• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada meyve toplamak

karamsar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ağaçtan meyve toplamak, rüyada meyve toplamak yorumu.
Selamlar ben rüyamda meyve toplarken sarı bir muhabbet kuşu farkediyorum daha sonra kuşun büyük bir yılana saldırdığını görüyorum beni uyarircasina daha sonra yılan üzerime doğru hızla gelmeye başlıyor ve tam beni isiricakken uyanıyorum yorumlarsaniz sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi Akşamlar ve Hayırlı Cumalar Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Meyve Toplamak
rüyasında meyve topladığını görmek;
kafasındaki projeye doğru yol almasi...

Rüyada sarı muhabbet kuşu görmek;
kişinin kendisiyle ilgili karşılaşacağı bireysel bir sorundur. Aşırı kaygı,gelecek korkusu, negatif düşünceler ,karamsar olmak gibi..
hiçbir şey hakkında olumlu düşünmemek, kendini karanlığa itmektir bir bakıma.

"daha sonra kuşun büyük bir yılana saldırdığını görüyorum beni uyarircasina daha sonra yılan üzerime doğru hızla gelmeye başlıyor ve tam beni isiricakken uyanıyorum"

bazı insanlar belki de karamsar olarak, gelecek olan kötülüklere hazırlıklı olmaya çalışıyorlardır,başlarına istenmeyen bi durum geldiğinde ben zaten biliyordum
böyle olacağını deme lüksüne sahip oluyorlar!!Oysa gelen güzellikler ise onlar için büyük sürprizdir,hiç beklemedikleri için normalden fazla mutlu olabilirler..
ama karamsar olmak dünyadaki bir sürü şeyi kaçırmaya neden olabilirler..olarak yorumlanir..

KARAMSAR OLMA KENDİNLE MUTLU OL!
Hayata hiç bir zaman geç kalınmaz. Çünkü hayat; sen başladığında başlar ve bıraktığında biter.
Hayat her şeye rağmen çok güzeldir ve yaşamaya değer.
Sen yeter ki; anlamsız sorularla boğma yaşamı ve olduğu gibi, yani sana geldiği gibi yaşamasını kabullen…
Hayatta hep pozitif bakın.. hayata!.ancak o zaman huzurlu ve mutlu olabilirsiniz..selametle..

Üst Alt