• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mezarın üstünden kalkmak

aysem1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm
bu aralar biraz rüyalarım karışık aslında uzun zamandır düşündüğüm bir rüyam var aklımdan çıkmıyor rüyamda ölmüş babanemin mezarını bizim arada bir gittiğim babanemin yaşadığı evin bahçesinde gördüm mezarın üstünde uyuyomuşum güya ama kendimi uyurken görmedim annem kalk kızım diyo ve ben mezarın üstünden kendimi kalkarken görüyorum ve evin içine girdim çok aklıma takıldı bu rüyam şimdiden Allah razı olsun ben bekar 26 yaşındayım biraz sıkıntılı bi zamanımda gördüm bu rüyamı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hos geldiniz kardesim.. eminim bu ruyanizi ok SIKILDIGINIZ bir zaman da gormussunuzdur..
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur.
Günlük hayattaki sıkıntı,endise,bosluk,kavga gerginlik rüyalarımıza yansımaktadır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

Hayirdir insallah..
Rüyada mezar görmek İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir Nefis Muhasebesi yapmanizi...
Vicdan aynasindan kendinize bir bakmaniz icin bir uyari mahiyettindedir!!
İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada mezarlık görmenin üç tabiri vardır:
1-Üzüntü
2-Zindan hapis
3-Sıkıntı

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama biraz duraksa neler olup bittiğine anlam veremiyorsan bile..
Sabr et!! zamani geldiginde bu olanlarin hikmettini bir gun anliyacaksin..
Bu bekleyis Senin olgunlasma devrindir!!Gelen nimette ermen icin hazir degilsin bunu Seni Yaradan en iyi bilendir!!
sadece Sabir ile bekle. Güneş sizin icin de bir gun doğacaktır ..
Zorlamaya SIKILMAYA gerek yok...
O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiginde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir!
Selamet ile Hayra Kalin..

aysem1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun kardeşim kendimi artık çok sıkmamaya çalışıcam ama bazen elimde olmuyor işte sabır her şeyin anahtarı

Üst Alt