• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuzenle evli ve çocuk sahibi olduğunu görmek

Hediyem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum, rüyada kuzenle evli ve çocuk sahibi olduğunu görmek nasıl tabir edilir?
Rüyamda akrabalarımla toplanmış evimde oturuyoruz ve birilerinin gelmelerini bekliyoruz. Vakit geç ve evliymişim eşimi de bekliyoruz. Kapı çalıyor ve kapıyi açıyorum. Sözde eşim ve bir kaç kalabalık gelmiş kapıda bekliyorlar. Birden kedi sesi duyuyorum ve korktugumdan eve girmesin diye kapıyı kapatmaya çalışıyorum. Yavru kedi hizla eve girerken bende koşarak yatak odasına saklanıp kediyi çıkartmaları için yardım istiyorum. Ruyamdaki eşim kediyi kucakliyor ve evin kapısına çıkartmak için götürüyor. Kedi birden kız bebeğine dönüşüyor. Kapıda bir kadın da kinayeli bir şekilde bebeğin kimsesiz olduğundan ve benim de onu bir nevi kovduğumdan bahsediyor ve bebeği kucağına alarak gidiyor. O arada birden benimde kız bebeğim varmış eşim bana uzatıyor. Bebek eve ilk defa gelmiş sözde. Ama bebek yeni doğmuş değil 4 5 aylık gibi. Kucağimda tutarken de kadının götürdüğü bebeği sahiplenmeyi daha sonra halledecegimi düşünürken bebeğime de abla yapalim mı sana diye konuşarak salona geçiyoruz. Sonra akrabalarimizin hepsi bizde kalacakmis. Eşimle bu kadar insanı nereye yatiracagimizi ve bebegimizi nereye yatiracagimizi konuşurken uyandım. Rüyamda gördüğüm eşim ise kuzenimdi. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

Üst Alt