• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mezar taşı görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada mezar görmek rüyada mezarlık görmek rüyada kendi mezar taşını görmek rüyada mezar taşında kendi ismini görmek rüyada mezar görmek ne demek rüyada mezar görmek ne anlama gelir rüyada mezar kazmak
Rüyada, mezar taşına bakmak, rüyayı gören yalnız ise uzun ve anlamsız bir yaşama ; evli ise uzun bir hayata yorumlanır.

Rüyada mezar taşına baktığını veya mezar taşı okudugunu gören kimse, unutkan olur ve verdigi sözleri yerine getiremez.

Boş mezar görmek makbul bir rüya değildir. Sizi şaşkınlığa uğratacak bazı gelişmelere, arkadadaşların kaybolup sizinle irtibatlarını kesmelerine

Yeni yapılmış mezar bu rüya başkalarının yaptığı hatalar yüzünden sizin sıkıntı çekeceğinizi işaret eder.

Yer altı mezarı görmek bilinçaltı korkularınızı yenmeye çalıştığınızı göstermektedir.

Canlı olarak mezara girdiğini görmek gerçek yaşamınızda olağanüstü aktif hayal gücüne sahip olduğunuzu, bilinçaltınızın sizi farklı fantezi düşüncelere sevk ettiğini gösterir.

Rüyada mezar satın almak gerçek hayatınızda unutmak istediğiniz bazı olaylar, deneyimler yaşadığınızı, değişiklik isteğinizi simgeler.

Rüyada mezar ziyareti ahiret yaşamı için birşeyler yapmanız gerektiğini düşündüğünüzü ancak buna başlayamadığınızı simgeler.

Ünlü birinin mezarını görmek yaşamınızdaki hayal kırıklıklarının sizde büyük etkiler bıraktığını ve insanlara güveninizin kalmadığını işaret eder

Çiçeklerle süslü bır mezar isteklerinize, hedeflerinize ulaşmak için yapmanız gereken gerçek şeyleri görmediğinizi, aldatıcı, yanılcı görüntülerle oyalandığınızı ifade eder.

Rüyada mezar yaptırmak, mezar yaptırdığını görmek çevrenizle iletişim sorunu yaşadığınızı, bu nedenle insanların sizi sıkıcı bulduğuna yorumlanır.

Rüyada mezarda yaşadığını görmek sabırsızlığınız, insanları acımasız ve yersiz eleştirmeniz, çevrenizdeki insanları küçük görmeniz küçümsemeniz gibi huylarınız nedeniyle hayatta yapayalnız kaldığınıza işaretle tabir olunur.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için lütfen okuyun
✅ ?İslama göre rüyanızın yorumu

Raven

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Mezar

Merhaba;
Rüyamda kapalı kutsal bir yerde oluyorum. Kalabalık bir grupla beraber geziyoruz ve başımızda bir rehber var. Önce bizi bir odaya alıyor ve bilgiler veriyor.(Ancak ne bilgisi olduğunu bilmiyorum.) Daha sonra genişçe bir odaya giriyoruz. Orada mezarlar var. Girişte bebek mezarları var süslenmiş üzerleri kapalı. Şehit mezarları oluyormuş aynı şekilde. En sonda yer alan mezarların da üzerleri kapalı ancak yüzleri açıkça görülüyordu. Çürümüş yüzler, simsiyah olmuşlar. Onları gösteriyor bize bakıyoruz ve sonra odadan çıkıyoruz. Hayır olsun dedim ama ne anlama geliyor çok merak ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun;
Rüyada mezar görmek;İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir.. kişinin günahları veya hataları yüzünden vicdani rahatsızlığına,üzüntüye,
çözülmemiş karmaşık duygu ve korkulara veya ölüm korkusuna,ve yolculuğa işaret edebilir.

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada mezarlık görmenin üç tabiri vardır:
1-Üzüntü
2-Zindan hapis
3-Sıkıntı

Rüyada mezarlıktan geçmek,bulunmak, ziyaret etmek;
Gerçek yaşamınızda sizi oldukça rahatsız eden bir sorunun çözümü için gerekli bilginin aslında sizde olduğunu, boşu boşuna başka yerlerde arama yaparak
vakit geçirmemek gerektiğini, içinizde bu bilgi ve gücün farkında olarak ona göre davranmak,
hem bu dünya için yapılması gerekenleri zamanında yapıp hemde ahiret için hazırlıklı olmak gerektiğine yorumlanır.

