• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuzeniyle evlenmek

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kuzeniyle evlendiğini görmek, rüyada kuzeniyle evlenmek, kuzenle evlenmek tabiri.
Selamunaleyküm,
Subhanallah dün gece rüyamda kuzenimle zorla evlendiriliyordum (kuzenim kızdır.) Evlenince bir süre sonra kuzenim hamile kalıyordu. Sonra ben kuzenimi istemiyordum o çekip annesinin evine gidiyordu. Ben baskılar sonucu tekrar barışmak istiyordum. Bu sefer kuzenim; adam olan böyle yapmaz diye barışmak istemiyordu. Sonunda çocuk doğdu ve bir oğlum olduğunu gördüm...
Sevgili Gönül Sızım sizin dediginiz sureleri okuyupta uyudum. Hayr olsun inş...

Cevaplarınızı bekliyorum, selam ve dua ile.

Saygılarımla

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun Zamanı geldiğinde inşallah hayırlı bir evlilik yapmanız duası ile..
Rüyada evlendiğini görmek;
Hayatınızda bağlılık ve uyum konularında kendinizi geliştirmiş olduğunuzu gösterirken aynı zamanda bir geçiş dönemi yaşamakta olduğunuzu işaret edebilir.

Rüyada kuzeniyle evlendiğimi görmek;
hayatın bu kargaşasında ailenizi ve akrabalarınızı ihmal ettiğinize yorumlanir..hayatın ,stres ve karmaşasında boğulmayın.......

Rüyada kuzenimle zorla evlendirildiğimi görmek;
kişisel ,ruhsal gelişiminize mani olan bir şey yada durum olduğunu işaret eder. Önemli bir rüyadır ve bu durumu tespit edip, çözmeniz gerektiğini gösterir.

"Evlenince bir süre sonra kuzenim hamile kalıyordu"
Stresli zamanlarda, önemli kararlar arifesinde bu tip rüyalar görülür..Hayattinda zaten yeterince baskı ve stress var ,
şu An ihtiyaçin olan en az daha fazla stress, karar verme gibi sorumluluk...

Allah insana taşıyamayacağı derdi yükler mi ? yüklemez !!ama biz kendi ,kendimize gereksiz,yükler ,sorumluluk, zorunluluk yükleriz...
kendi,kendine gereksiz, fazlalık ,zamansız yükler yüklüyorsun...
belki de hayatında yeni bir değişim, gelişmeler olacak bunlardan da korkuyor olabilirsin!!!
gerçekle yüzleşmeye ya da değişimlere alışmak durumunda olman seni korkutuyor ,endişelendiriyor olabilir...

"Sonra ben onu istemiyordum o çekip annesinin evine gidiyordu.Sonra ben baskılar sonucu tekrar barışmak istiyordum"
Yaralayan şey öğreticidir.

"Sonunda çocuk doğdu ve bir oğlum olduğunu gördüm"
Her şeyin bir zamanı ve vakti vardır...zaten Zamanı gelince her şey, iplik iplik çözülür; çünkü ,Ortam ,Şartlar ve SEN her gün değişiyorsun.
Bazı şeyler zaman içinde ancak çözülür ve olması gerektiği gibi yerini bulur...
selametle..

Rüyada evlenmek

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Üstadım dünkü Ayet-ül Kürsi ve bugunkü rüyamı yorumladınız Allah sizden razı olsun...Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz? Mümkünse sizinle tanışmak ve ilminizden bir nebzede olsa yararlanmak isterim.Kendimi hep özel işler yapacak biri olarak görmüşüm dür, hep böyle hissetmişimdir; Ama nefsimi kudreti elinde bulunduran Hayy ve Kayyum olan Allah'a yemin olsun ki bunu ve bana verilmiş özel nimetleri hiçbir zaman kibir kaynağı olarak kullanmadım.Eğer burda cevap vermek istemezseniz mailimden ulaşabilirsiniz.Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

Selam ve dua ile.

