• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada lahana bahçesi görmek

zeliha erol

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,
Ben bu rüyamı göreli birkaç ay oldu ama yorumunu çok merak ediyorum. Ben rüyamda yemyeşil bir lahana bahçesinin kapısından bahçeye girdim, içim çok ferahlıydı bahçede biraz dolaştıktan sonrada kapıdan tekrar içeri girdim. içerde de peygamberimizin (sav) o mübarek hırkasını gördüm.çok sevinmiştim.rüyam bu kadar sonra uyandım zaten rüyamı yorumlarsanız sevinirim.şimdiden allah razı olsun. hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
haydinamaza.jpg

Aleykum selam kardesim..
Rabbim hakkinizda HAYIRLI olani versin ins..
Hayirdir insallah..
Rüyada lahana görmek hayatınızda önemsiz şeylerle zaman kaybetmemeniz gerektiğini gösterir...
Önceliklerinizi Belirleyin..hayatta bizim ne derecede stres altına gireceğimizi belirleyen seçimlerimizdir...
kendi kendinize stress yaratmayin..
Yaşamınıza bakışınızı bir daha gözden geçirin seklinde yorumlanir..

Rüya biz insanlara özeldir bazen bir kilavuzdur Bizi yönlendirir ve ayni zamanda ...bize bizden bir seyi anlatmaya calisir..
"içerde de peygamberimizin (sav) o mübarek hırkasını gördüm" kendisini degil de sadece hırkasını görmeye çok sevinmiştiniz birde kendisini görseniz..
göremediginize göre; ruh aynasında bir eksik ve gedik var demektir ki, Öyleyse böyle bir insan, kendisine çeki düzen vermelidir ..

"Çıkart şu benlik hırkasını,takılma ona,buna.Sana hediye veren bir dosta,teşekkürün yoksa Allaha nasıl şükreceksin onu düşün istersen."
Mevlana
Haydi Gençler Namaza ...Hayirli Cumalar.

duaa..

Üst Alt