Hayırlı sabahlar öncelikle dünkü mesajima cevap verdiğiniz için Allah razı olsun ben daha önce kendim 2 gün yattım birşey görmediğim için arkadaşlara yatması için söyledim bu akşam bi daha kendim yattım okulda olduğumu gördüm çok samimi 2 arkadaşımla okuldan çıkıyoruz birden ikisi koşarak bahçeli bir yere gidiyorlar ve kayboluyorlar bende kendi kendime diyorum acaba neden gittiler birşey mi oldu bende hızlaniyorum arkalarından gidiyorum ağaçlarda meyve var 2 tane erik alıp koşuyorum birden ağaçlar arasında bir köpek çıkıyor ve bana seni yiyecem diyordu bende git burdan dedim eğilip taş alınca köpek kaçıp gitti ondan sonra ben bahçeden çıktım yolda araba bekliyorum eve gitmek için sonra yeşil bir belediye arabası geliyor ve benim üstümde yeşil bir battaniye var sıkı sarmışım kendimi o arabaya biniyorum yola çıkıyor araba ama oturacak yer yok sonra çocuklu bir bayan bana diyor gel yanıma otur onun yanına oturuyorum ama ilerde bir koltuk var boş ama diğer koltukta erkek olduğu için oturmuyorum eve gidiyorum bizim bütün aile büyükleri toplanmış il dışına gideceğiz diyorlar ama yağmur yağmaya başlıyor dışardayiz ama ıslanmadık yani sonra bir kamyon görüyorum bize aitmiş ıslanmasın diye masmavi bir çadır örtmüşler gidip içine baktım hep su dolmuş temiz su ben onu boşaltınca biraz bulanık oluyordu ve çadırın altında turuncu bir oyuncak vardı baya büyük ben onun üstünü mavi çadırla iyice örtüm kimse görmesin diye ben o kamyonu kullanıyorum çok tehlikeli bir yerde ama birşey olmuyor güzel kullanıyorum bir dağa çıkıyoruz evimizi oraya kurmak için ve ben diyorum karşıda yeşil bir yer var keşke evimizi oraya götürseydk diye öyle uyandım hocam kusura bakmayın çok uzun oldu gördüğüm rüya böyleydi yorumlarlarsanız çok sevinirim Şimdiden Allah razı olsun