Saygılarımla

YÖNETİM/UYARI: Selamünaleyküm, güzel kardeşim burası bir forum, sorular burada sorulur, cevap vermek isteyen olursa cevabını buradan verir. Kimsenin mailine özel cevap yazılmıyor. Ne yazılacaksa burada şeffaf biçimde yazılır zaten. Lütfen bir daha böyle bir teklif yapmayın!

alaca

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kuzeniyle evlenmeye karar vermek

Merhabalar, rüyam karışık olduğu halde uykudayken mutlu hissettiğim için yorumlamanızı rica ediyorum. Rüyamda kuzenim olan kişiyle evlenmeye karar veriyorum ve çok mutlu hissediyorum, ancak aynı zamanda diğer kuzenimle de evlenebileceğimi düşünüp aralarında kalıyorum ve her ikisine hissettiklerim de beni çok mutlu ediyor. Evlilik hazırlıkları yapıyorum, akrabalarımla birlikte. Rüyamda kuzenim olan erkekler aslında kuzenim değiller ve hiç tanımıyorum da. Rüyamda kararsız olduğum halde mutluydum. Bu arada şu sıralar içinde bulunduğum durumu da açıklamak istiyorum. Ben 22 yaşında bir kız öğrenciyim geçen baharda sabah ezanını duyarak namaz kılmaya başladım ve dini anlamda bir şeyler öğrenmeye çalışıp kendimi geliştirmeye çalışıyorum; çok şükür ki bu duygular nasip oldu. Bununla beraber birkaç ay evvel uzun süreli olan ve evleneceğimize inandığım ilişkim sona erdi ve ben hala çok sevdiğim, çok iyi ve Allah korkusu olan bir insan olduğu için ilişkimizin düzelmesine yönelik dualar ediyorum; aynı zamanda başkaca sorunlar da yaşadım, çok mutsuz, üzgün bir haldeyim haftalardır ve yalnızlık içinde kalp kırıklığı içinde Allahü Teala'ya sığınıp dualar ediyorum ve içime de dualarımın kabul olunduğu gibi hisler doğuyor, bacaklarım titriyor... Ancak sevdiğim kişi ayrılıkta çok kararlı ve ben dün gece çok ağlayıp yine dualarımı edip gece üçe doğru uyudum, rüyamı kaçta gördüğümü bilmiyorum; ancak sabah olabilir gibi geliyor, net hatırlıyorum zira. Bir de sağ tarafıma yatıyordum. Rüyamı yorumlayıp yayımlarsanız rica ediyorum rüyamı anlattıktan sonra verdiğim kişisel bilgileri yayımlamayın. Çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
rüyada iki kişiye birden aşık olmak;
İki Dünya ,iki karar, arasında kalmak... ,Aşk, bazen gitmekle kalmak arasında verdiğin en büyük savaştır.

Rüyada Aşık Olmak:
Yürek sızısına üzüntü ve kedere delalet eder. Aşık olduğunu gören üzüntüye düşer.
Aşk muhabbet sahipleri için kalpte bir sıkıntıdır. Eğer kalbinde bir sıkıntı olduğunu görse o sıkıntı muhabbettir.
Aşk üzüntü ve kederdir...Zira aşıklar üzüntülü ve mahzundurlar..

"Allahü Teala'ya sığınıp dualar ediyorum ve içime de dualarımın kabul olunduğu gibi hisler doğuyor"
hissediyorsanız doğrudur...Rabbim sizi gereksiz, Zamansız sıkıntıdan kurtarması...olabilir...

"sevdiğim kişi ayrılıkta çok kararlı "
Şimdilik sadece her şeyi zamana birakın!!
Zaman en iyi hakim, hüküm,ve Hekim dir...Bütün Mesele Hazır Olmakta......

"Serçenin ölmesinde bile bir bildiği vardır kaderin...
Şimdi olacaksa bir şey yarına kalmaz, yarına kalacaksa bugün olmaz...Bütün mesele hazır olmakta...

