• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada mısır görmek

hira61

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mısır görmek ne demektir?
Günaydınlar efendim Allahımın selamı üzerinize olsun inşallah..
Rüyamda bir ev ama kimin bilmiyorum. Mısır pişirildiğini ama ben sadece yenmiş olup atılan mısırları görüyorum. Sonra eve gidiyorken yolda değer verdiğim arkadaşımı göörüyor ve ona sende gel diyorum, o da geliyor benimle. Apartmana giriyoruz sonra merdivende annemle karşılaşıyoruz ona annemden anahtarı al diyorum o da alıyor ve kapıyı açıyor, eve giriyorz o hemen oturma odasına gidiyor dinleniyor, sonra ben mutfağa gidiyorum kardeşim murata sesleniyorum gel bak kim gedi sende tanıyorsun diyorum. hayırolsun inşallah.. sonra yine iş yerimin yerlerini parke yapıyorlar hayra cıkar inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim.. Hosgeldiniz..
Hayirdir insallah..
Ruyada misir gormek kocanli ise yoksulluga tane halinde ise para ile tabir edilir.
Bazi tabirciler misir islerin bozulmasina ve hastaliga ve gecici SIKINTIYA isarettir demislerdir.

Hayata tutunacak birşeye ihtiyacım vardı.
Sağ elimi sol elimin üstüne bağlayıp Kıyama durdum...
Hayatta olan bitenlere..imtihani bitirmeye SABIR ve Dua ile..
Rabbime..ilahi Adaletin Sahibine yoneldim..

Sabretmenin SON Tesbih Taşında Yüreğim...
Doksan dokuzuncu taşı elimde sabrın...
Korkuyorum o bittiğinde bende bitmiş olucak tahammül..
Yinede son taşıdır sabrın dayandırır beni bir vakit daha bilinmeye..
SONRASI...
bilmiyorum sonrasında içimdeki boşluğun yerini neyi eklerim elimdeki tesbihin yerine neyi koyarım
BİLMİYORUM....
SABREDİYORUM İŞTE.
Hemde herşeye...
Son taşı sıkıca tutuyorum parmaklarımın arasında.Kayıp gidecek herşeye hazırlıklı olsun istiyorum yüreğim...
Gayret ediyorum sınırsız bir infilak yaşıyor içim.Sanki birazdan patlayacak kederinden ve son taşta düşecek ellerimden..
DÜŞMESİN GÜCÜM YETTİĞİ KADAR BENDE KAL
BİLİNMEZLİĞİM...
GÜCÜM YETTİĞİ KADAR
BENDE KALABİLDİĞİN KADAR KAL SABRIM.
Hayirli gunler..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm hocam,

Akrabamız beni rüyasında mısır toplarken görmüş ne demek hocam rüyada benim mısır toplamam selametle kalın....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyasi hayr olsun..
amaaa Bu rüya O akabanizi bağlar Sizi değil o yuzden Size yorumlanmaz!!!
Sizin isminizin manasi ile birlikte yorumlanir...
Mısır toplamak; işlerin düzelmesi, bol para kazanmak olarak yorumlanır...Selametle...

Zulal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kırmızı (koçanli ) mısır görmek

Selamünaleyküm, benim sorum istihare ile ilgili olacak. Ben istihareyi 2 . çocuk için hamile kalmam hayrima mi değil mi sorusunu çözmek için yaptim. Yaşım geçti, çalışıyorum.vs. bir çocuğu bile zorluklarla büyüttum ama çocuğum yanliz kalmasin diye 2. Çocuk düşüncesi girdi kafama ama bir türlü karar veremiyorum. Çok sıkıntılıyım. Bu vesile ile lütfen siz de okuyanlar da dua edin. Yüce Rabbim (c.c.) Hayır nerdeyse ona yönlendirsin beni, istiharenin baskasi namına yapılamayacağıni sitenizden öğrendim. Bunu öğrenmeden önce Benim adima Istihare namazi kilan kişi Rüyasında kirmizi mısır gördü. Yaninda bir de sarimtrak bir mısır varmış ama kırmızı mısır çok manidar tabi. Ben de kendim için yaptığım istiharede bir arkadaşım kırmızı abiye elbise gitmişti. Arkadaşim sarışın kirmizi belirgin bir de ruj sürmüştü. Çok güzel görünüyordu içimden kirmizinin ne kadar yakistigini dusunuyordum. Bu rüyalara göre benim anladığım 2. Çocuk düşüncesinin hakkimda hayirsiz olduğu. Daha önce de pek çok konuda sayısız istihareye başvurdum ve Allah in izniyle sonuç bana hep doğruyu gosterdi. Bir kez sonucu uygulamadim onda da hayatımın pismanligini yaşadım. Aslinda bu rüyalar net bence ama bu kadar önemli bir konuda son kararimi vermeden sizin de fikrinizi sormak istedim. Rüyaları bir de siz yorumlar misiniz. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,Hayırlı Ramazanlar Rüyaniz hayr Olsun.
İslam, insanlardan yapacakları iş hususunda öncelikle akıllarını kullanmalarını, çevrelerinde bulunan tecrübeli ,doktor ve insanlara danışıp onlardan fikir almalarını emretmektedir.
Ardından da mütereddit olduğu konuda iki rekat namaz kılarak bu işi kendisi için hayırlı kılmasını Allah’tan dilemesi dinen makuldür.

