• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada muhabbet kuşu görmenin tabiri

melikee1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
bundan iki gün önce muhabbet kuşum evden kaçtı halbuki açık bir yer görüğünde hemen geri dönerdi. çok üzüldüm çünkü böyle birşey ilk defa başma gelmişti. gerçekten kuşumu çok severdim üzüntüme dayanamayıp bir afiş yaptım ve tüm heryere astım. kaybolduğu akşam ve dün akşam kuşumu rüyamda gördüm kendi evimizde idi dayımda kuşumu görmüş ama kanlı bir biçimde görmüşaca kuşum geri gelirmi bu rüyamın anlamı ne demek şimdiden teşeekküre ederim

Yönetim/Edit:

Selamun aleyküm.Merhaba,bundan iki gün önce kuşum evden kaçtı.İki gün üst üste kuşumu rüyamda evde gördüm.Ama dayım kanlı bir biçimde görmüş. Bunun anlamı nedir.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleykum Adminim ben YORULDUM artik!PES Ettim.. Allah RIZASI icin ya ALLAH RIZASI icin diyorum..
burasi islamiforumlar.net bizler muslimaniz Elhamdullilah..
medeni insanlariz bir topluma girer iken bir Selam verin..
hayirli gunler kardesim.. diyerek baslasinlar artik..
bEN YORULDUM.. soylemekten GINA geldi..
o yuzden artik bosverdim..

Selamsiz sabahsiz gelir geçersin ..BURASI NERESIDIR SANIRSIN?
İletişimde Gönül Köprüsü..Selam ile baslar..
Samimi içten bir selam candan tavırlarla ve güzel sözlerle birleştiğinde
Gönül Degahindan Dua nasihat ve lütüf ile ayrilirsin....
Hak dostlari “Aranızda selamı yaygınlaştırınız” diyen o Yüce Efendimiz (s.a.s.)’in buyruğuna uyarak selamsız sabahsız geçenleri pek sevmez.
Gönlü kırık da olsa tanımasa da selamı eksik etmezler...
Peki biz niye eksik ederiz...?

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Selamun aleykum Adminim ben YORULDUM artik!PES Ettim.. Allah RIZASI icin ya ALLAH RIZASI icin diyorum..
burasi islamiforumlar.net bizler muslimaniz Elhamdullilah..
medeni insanlariz bir topluma girer iken bir Selam verin..
hayirli gunler kardesim.. diyerek baslasinlar artik..
bEN YORULDUM.. soylemekten GINA geldi..
o yuzden artik bosverdim..
Aleyküm selam adminim hayırlı akşamlar (hayırlı günler)
siz dinlenin yorulmayın adminim allah'ın izniyle ben gerekeni yaparım:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hayirdir insallah.. belkide bilincalti gormus olabilirsiniz..
ama her duydugunuza inanmayin derim..
insan bildigi kadar adil bilmedigi kadar zulm edermis..
kuşunuz geri gelir mi gelmez mi onu anca O kuşu gercek Sahibi bilir.. Allahu alem..
ama dikkat edin siz Kendinizi ,Sevdiginizi ve muhabbettin SIRRI-ni Kaybetmeyin...sonra muhabet kalbiniz KIRILMASIN..
ben Size bir Kissa anlatacagim ve Siz icinden kendinizce nasiplenin..

MUHABBETTEKİ SIR
Bir Hakk dostu anlatır:
Geniş ve ıssız bir ovadan geçiyordum. Garip bir çobana rastladım. Gördüm ki, derin bir huşu içinde namaz kılıyor.
Sürüsünü de kurtlar koruyordu. Taaccüp ettim. Merakla namazın bitmesini bekledim:
“ – Ey çoban! Kurtlar nasıl olduda koyunlarınla dost oldu? Onlardaki düşmanlık ve canilik ruhu nasıl olduda barış ve muhabbete terk etti.? diye sordum
Allaha secdenin alameti simasını(yüzünü) nura bürümüş salih çoban, şöyle dedi.
“- Ey garip yolcu! Kurtların kuzulara olan dostluğunda ki şu sır, çobanın, sürünün asıl sahibine olan dostluğuna bağlıdır. Yani bu hal, muhabbetteki bir sırdır.”

Bu kıssada da görüldüğü üzere muhabbet öyle bir sırdır ki, insanın ruhunu inkişaf ettirip geliştirme bakımın da ondan daha güçlü bir müessir yoktur

Üst Alt