Görünüşe aldanma, öze bak öze!!Lakırdıya kanma, sözün ardinda söylenmiyen manaya bak!
Ayağa takılma, yüze bak yüze Seni beni aşta, bizi yaradana Bak!
Kalbinde çözülmeden kalan herşey için sabırlı ol...
Soruların kendisini sevmeye çalış, kilitli odalar ve yabancı lisanda yazılmış kitaplar gibi...
Cevapları şimdi arama. Şu anda cevaplar sana verilemez,

çünkü sen henüz onlarla yaşayamaya hazır değilsin!!...Bu, herşeyi yaşama ve hazır olma meselesidir...
Şu anda senin bu soruyu ve sorunu yaşaman gerekiyor...Belki daha ileride farkına bile varmadan, günün birinde kendini cevabını yaşarken bulacaksın....
işte O zaman bugün yaşadıklarının farkına varacaksın..........

alaca

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İlginize çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kuzeni ile evlenmek.
Selamunaleyküm...

Dün gece rüyamda kuzenimle evlendirilmeye çalışıyordum ve evlenmeyi kabul ediyordum. Rüyamda düğün oluyordu millet halay çekiyordu banada söylüyorlardı ama benim bu konudaki prensibim net ben asla halay çekmem ve sevmemde. Bundan sonra evleneceğim kuzenim kalkıp oynuyordu ama her nedense üstünde gelinlik yoktu, normal kıyafetliydi bende ise damatlık vardı. Sonra bende, ya Rabbi ben evlenmek istemiyorum deyip düğünden vazgeçiyordum, hep teyzemin oyunları bunlar diyordum. Bizimkilerin tepkisinden çekiniyordum ama sonunda velhasılı kelam bir şey olmuyordu... Yukarıda bununla ilgili bir rüyam var acaba benim iyiye veya kötüye gitmeme mi işaret, biraz geniş ve nasihat verici bir tabir olursa iyi olur...

Selam ve dua ile.

Saygılarımla...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun Zamanı geldiğinde inşallah hayırlı bir evlilik yapmanız duası ile..
Hayatınızda bağlılık ve uyum konularında kendinizi geliştirmiş olduğunuzu gösterirken aynı zamanda bir geçiş dönemi yaşamakta olduğunuzu işaret edebilir.

Rüyada kuzeniyle evlendiğimi görmek;
hayatın bu kargaşasında ailenizi ve akrabalarınızı ihmal ettiğinize yorumlanir..hayatın ,stres ve karmaşasında boğulmayın....

Allah’ın Değil İnsanların Rızasını Aramak Kişiyi Basitliğe, felakette Sürükler....BUNU UNUTMA...

Senin aşkın ateştir, ateşin gül bahçesi..
Yanmaktan korkuyorsan O gül bahçesine girmiyeceksin..
aşk yakmak değil Yanmak-tir...
Şimdi olacaksa bir şey yarına kalmaz, yarına kalacaksa bugün olmaz....
Bütün mesele hazır olmakta...

Her şeye hazır mısınız.....?
Her zaman, olaylar karşısındaki tavrınız bir olmuyor. Kimi zaman olayların üstesinden geliyor kimi zaman da eliniz ayağınıza dolaşıyor. Tek sorununuz güvensizlik ve fazlalıklar...
Selam ve dua ile.

mertu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kuzeninle evli olduğunu görmek

Merhaba...
Ben rüyamda kuzenimle (teyzemin oğluyla) evli olduğumu gördüm. Ama ben başkasıyla nisanliyim ve rüyamda da bunun farkındayım. Tüm akrabalarimiz bizde ve ortam gayet neşeli, evli olduğumu gördüğüm kuzenim benden büyük ve ben ona abi diyorum ama rüya aynı gerçek gibiydi.....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun Rüyalar insanın iç dünyasının yansımasıdır. İç dünyanızda evlenme konusunda bazı korku ve endişeleriniz varsa bu rüyalarınızda değişik senaryolarla ortaya çıkabilir...

