürekli ordan oraya koşuyorum. Derken üstümü giyindikten sonra kuzenim bana öyle değişik bakıyor ki. Birden bir kalabalıkla beraber geniş bahçeli bir yere gidiyoruz, ben orda anlıyorum ki düğünümüz var. Ve orda topluluk içine doğru yaşlı kilolu yürümekte zorlanan ve ağzı kokan bir kadın geliyor. Herkes oturuyor, ben yine ayakta koşarak kadının koluna girip öpüyorum. Teyzecim yardımcı olayım felan diyorum kadın seviniyor. Yavaş yavaş yürüyerek düğün alanına getiriyorum ama kadına oturacak yer yok. Acaip kilolu, plastik sandalye kırılıyor. Demir sandalye getiriyorum ve sonunda oturuyor, sürekli yanaklarımdan öpüyor. Neyse düğün ama herkes yine oturuyor. Ortada engelli gibi çocuklar var ben onları eğlendiriyorum. Kuzenim uzakta erkeklerin arasında beni izlemeye devam ediyor. Bu kadar yorumlarsanız sevinirim.