• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mantı yemek

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a ablacığım nasılsın ? Ben geçen gece rüyamda altın bir bilezik taktığı gördüm. Birde bu gece rüyamda kına gecesinde olduğumu orada hep kapalı insanların olduğunu kuran okunduğunu gördüm mutfakta bir sürü güzel yiyecek vardı ben kurabiye yiyordum daha sonra da mantı yiyordum bi tanıdığımız yapmış elime bir kaşık tutturuyor kaşıktada mantının içine koyulucak bir malzeme var dilek tut mantının içine dök dileğin gerçekleşicek dedi bende dedim ne alakası var oda kapalı dindar bir insandır bana diyor ki Allahın izniyle olur bu nasıl bir rüyadır ablacığım yorumlarsanız çok sevinirim. vvcc.. Allah razı olsunduaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldin kardesim Nasilsin ? nasil gidiyor Hayat??
Hayirdir insallah
Rüya Doğru Bir Şekilde Yorumlanırsa, Yorumlandığı Gibi Gerçekleşir insallah
kadının bilezik takması rızkın bol olduğuna ve mutlu bir haber alacağınıza ayrica ins..hic yok yerden Allah-in lutfu ile bakarsin bir de meslek sahibi olursunuz.."bileğinde altın bilezik var, değerini bil"..
ins bunca cektiginiz SIKINTI,gam, keder de biter senin de mutlu haberini aliriz..
Rüyada mantı yemek sadece mantiyi elle alarak yorumu olmaz..mutfakta bir sürü güzel yiyecek
Hayirdir Bu ne mantilar,kurabiyeler ,tatlilar Hayirli bir is icin gorusme, konusma, beraber toplanma bir seyi mi kutlamaya hazirlaniyoruz...
utngc..alkis:;:
ins ruyalarin ve hayallerin dualarin gercek olur...

duaa..

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
bende Allaha şükürler olsun iyiyim, teşekkür ederim güzel yorumlarınız için güzel bir haber alırsam bu sıkıntılı günlerim geçer de sevdiğime Allahın izni ile kavuşursam sizinle elbet paylaşıcağım dualarınız içinde ayrıca çok teşekkür ederim size, Allah razı olsun sizden güzel insan :)

durgun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada mantı yemek

Selamünaleyküm

Rüyamda eski bir arkadaşı görüyorum.(uzun zamandır görüşmüyoruz)
okul yada kursa gitmişiz beraber eve dönüyoruz.yolda hiç tanımadığımız bir adam görüyoruz. ben adamdan hoşlanmıyorum ama arkadaşım onunla ilgileniyor. adam bizim ( arkadaşımla ortak tanımadığım) evimize geliyor. biz yemek yemek için sofra hazırlıyorum. bir tencere mantı var. bu arada adam da telefonla konuşuyor.( yabancı dilde sadece kızımın adını elif kelimesini anlıyorum,diğer söylediklerini anlamıyorum) tabaklarımıza mantı koyduk.benim , arkadaştan fazla mantı koyduğumu görünce tabağımda ki mantıların fazla miktarını tencereye geri koyuyordum.

Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada mantı yemek; hayırlı bir iş konuşmak için aile efradınızla bir araya geleceğinize, müjdeli bir haber alacağınıza,
kendisinden fazla fayda ve menfaat göremeyeceğiniz bir paranın ya da malın elinize geçeceğine işaret eder.

Elif" olmak zordurcünkü "elif" olmak
yuvarlak bir dünyada dik durmanın
dik ve önde belki acıyla
ama vazgeçmeden durmanın
dünya ne kadar dönerse dönsün
olduğu yerde kalmanın adıdır “elif” olmak

zordur “elif” olmak“elif” olmak hep vurulmaktır“elif” olmak yalnızca “elif” olmaktır..

Dostum, bilir misin “elif “ olmaya talip olmak nedir, bilir misin insan nasıl “elif” olur?
dilersin o’ndan sadece o’nun yar-lığını, dilenirsin…o’nun kucağından başka mekanlar sana soğuk gelir, üşürsün bir ağustos sıcağında..
yürüdüğün yollar sana yabancı gelir; bildik mekanlar sıkar seni..tanımadığın sîmalar sana âşina gelir, tanımadığın kişiler senin niyazına girer;
tanıdıkların ise yabancı nazarlarla bakarlar sana. hikmetine eremediğin hallerle örülür hayatın; susmayı seversin; sükûtu seversin; sükûtu hal edinenleri seversin…
Aşk da Hayat da tıpkı ELİF gibidir, isminde gizlidir. Ama okunmaz, o olmadan da besmele sese gelmez, o herşeyin içindedir,hiç birşeyde görülmez..

acilangul1

Üst Alt