• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada Mavi Çadır görmek

Emine Barlaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı sabahlar öncelikle dünkü mesajima cevap verdiğiniz için Allah razı olsun ben daha önce kendim 2 gün yattım birşey görmediğim için arkadaşlara yatması için söyledim bu akşam bi daha kendim yattım okulda olduğumu gördüm çok samimi 2 arkadaşımla okuldan çıkıyoruz birden ikisi koşarak bahçeli bir yere gidiyorlar ve kayboluyorlar bende kendi kendime diyorum acaba neden gittiler birşey mi oldu bende hızlaniyorum arkalarından gidiyorum ağaçlarda meyve var 2 tane erik alıp koşuyorum birden ağaçlar arasında bir köpek çıkıyor ve bana seni yiyecem diyordu bende git burdan dedim eğilip taş alınca köpek kaçıp gitti ondan sonra ben bahçeden çıktım yolda araba bekliyorum eve gitmek için sonra yeşil bir belediye arabası geliyor ve benim üstümde yeşil bir battaniye var sıkı sarmışım kendimi o arabaya biniyorum yola çıkıyor araba ama oturacak yer yok sonra çocuklu bir bayan bana diyor gel yanıma otur onun yanına oturuyorum ama ilerde bir koltuk var boş ama diğer koltukta erkek olduğu için oturmuyorum eve gidiyorum bizim bütün aile büyükleri toplanmış il dışına gideceğiz diyorlar ama yağmur yağmaya başlıyor dışardayiz ama ıslanmadık yani sonra bir kamyon görüyorum bize aitmiş ıslanmasın diye masmavi bir çadır örtmüşler gidip içine baktım hep su dolmuş temiz su ben onu boşaltınca biraz bulanık oluyordu ve çadırın altında turuncu bir oyuncak vardı baya büyük ben onun üstünü mavi çadırla iyice örtüm kimse görmesin diye ben o kamyonu kullanıyorum çok tehlikeli bir yerde ama birşey olmuyor güzel kullanıyorum bir dağa çıkıyoruz evimizi oraya kurmak için ve ben diyorum karşıda yeşil bir yer var keşke evimizi oraya götürseydk diye öyle uyandım hocam kusura bakmayın çok uzun oldu gördüğüm rüya böyleydi yorumlarlarsanız çok sevinirim Şimdiden Allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler Kardesim Hos geldiniz..
"ALLAH İSTEMEDİKÇE SİZ İSTEYEMEZSİNİZ !."
ortaya çıkan istek ve kisiler gerçekte Allâh istemiş olduğu için ortaya çıkmaktadır!..
Eğer Allâh istememiş olsaydı siz dahi o şeyi isteyemezdiniz...
Nasil mi? bazen oyle sart kosul ve durum icinde olursunuz ki Dua dan baska elinizden hic bir sey gelmez...
KUL SIKISMAYINCA HIZIR YETISMEZ derler ya iste O HIZIR a.s. acizligimizden Allah a olan seslenisimiz DUA miz oldugunu biliyormu idiniz...yani Duamiz
elbise suretti giyer ve bu bazen bir insan bazen bir yeni firsat veya yardim sekli olarak bize gelir..
Büyüklerin; "Her geceyi Kadir bil her gördüğünü Hızır bil..demisler

Hayirdir insallah...
Araç amaca götürdüğü için önemsenip kıymet atfedilir..araç ile amacı karıştırma gafletine düşmeyin..
araç amacı belirler..bunu da Unutmayin..
araba bir arac Yol ise amac menzildir.. Allah yolunuzu aydınlık ayaklarınızı bu dosdogru yoldan ayirmasin...

ruyada Olgun erikler mutluluğun işaretidir.
Rüyada çadır kurmak ,gormek;güzel bir olayın pek yakında meydana geleceğine ve bir işin sonuçlanacağına işaret eder.
lakin bundan once biraz göcebe hayatti gibi yasayabilirsiniz seklinde yorumlanir...:tüüh:,sırıtık.:,
Kardesim dedigim gibi her daim her sey icin hakkinizda HAYIRLI olani icin Dua edin..
Hayirli gunler...

Emine Barlaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare

Hayırlı günler ben bu rüyayı istihare ye yattığımda gördüm şimdi bu rüya olumlu mu hayırlı mi çıkıyor yani merak ediyorum daha. Bir kaç gün daha istihareye yatmam gerekiyor mu 3 gün yattım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler ben bu rüyayı istihare ye yattığımda gördüm şimdi bu rüya olumlu mu hayırlı mi çıkıyor yani merak ediyorum daha. Bir kaç gün daha istihareye yatmam gerekiyor mu 3 gün yattım

Aleykum Selam bakin kardesim her ruyanin asil mana ve hikmettini anlam ve yorumunu anca Rabbim bilir biz
bilemeyiz..
Biz sadece ilmi, tecrube ve idrak kapasitemiz ile aciklamaya calisiriz..
butun sonuc ,karar sizde biter..istihareniz Hayirdir insallah Hayra alamet ama yine de Sizin kalbinizde hissedikleriniz cook onemli...
bu insan ile kendinizi omrunuzun sonuna kadar beraber gorup hissedebiliyormusunuz?
dedim ya Hakkinizda HAYIRLISI..Karar sizin...
acilangul1

Üst Alt