• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuzenlerini görmek

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm gönül dostlarım,

Geçen gece rüyamda ikiz olan kuzenlerimi gördüm kuzenlerim memleketlerine gelmişler yanımıza.Ve bakıyorum bir kuzenim çok açılmış ben de ona sana yakıştıramıyorum diyorum neden böyle olmuşsun diye. Yaşam şeklini tarzını değiştirmişti ve bakıyorum memleketlerine dönecekler arabaları suyun içinde kalmış gidemiyorlar su da fazla berrak değildi.İkisi normalde başka şehirde tek yaşıyorlar.Sonra annem bize evimize sebzeli kısır yoğuruyordu kabın içi doluydu.Ne olabilir canım hocam.Selametle

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Gönül Dostum.. Hayirdir insallah.
Rüyada kuzenlerini islama uygun yaşamadığıni görmek; Hayal kırıklığına uğrayacağınızın işaretidir..
yada onlarin imanlarinda bir zayiflama ve iyi olmiyan bir arkadas cevresine takilip onlardan etkilendiklerine yorumlanir.. Allah cc. Yar ve Yardimcilari olsun...

"annem bize evimize sebzeli kısır yoğuruyordu kabın içi doluydu"
annenizin,canını sıkacak kötü bir söz duymayı gösterir..
dert küpü oldum, elemle doldum..misali ama ins. bunlarda gececektir..
Sabır ve Dua Bunlara gerçekten sırt dayamanız gerekiyor.
Ben inanıyorum ki ortaya çıkan ne olursa olsun, bir şekilde yolunuzu bulur..su akar yolunu bulur misali...
hayirli gunler...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun olsun hocam kuzenlerim için dua edermisiniz gerçekten aynen anlattığınız gibi ama ben onları çok seviyorum zarar gelsin istemem.ANNECİM de hiç üzülmesin hiçbir anne üzülmesin...

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada kuzenlerini görmek rüya tabirleri kuzenini görmek ruyada kuzen gormek ruyada kuzenini gormek
Selamün aleyküm. İlk defa böyle bir rüya görüyorum çok korktum ve üzüldüm.Yorumunuzu büyük bir merakla bekliyorum. Rüyamda teyzemi ve kuzenlerimi gördüm teyzem her zaman ki gibi bitkin görünüyordu ve hastalıklıydı, kuzenim de baya bir zayıflamıştı ikiside çok üzgün görünüyordu. (teyzem ve ailesi mecburuyetten 6-7 ay önce istemeyerek taşındılar eşinin işlerinden dolayı)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada kuzen görmek:gerçek yaşamınızda bir üzüntünün etkisinde olduğunuzu ve bu üzüntünüzü paylaşacak birine ihtiyaç duyduğunuzu simgeler
"Rüyamda teyzemi ve kuzenlerimi gördüm teyzem her zaman ki gibi bitkin görünüyordu ve hastalıklıydı, kuzenim de baya bir zayıflamıştı ikiside çok üzgün görünüyordu."

Rüyada tanıdığı bir kişiyi,kuzenleri,hasta, zayıflamış görmek,rüya sahibi içinde rüyada gördüğünüz kuzen ve akrabaniz icin hayırlı degildir...Her şeyin HAYIRLISI...

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm.
teşekkür ederim yorumunuz için hakkımızda hayırlı olanı Allah çıkarsın karşımıza

werade

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kuzenini görmek

Selamun Aleykum.

Rüyamda ben dayım,kuzenim,halam birlikte yaylaya gidiyorduk.Sonra dayım arabadan indi ve dedi ki ben arabayı sürmeyeceğim dedi ve indi,halam ona kızdı nasıl yürüyerek gidilmez dedi. Biz de dedik ki kuzenim sürsün benden 2 yaş büyük ben 16 yaşındayım. Sonra kuzenim halam ben arabaya bindik gidiyoruz. Kuzenim direksiyonu ben gaz ile freni kontrol ediyorum. Nasıl bir ruyaysa artık :). Sonra kuzenim hızlı hızlı sürüyordu ben diyorum yavaşla en 5 defa dedim yavaşlamadi. Sonra uçurumdan uçtuk yol küçüktü zaten. Sonra ışte kazada bize gıcır birşey olmadı kan felan görmedim.
Hayırlı Ramazanlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada kuzen görmek;
kuzenini, bir kuzeni olduğunu görmek gerçek yaşamınızda bir üzüntünün etkisinde olduğunuzu ve bu üzüntünüzü paylaşacak birine ihtiyaç duyduğunuzu simgeler.

Rüyada uçurumdan uçmayi görmek;
tehlike, sıkıntı, ve zor bir duruma düşmeye ,zor zamanlar içinden geçtiğinize ve geleceğinizle ilgili endişeler taşıdığınıza işaret eder.

Rüyada kaza yapmak;
Hayatın normal düzeni içinde olabilecek bazı olumlu veya olumsuz bazi değişikliklere işaret eder. Böyle bir rüya gördükten sonra bir süre temkinli olmakta fayda vardır...

Rüyada araba sürdüğünü görmek ;
aracın sert veya yumuşak gidişine bağlı olarak hırsınızı ve hayatınızı yönlendirme yeteneğinizi gösterir.
Araba rüyalarında aracı kimin sürdüğü çok önemlidir. Eğer aracı siz kullanıyorsanız hayatınızın akışına kendinizin yön verdiğini sembolize eder.
Eğer aracı siz kullanmıyorsanız hayatınızın akışına kendinizin yön vermediğini yorumlanir..
Gönül işinizi veya kişisel işleri yavaşlatmak gerektiğini belirtir..yoksa sevdiklerinizi KIRABILIRSINIZ...

Sen tepkilerini kontrol edemezsen, tepkilerin hayatını kontrol eder.
Cesaret bir gaz pedalıdır ve Sabır da bir fren; hedefinize giderken ikisine de ihtiyacınız vardır.
erdemli insan olmak, kâmil insan olmak önce iç disiplinlerini, iç denetimini, iç frenlerini düzenlemekle olacaktır.
sınırlarınızı iyi bilin, SAKIN gaza gelmeyin..sonra frenler tutmiyabilir...Mazallah kaza yapabilirsiniz..

Rüyanız, gerçek hayatınızda yaşamınızın yönünü belirleme konusunda arayışlar içinde olduğunuzu simgelemektedir. Hayatınızda kendi kararlarınızı kendiniz vermek istiyorsunuz,
manevi yönden doyum istediklerinize kavuşmak istiyorsunuz ancak çevrenizdeki tehlikelerin tam farkında değilsiniz.
Rüyanıza göre, kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı başardığınızda, kendi kararlarınızı kendiniz almaya başladığınızda ,O olgunluğa geldiğinizde;Allah'ın izni ile
her şeyin yoluna gireceğini ifade etmektedir...Selametle..Hayırlı Ramazanlar.

acilangul1

Üst Alt