• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada meyve görmek

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada meyve toplamak rüyada meyve görmek rüyada meyve yemek
Selâmün aleyküm , rüyamda ablamin evindeyim, yengemde var. Kar yagmis, hertaraf bembeyaz. Ben camdan bahçeye bakıyorum. Bahçedeki agaclarda öyle meyveler var ki hepsi iri iri. Hele bir ağaçta cesit cesit meyve var kavun bile var. Bütün meyveler büyük. Camdan baktigimda ayva ağacı tam camın yaninda olduğundan pencereyi açıp agactaki ayvalara dokunuyorum. O kadar buyukler ki cok şaşırıyorum. Meyveler büyükler fakat henüz tam sararmamis. Yeşil ve tüylü. Ama o meyveleri bahçede gördüğümde cok mutlu olmuştum. Özelliklede ayvayi. Çünkü gercekte ayvayi cok severim. Hamile olduğum içinde hep aklımda olan bir meyve. Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hayırdır hamilelikte aşermeniz de var sanirim ? Biliyorsunuz aşermenin daha çok gebeliğin ilk 3 ayında olduğunu ve
5. aydan sonra oluyorsa anne adayında bazı psikolojik değişiklikler,sevgi eksikliğinden meydana gelebilir deniliyor...
bir de Hamilelikte farkli rüyalar görmek, Hem fiziksel hem de duygusal olarak oldukça yorucu bir dönemden geçiyorsunuz.

Hamilelik bilindiği gibi bir kadının yaşayacağı en önemli ve özel dönem olarak kadınların yaşamındaki yerini koruyor.
Bu dönem,Allahın kadına armağan ettiği bir can yaratma mucizesinin yanında anne adayının da hayatını tamamen değiştirecek en önemli ve en karmaşık olay aslında.
Hamileliğin kendisi anne adayının bedeninde inanılmaz bir inşaat dönemi olarak düşünülebilir ve bir bebeği dünyaya getirecek olan
kadın vücudu hormonal fırtınaların ortalığı birbirine kattığı muazzam bir evren...

rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada Meyve Görmek;
rüyada görülen meyve rüyayı gören kişinin durumuna göre farklı yorumlanır. Maddi sıkıntı çeken biri için rüyada görülen meyve hayırlıdır ve kişinin
maddi açıdan feraha çıkacağının habercidir.
Hamile bir kadın için ise hayırlı bir evlad olarak yorumlanir..Her Çocuk Anne Babasının Meyvesidir...
Ayva ya aşeriyor olabilirsiniz..utngc..
Selametle Allah kurtarsin...

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
üçüncü ay henüz bitmedi.iki buçuk aylık. tabiki canımın istediği seyler oluyo.helede bu ayda ayva. yorumlarınız için Allah razı olsun.

Üst Alt