• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mesaj gelmesi

LEYLİİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mesaj almak, mesaj gelmesi, mesajlaşmak ne anlama gelir?
Hayırlı günler.. Rüyam çok kısaydı. 9 ay önce ayrıldığım erkek arkadaşım bana bir mesajlaşma yoluyla haklı olduğumu onu affetmemi istiyor. O mesajı okuyorum kapatıyorum cevap vermiyorum. Başka bir numaradan mesaj yolluyor gene aynı özür mesajı okuyorum cevap vermiyorum. Hemen bir mesaj daha geliyor aynı şekilde cevap vermiyorum. 3 defa peş peşe başka numaralardan mesaj atarak özür diliyor. Mesaj attığı numaralardan fotoğraflarına bakıyorum. İlk mesajında askerden önceki halinin olduğu bir fotoğraf var. İkinci mesajda askerdeki halinin fotoğrafı var asker üniformalı ki o askerdeyken ayrılmıştık. Son mesajında da askerden dönmüş olduğu hali ama hatırlamıyorum.. Ben hiç birine cevap vermiyorum. Yorumlarsanız sevinirim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler,Rüyanız hayr olsun.
Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz..
Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler, bazen geçmişin bir yansıması, muhasebesi olabileceği gibi bazen de günlük yaşamda kafanıza takılan bir sorunun değerlemesi olabilir...
çok kafana takmışsın aranızda ne oldu kim haklı kim haksız her kes kendince haklı...ama bu sizde bilinç altına yerleşmiş sanki...

Size Ondan özür mesajı gelse affeder ve yeniden hayatınıza alırmıydınız...?

Necip Fazıl çok güzel ifade etmiş:
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?

Rüyada eski sevgilinin özür dilediğini görmek;
hayatta kimi durumlardan rahatsız olduğunuzu ve bu durumun sizi fiziksel ya da duygusal yönden güvensizlik duygularına soktuğunu belkide bu durum nedeniyle zarar uğradığınızı ifade ederken, bunlara sebep olan kişilerden hiç olmazsa bir özür beklediğinizi simgeler...

Affetmek gerçekten affedenin yükünü hafifletiyor. Ama yürekten affedebilmek,geçmiş hataları kafadan silebilmek gerekiyor.
Siz büyük bir adım atarak kendinize iyilik yaparak;,karşı tarafı affedin..! olgunluk gösterin ,bırakın geçmiş,geçmişte kalsın,siz ileriye bakın...

Geçmişe takılı kalmayın,geleceğinizi geçmiş tecrübelerinizden çıkarttığınız derslerle şekillendirmeye çalışın, göreceksiniz her şey eskisinden çok daha güzel olacak.
Selametle..

LEYLİİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim Gönül sızım.. Dediğiniz gibi çok düşündüm özür dilese yeniden hayatıma alabilir miyim diye... cevabım hayır, alamam alsam bile güvenemem olmaz.. İşte artık acı çekmememin sebebi de bu. Biliyorum ki Rabbim böyle uygun gördüyse bana daha hayırlısını, güzelini verecek biliyorum ve umut ediyorum. Affetmeye gelince belki de burda eksiğim. Af etmek Allah a mahsustur fakat affedemiyorum etmeyeceğim.

Üst Alt