• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada lise görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Bir kimsenin rüyasında herhangi bir lisede öğrenci olduğunu görmesi; o kimsenin çalışmalarından iyi bir sonuç alarak etrafında bulunan herkesin beğenisini kazanacağına yorumlanır.

Aynı zamanda rüyada bir lise görmek, iş hayatında ve sosyal yaşamda yükselmeye işaret olarak kabul edilir. Gönül işlerinde da birtakım güzellikler yaşamaya işarettir.

maaden

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, benim liseden samimi bir arkadaşım var, adı hasan. Şu an üniversite son sınıf öğrencisiyim. Hoşlandığım bir kız var, o da benden hoşlanıyordu fakat biriyle birlikteydi, biraz garip bir durumdu yani. Bana yakışmaz diye yanına gitmedim ve muhabbet etmedim. Fakat o sıralar sevgilisinden ayrılmış. Sonradan fark ettim ama geçici bir durumdur belki diye yine gitmedim. Şimdi tekrar beraberler, ve açıkçası konuşsaydım nasıl olurdu diye düşünmeden alamıyorum kendimi. Bazen fazla mı aşırı hassas davranıyorum, ince düşünüyorum bilmiyorum. Ama çok kızıyorum kendime.

Rüyamda hasan dediğim arkadaşımı ve o kızı gördüm. Lisemizde korkulan bir hocamız vardı. Ben sakalıydım rüyamda, unutmustum traş olmayı ve bir korku sardı :) arka sıralarda da o kız oturuyordu, dönüp dönüp bakıyordum. Çok güzeldi ve yanına gitmediğim için, belkide kalbi gururu kırıldığı için, şu an kendimi nasıl hissediyorsam, rüyamda da o şekilde hissettim. Ona her baktığımda üzülüyordum. neyse sakal için bir çözüm bulmaya çalışıyorduk. Hasan hallederiz diyordu tenefüste. Ama ben panikliyordum. Görecek müdür yardımcısı diye. Derste ortaokul matematik hocamı gördüm. Hiç sevmezdim :) öğrencilere garip garip sorular sorup onlarla muhabbet etmeye çalışıyordu. Bana döndü ve sakalarımın farkındaydı. bende sevdiğim kızın önünde bağırmaması için "biliyorum hocam, unuttum özür dilerim" dedim direk. oda sesini çıkarmadı. Tenefüs oldu bir şekilde aşağıya indik. Aşağıda karanlık sayılabilecek bir tuvalet var. Hasan dediki, bak burada traş makinası var. Burada traş ol hemen dedi. Ve bende hemen traş olmaya başladım. Sonra birden traşın bir kısmını sınıfta olduğumu gördüm. Ara sıra da sevdiğim kıza bakıyordum :D. Neyse traş bitti ve makınayı kaldırdım. Sonrasında ki tenefüste makınayı temizleyip kaldırmak istedim ve müdür yardımcısının bizi izlediğini farkettim. Biz sınıftaydık ve oda odasından bizi izliyordu. Koridorda çapraz konumdaydı odası ve sınıfımız. Baya bir dikkatli baktı ve sonunda yanımıza gelip, zafer kazanmış edasıyla masanın altındakini çıkarmamı istedi. Rüya burada bitiyor. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayirdir insallah..
"şu an kendimi nasıl hissediyorsam, rüyamda da o şekilde hissettim'
bilinc alti bir ruya oldugunu saniyorum..Firsatti kacirdiginizi sandiklariniz belki de Allah cc.Sizi korumasidir!!
gereksiz, ve zamansız sadece Tutunacak bir şeyler aradiginiza isarettir..

Her Mecnunun ,gönlünde bir Leyla yatar, hassas bir gönül taşıyan her genç hayatının belli dönemlerinde böyle bir duyguyu yaşar.
Fakat duygular aldatıcıdır, insanın başını döndürür, sıkıntılara sokar.
Çünkü "Gençlik damarı akıldan çok duyguları dinler. Duygular ve heves ise kördür, ileriyi görmez. Bir gram hazır lezzeti ileride tadacağı bir kilo lezzete tercih eder,
Gönlünüzü kaptırdığınız kişiden, karşılıkli sevgi ve Vefa göremeseniz; geleceğinizi riske atar!!çıkmaza düşersiniz..
Hayali kuruntulardan kurtulun...
Gelin, gücünüzü, enerjinizi, zekânızı, aklınızı mutlu ve umutlu bir gelecek için kullanın.
ayrılmış.birlesmis tekrar ayrılmış.tekrar birlesir ve bu boyle devam eder gider..
dengeli ve sabit bir ruh haline sahip olmiyanlar ile gönül dalgasinda bogusmak zordur!!

Rüyada sakalı traş etmenin iki yorumu vardir..;
traş mal ve rütbenin gitmesine işarettir...yada zamansiz gereksiz kendi eliniz ile yapacaginiz bir SIKINTIYA isarettir..
Siz Izin Vermedikce, Hic Kimse, Kendinizi Degersiz Hissettiremez!

rüyada bir lise öğrencisi olduğunu görmek; iş hayatında ve sosyal yaşamda yükselmeye dogru gittiginize işaret edilir

Eyy RABB'im..!Maaden kardesime YAR/a Olacak Birini Değil..
YÂR Olacak Birini Nasip Et Yüreğine ..amin...
asagidaki hikayeyi okurmusunuz Sizin icin ekledim..

Üst Alt