İstihare duası yapıp, namaz kılıp, dua ederek Allah'tan doğru karar verebilmeniz için gönlünüze bir yöne meyillendirmesini istemelisiniz, istihare budur.

Bu rüyalara göre 2 . çocuk hayırlımı, hayırsızmı bunu sadece Rabbim bilir..Her şerde bile bir hayır vardır..
"Sizin için şer görünende hayır, hayır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir. |"
Bakara Suresi 216. Ayet Meali

Rüyada ruj görmek;
gerçek yaşamda bir değişim işaretidir.

Rüyada ruj sürmüş kadın görmek;
kısa bir zaman sonra çok güzel bir olayla karşılaşacağınıza işaret eder.

Ruj rüyalarında rujun rengi ok önem taşır
Rüyada kırmızı ruj görmek;
ani gelişecek, heyecan verici bir olayı temsil eder

hamile kalmak istiyorsanız besmele ile deneyin nerden hemen hamile kalabileceğinizi biliyorsunuz ki..
kalabiliyorsaniz daha fazla uzatmadan ,beklemeden,nefsin bahaler uydurmadan, bir an önce hamile kalmaya bakin...daha sonra belki bir daha hiç hamile kalamazsınız her bebek kendi rızkı ,bereketi, huzuru ile gelir...

Allah CC. en kısa zamanda en doğru vakitte hayırlısıyla nasip etsin, çevrenizde çocuk sahibi olduktan sonra durumları değişen yakınlarım oldu ,bu bereket meselesinin özü şu , Allah yeni fırsatlar ,durumlar çıkarıyor karşınıza.
selametle..

duaa..

Zulal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim hocam. Inşallah önerilerinizi dikkate alacağım. Fakat şu konuda beni aydinlatir misiniz: Bakara Suresi 216. Ayet Mealinden bahsetmissiniz. Ayeti Kerimede de bahsedildiği gibi Hayır görünende şer olabileceği için ben de onu anlamaya çalışıyorum. Bu bebek olayı bana hayırlı görünüyo ama içimde bir sıkıntı hasıl oldu.o yüzden de "Allah im bana Hayırli gibi geliyor ama içimdeki bu sıkıntı yüzünden tereddüt yaşıyorum, ben bilemem Sen bilirsin bana hayırlı olani göster" vs...diyerek dua ediyorum. Şimdi siz Ayeti hatirlatiyosunuz da zaten ben de böyle düşündüğüm için gerçekte Hayır olani bilmediğimden (ki bu tereddütumun başında bebekte olabilecek tıbbi rahatsizlik ihtimali var ) ve bu kararsizlik beni çok fazla bunalttiğı için istihareye başvurdum. Nereyi yanlış anliyorum ? Hocam Çok teşekkür ederim şimdiden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Çok teşekkür ederim hocam. Inşallah önerilerinizi dikkate alacağım. Fakat şu konuda beni aydinlatir misiniz: Bakara Suresi 216. Ayet Mealinden bahsetmissiniz. Ayeti Kerimede de bahsedildiği gibi Hayır görünende şer olabileceği için ben de onu anlamaya çalışıyorum. Bu bebek olayı bana hayırlı görünüyo ama içimde bir sıkıntı hasıl oldu.o yüzden de "Allah im bana Hayırli gibi geliyor ama içimdeki bu sıkıntı yüzünden tereddüt yaşıyorum, ben bilemem Sen bilirsin bana hayırlı olani göster" vs...diyerek dua ediyorum. Şimdi siz Ayeti hatirlatiyosunuz da zaten ben de böyle düşündüğüm için gerçekte Hayır olani bilmediğimden (ki bu tereddütumun başında bebekte olabilecek tıbbi rahatsizlik ihtimali var ) ve bu kararsizlik beni çok fazla bunalttiğı için istihareye başvurdum. Nereyi yanlış anliyorum ? Hocam Çok teşekkür ederim şimdiden.

Her şerde bile bir hayır vardır...
Allah’a iman eden bir insan zahiren terslik veya hata gibi görünen bir olayla karşılaştığında, aslında bunun kendisi için mutlaka en hayırlısı olduğunu bilmelidir.
“Aksilik, terslik,tartışma, zorluk ” gibi görünen olayları ise hikmet gözüyle görüp bakarsa ancak o zaman sebebi-hikmetini anlıyabilir...
"tereddütumun başında bebekte olabilecek tıbbi rahatsizlik ihtimali var "

bunu kim söylüyor sizin ilk bebeğiniz değil ki...!
içindeki bu sıkıntı yüzünden bebek istemiyorsanız kendiniz bilirsiniz.
ben de yabancı asıllı bir bebeği evladlık alırken aynen sizin gibi korkuyor içimde bir sıkıntı var idi DNA lerini bile bilmiyordum..engeli de olursa diye ...
ama kalbimin, ruhumun ,vicdanımın sesini dinledim ve evladlık aldım iyi ki de almışım...dünya tatlısı bir Çocuk..resmi aşağıda ki konuda..

Nerede yanlış... Sizin Allah'a inancınız var ama güveniniz eksik. Yüce Allah herşeye mutlak kadirdir!!
karar sizin ...

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/32034-ben-mevlana-degilim.html

acilangul1

Zulal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Evet şimdi anladım. çok teşekkür ederim. Oğlunuzu da Allah bagislasin. Çok tatli maşallah
Allah a emanet olun.

Üst Alt