• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada masada oturmak

ilker

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada masya oturmak ne demektir? Rüyamda bi odaya giriyorum, büyük bir yemek masası var. Hz.isa yı bi süre sonra masanın başında otururken fark ediyorum, bi şey için yardım istiyorum fakat ne olduğunu hatırlayamıyorum şu an. Yüzü net olarak görünmüyor ama kıyafetleri net bi şekilde aynıydı. Masada başka insanlarda vardı, ayağa kalktı ve yanıma gelip elini omzuma koyduktan sonra dışarıya doğru yöneldik. Dağ maznzaralı geniş bi yerdeydik, evler vardı konuştuklarımızıda tam hatırlayamıyorum ama yardım etmek istediğini hatırlıyorum.
Aynı gece rüyamda da kadın kılığına girmiş bi şeytan vardı.
Sol kolumda şu anki nişanlım, sağ koluma da kendisi girmişti. Bana aşık olduğunu düşünüyorum, bi yere gidiyorduk kendisiyle şöyle bir konuşma geçti, .nişanlımla aramıza girmeyeceğine söz verirsen yanımda durabilirsin dedim, o da tamam deyip yürümeye devam etmiştik bi odaya doğru gittik gerisini hatırlamıyorum.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Damdan düşer gibi doğrudan yazılan rüyalara yorum yapılmaz.
Rüyanıza yorum almak istiyorsanız konu açmadan önce kuralları okumanız,
okuduğunuz kurallara ve rüyanıza göre uygun başlık seçip konuyu öyle açmanız gerekir.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir Allah-in selamini bile vermeye tenezul etmiyen veya UNUTAN kisileri artik UYARMAK icin vakit harcamaya, kurallara uyun diye yazmaya bile degmez..YORULDUM artik!!!
Allah Islah etsin..Hidayet versin..
Selamsiz geldikleri gibi Yorumsuz ve Duasiz gitsinler..

Turab dedi ki;sadece aktif edin ve kendi degerlerinde BIRAKIN..
Kendi hatasini anlayip Selam verirlerse ne ala vermezlerse..
Forumda ve ruyalar aleminde asilli Kalsinlar.
birde profilinde Ögretmen oldugu yaziyor Sinifa girince acaba sabahleyin selamsiz, Sabahsiz mi giriyor
Ben bunu merak ettim
.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Selamünaleyküm, şimdiye kadar kuralları uymayanları, yapılan işe yapan kişiye saygı göstermeyenleri nazikçe uyarmaya çalıştık. İşin doğrusu ben bu uyarma işinden çook yoruldum. Bence aktif edip bırakalım, doğru düzgün mesaj göndermeyenler beklesin dursun. Ancak mesajın neden cevaplanmadığını sorarasa o zaman söyleriz nedenini diyorum. Seçim sizin, uyarmaya değecek mesaj varsa uyarabilirsiniz. Baktınız değmeyecekse aktif edin kalsın. Benim fikrim bu. Yine de istediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. Vesselam

Üst Alt