• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mantar toplamak

vuslat__85

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun hayırlı akşamlar.Rüyamda tarla da gezerken bir sürü mantar gördüm ve toplamaya başladım epeyce topladım daha sonra kendimi bi camide buldum yanında mezarlık vardı elimde tesbih çekiyordum .O sıra peygamber efendimizin geldini söylediler büyük bi heyacanla kapıya yöneldim ama daha sonra uyandım.Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..Hayirdir insallah...
Rüyada mantar toplamak;hayırlı kazançlara işarettir...lakin ne tur ve renk mantar seklindede yorumu degisir...

Rüyada mezar görmek İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir..
ic dunyanizin karışıkligi dis dunyanizi da etkiledigini,dis dunyanizda ruyalarinizi etkiledigini biliyormu idiniz?
Rüyasında mezarlık görenin günahlarına tövbe edeceğine; kendisini ölmüş görenin ömrünün uzun olacağına delaletir.

bugunku genclikte fark ettigim en buyuk eksiklik iman-dan sonra..
öfke ve acıya zorluklara hemen teslim oluyorlar..
mucadeleci bir ruh yok.. o olmazsa baskasi olur diye hayatta hep kisa ve kolay kapilar aramaktalar...
o olmazsa bu olur bu olmazsa baska secenekler var nasilsa ve en sonunda bir bakiyorlar hic bir baltaya sahip olmadan sorumluluk bilmeden buyuyen fakat
gelisememis cocuklar olarak hayatta sifir ile baslamaktalar.. cook ACI ama gercek...
hic bir iliskiyi tamir etmek Gonul kopruleri kurmak icin ugrasmiyorlar hemen her seyi YIKIP daha sonra gidip yenisini almaya bakiyorlar.. bu Cook Yanlis!!
boylece bizler iletisim ve sosyal duygusal olmaktan cikip maddenin esiri birer Robot gibi olup cikmaktayiz..

oysa Yeni fırsatlar bizi genellikle sıkıntılı anlarda ziyaret eder çünkü bir kapı kapanırsa başka bir kapı açılır...
bir imkansizlik bin imkan dogurur..

Rüyada tesbih görmek çok güzel haberler alınacağına işarettir.
Tesbihin kopması veya tanelerinin dağılması üzüntü verecek haberler alınacağına yorumlanır.

"O sıra peygamber efendimizin geldini söylediler büyük bi heyacanla kapıya yöneldim"
insallah Rahmet, hidayet Kapisi ile lutuflendirilirsiniz...seklinde yorumlanir...

Rabbimiz (C.C.) bizi dinimize bedenimize ve edebimize zarar verecek işlerden nehyetmiştir..
Hayirli aksamlar...

Üst Alt