Rüyada mezar görmenin derin analizi ise aslında yaşamın maddi ve manevi yönleri arasında denge kurmak arayışını temsil etmesidir...

Rüyamda bebek mezarları Görmek;
Gerçek hayatında umutlarını kıran veya yeni bir başlangıca imza atmanı ertelemene sebep olan bir olay yaşadığını ve bunun üzüntüsünü yaşadığını simgelemektedir...
oysa hayat devam ediyor let it Go...

Rüyada şehit) mezarlığı görmek;
kendinizin, doğru yolda kalmak istediğinizden bir iç savaş yaşıyor olmaniza yorumlanir.
rüyayı gören kişinin inanç ve ibadet vazifelerini gözden geçirmesi gerektiğini işaret eder...

Hani insan çok sıkıldığında, çok üzüldüğünde ıssız, sessiz herkesten uzak bir yerde yalnız kalmak ister ya,
bende tam tersi...kalabalık içinde kaybolan beni aramak istiyorum.
İçimde bir yara var.Dünyanın hiçbir hekimi deva bulamaz!!
Hiçbir ilaç yaramı kapatmaz.Artık buraya bahar gelmez, gün doğmaz.Güneşimi kaybettim,mezarligin karanlığina müebbettim..
insan en çok sevdiği ve istedigi ile imtihan edilir!!bunu unutmuştum YaRabbi..

Ey Rabbim !! Kaldıramayacağım Yükü,Taşıyamayacağımız Derdi,Çekemeyeceğimiz Çileyi,Gidemeyeceğimiz Yolu,Aşamayacağımız Engelleri,
Giremeyeceğiz GönüLü,Kavuşamayacağımız Aşkı...VERME... bize Ey Rabbim.AMİNNN
Selametle.

Erenemir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mezar taşı görmek nedir? Benim arkadaşım görmüş rüyayı, ikimiz bayır yukarı bir yolda yürüyormuşuz yarı yolda bir adamdan ben eşim ve kendim için mezar taşı yaptırmışım. Aşağı doğru inerken de araziye gözleri bağlı iki dana giriyormus, kesilceğini anlamışız gözlerimizi kapatmışız ama seslerini duymuşuz yolu inmişiz rüya bitmiş.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada mezar taşı görmek nedir? Benim arkadaşım görmüş rüyayı, ikimiz bayır yukarı bir yolda yürüyormuşuz yarı yolda bir adamdan ben eşim ve kendim için mezar taşı yaptırmışım. Aşağı doğru inerken de araziye gözleri bağlı iki dana giriyormus, kesilceğini anlamışız gözlerimizi kapatmışız ama seslerini duymuşuz yolu inmişiz rüya bitmiş.
Rüyada mezar taşı, üzüntüye ve vicdan azabına işarettir.
Mezar taşı yaptırmak, uzun bir ömüre işaret edilir.
Rüyada kesilecek dana görmek, kişinin şükretmesi gerektiğine yorumlanır. Allah rızasıdır.

Hemen şuan şükredin.

Halid

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm... Rüyada mezar taşı görmek islami yorumu nedir?
‪Rüyamda bir mezarlıktaydım. Rüzgar esiyordu ve rüzgar dört beş mezarın isim taşlarını yere düşürdü. Ben de mezarlıkta bir yerde yatıyordum, yastığım vardı. Sonra da ey Adem oğlu şeytan sizin apaçık düşmanınızdır ayetini duydum. Bu ayet yasin suresinin ayeti diyordum... Allah razı olsun.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamün aleyküm... Rüyada mezar taşı görmek islami yorumu nedir?
‪Rüyamda bir mezarlıktaydım. Rüzgar esiyordu ve rüzgar dört beş mezarın isim taşlarını yere düşürdü. Ben de mezarlıkta bir yerde yatıyordum, yastığım vardı. Sonra da ey Adem oğlu şeytan sizin apaçık düşmanınızdır ayetini duydum. Bu ayet yasin suresinin ayeti diyordum... Allah razı olsun.
Aleyküm Selam. Rüyada mezarlık görmek mezar terkedilmiş, eski bir mezarsa sevdiklerinizden ayrılmaya (bir süreliğine mi orasını bilmiyorum) işarettir. Mezarlıkta yatmak bu konu da pek emin değilim ama mutluluk olarak tabir edilebilir. Ayet söylenilir ki Seyyid Süleyman'a (radıyallahu anh) göre hüzünden kurtulup şifaya ermeye işarettir. Hazreti Allah (celle celalühü) sizden de razı olsun.

Üst Alt