• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mavi elbise görmek

Bulutbulut

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamin aleykum, rüyada mavi elbise görmek nasıl yorumlanmalıdır? soruma cevap verirseniz Allah rizasi icin cok sevinirim, simdiden Allah razi olsun. Ben nisanliydim, ayrildik ama birbirimizi seviyoruz sadece ailelerle biraz aralar bozuldu. Bende onun icin hayirlisiyla dua ediyorum ve istihare namazini kilmaya karar verdim. Ruyamda ustumde mavi bir elbise vardi, mavi acik mavi oyle hatirliyorum, sonundada sevdigim aradi nerdesin diye orda bitti. Bu mavi elbise ne anlamina gelir ? Hayirli midir ? Etrafimdaki insanlar hayirli oldugunu diyorlar mavi renk icin, dogrumudur? Yani Allahin izniyle benim icin hayirli mi o kisi demektir ?

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleyküm selam, Hayrolsun inşallah. Rüyada mavi elbise görmek tabiri;
Rüyada mavi elbise giymeyi rüya tabircileri genelde hayra kısmete hayırlı bir izdivaca yorumlamışlardır.

Sizin rüyanıza gelince biraz sabır ve bolca dua gerektiren bir zaman dilimindesiniz. Ailelerin anlaşmazlığının giderilmesi için gayret ve dua etmeye devam edin. Akil insanlara ihtiyacınız var.

Rüyada mavi elbise giymek riski göze alarak iş Ya da aşk hayatınızda değişikliğe karar vermeniz gerektiği şeklinde de tevil edilebilir. O insanın Allahu alem hakkınızda hayırlı manası da çıkabilir.

Ailelerin tekrar görüşüp anlaşılamayan meselelerin tekrar masaya yatırılıp bir daha durum değerlendirmesi yapması gerekiyor. Yaşınız çocuk sayılmayacak yaşta ise o insanı da seviyorsanız bu işin üzerine gidip tekrar nişanlanmanızı tavsiye ederiz. Mesele hissi değil iradi olarak bakıldığında sizin izdivacınızda ileride daha büyük sıkıntılar oluşma ihtimali sezildiyse o zaman akil insanları dinlemekte fayda var.

Evlilik çok ciddi bir olaydır hissi düşünmeyi kaldırmaz. Duygularla değil irade ve akılla hareket etmek gerekir. Bu arada hayır işe şeytan çok müdahale eder. Genelde de bu bağlamda hafif meşrep insanları kullanır. Etrafın dedikodularıyla değil kendi aklınızla hareket edin.

Allah hakkınızda hayırlı olanı versin.

Üst Alt