• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mektup almak

• Konuyu başlatan seymademir23
  • Başlangıç tarihi
S

seymademir23

Kayıtsız
Misafir
Merhaba, rüyada mektup almak ne anlama gelir? Benim rüyamda biri benim için mektup yazıyor ve bir hediye ile birlikte o mektubu bana veriyor. Ben o mektubu 4 kere okumaya çalıştım en sonunda mektubu bitirdim. Uzun bir mektup değildi ama okumak da çok zorlandım. Bana beni sevdiğini anlatan 2 sayfalık bir mektupdu. Fakat normalde bana sert davranıyor, mektubu alana kadar anlamıyorum beni sevdiğini. Hediye ise bir anahtarlik gibi ama boyutu büyük. Üzerinde boncuk gibi şeyler var çevirince 'benimle olur musun' yaziyordu. Sonrasinda ben heyecanla anahtarligi alıp yanına gidiyorum. Fakat ona cevabımı söyleyemeden uyandim. Bu arada o bulunduğumuz ortam da babam sürekli beni eve göndermeye çalışıyordu beni orada istemiyordu. Rica etsem yorumlayabilirmisiniz ?

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Merhaba, rüyada mektup almak tabiri;
Rüyanızı Yüce Mevlam hayreylesin.
Unutmayalım ki, herşeyi en iyi Allah bilir.
Rüyaların kesin bir yorumunu yapmak kolay değil. Gerek Hz Yusuf peygamberin rüya yorumları gerekse Hz. Muhammed'in rüya yorumlarına bakarak ve salih kulların gördükleri rüyalara bakarak bir şeyler söylemeye çalışıyoruz.

Rüyada mektup görmek, genellikle yeni alınacak bir haber veya yeni bir iş anlamına gelir. Mektubu zor okumanız ise size verilen mesajları okumakta zorlanıyorsunuz demektir. Anahtar ve mektup aynı anda rüyada görülmesi çok güzel işaretlere delalet eder. Hayatınızda yenilikler ve değişim başlayacak demektir.

Babanızın sizi eve yönlendirmesi ise şöyle yorumlanabilir: Bundan sonraki hayatınızı daha ihtiyatlı daha kontröllü yaşamanız gerekmekte. Her işinizde ailenizle iştişare edinin. Babanıza itaat edin.

Allahu alem yakın zamanda hayatınızda bir takım değişiklikler olma ihtimali var. Ya devlet tarafından bir takım imkanlar sunulacak ya da güzel bir özel sektör tarafından lütüflar görme ihtimaliniz var. Özel hayatınızda da değişiklikler olabilir.

Hissiyata çok bel bağlamadan aileniz ve alanında uzman kişilerle istişareli hareket ederseniz, Bekar iseniz ona göre bir yol almış olursunuz. Evli iseniz evliliğiniz daha güzel zemine oturur Allah'ın inayetiyle.

Üst Alt