Rüyada kuzeniyle evlendiğini görmek;
hayatın bu kargaşasında ailenizi ve akrabalarınızı ihmal ettiğinize ,ailevi,akraba ,kuzenler ile ilgili bir üzüntünün etkisinde olduğunuzu ve bu üzüntünüzü paylaşacak birine gereksinim duyduğunuzu simgeler...

Bazende kimi şeylere yeniden başlayacağınızı temsil etmekte ve güçlü sevgi bağları ve kuvvetli inancınızla kimi korkulardan uzaklaşıp, Evlilik konusunda mutluluğa ulaşacağınızı temsil etmektedir...
hayatın ,stres ve karmaşasında boğulmayın....

Allah’ın Değil İnsanların Rızasını Aramak Kişiyi Basitliğe, felakette Sürükler....BUNU UNUTMA...
selametle..

Kuebraakkayaaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kuzen ile evlenmek

Selamünaleyküm, ben rüyamda kuzenimle aile zoruyla evleniyordum ikimizde istemiyorduk benim üzerimde pempe gelinlik vardi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Rüyada kuzen ile zorla evlendirildiğini görmek;
Kavgalar ve sorunları işaret ederken, kişisel ,ruhsal gelişiminize mani olan bir şey yada durum olduğunu işaret eder. Önemli bir rüyadır ve bu durumu tespit edip, çözmeniz gerektiğini gösterir.

Rüyada pembe gelinlik ,giymek,görmek;
Zamansız boş hayallerin peşinde olduğunuzu belirtir
Bazen de derin duygular, büyük aşk, neşeyi, sevinci, mutluluğu simgeler...

her kes sevmeyi sevilmeyi ister ama marifet doğru zamanda ,doğru insanı sevmek...
Ve diyeceğim ki;Aşk güzel şey..vaktinde ve doğru insanla geldiği sürece…
yanlış insan ile doğruya varamazsınız...
selametle..

Kuebraakkayaaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm
Ayni gün kuzenimle zorla evlendiyimi gördugumde ablamda kuzenimin annesiyle birisinin dugunu icin elbise bakmaya gidiyorlarmisti rüyasinda elbisenin rengi ise acik mavi mis bunun benim rüyamla bir baglantisi olabilirmi?

Cevaplarsiniz cok memnun kalirim

Gönül sızım...
Ve Aleykümselam Her rüya sahibine aittir ,bunun sizin rüyaniz ile bağlantisi olduğunu sanmiyorum...Kendinizi maddi, manevi geliştirmeye bakın...

kitaphane22

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda isteyerek ve severek erkek kuzenimle evleniyorduk. Çok mutluydum. Ne anlama geliyor açıklarsanız çok sevinirim.

Berfin21

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda benden yaklaşık 13 yaş büyük kuzenimle evlendigimi gördüm. Bu kuzenim zaten haftada en az 1 kere bizim evde kalır. Işte evlenmistik ve bayagi mutluyduk . Sanki zorla evlendirilmistim ama artik benimsemistim ve mutluydum. O surekli yine babamlarin evinde kalmak istiyordu ama ben sikayetciydim, surekli kendi evimize gidelim diyordum.

G

gamze55

Kayıtsız
Misafir
Rüyada Kuzeniyle Evlenmek

Merhaba

Rüyamda kuzenimle ( teyzemin oğlu ile) evlendiğimi gördüm aslında şöyle gördüm üzerimde gelinlik vardı ailem akrabalarım herkes çok güzel giyinmiş düğün salonuna gidilecek ben ise çok ağlıyordum yanıma gelen herkese ben başkasını seviyorum evlenmek istemiyorum başkasını seviyorum evlenmem diyerek ağlıyordum ama kimse bana cevap vermiyordu. sonra da uzaklaştım kaçtım kimse peşime düşmedi lütfen cevap verirseniz çok mutlu olurum.

Üst Alt