• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada muhabbet kuşu görülmesi

• Konuyu başlatan beyaz_yelken
  • Başlangıç tarihi
B

beyaz_yelken

Kayıtsız
Misafir
SELAMÜNALEYKÜM,

ben rüyamda nişanlımın bana iki tane muhabbet kuşu verdiğini kuşlardan biri sarı biri mavi olduğunu gördüm eve götürüp kafese koydum annemden yardım istedim kuşlara yemini ve suyunu verdim daha sonra annem kuşun gagasını açmaya çalıştı ve sarı olanın azında yara olduğnu sabaha öleceğini söyledi .gerçekdende ertesi sabah baktığımda sarı olan ölmüştü çok üzülüp gidip tekrardan sarı bir kuş daha aldım ama bu kuş çirkin fazla sevimli olmayan bir kuştu kafese koydum ve mavi kuşunda ölen kuşa çok üzülüp zayıfladığını ölmek üzere olduğunu gördüm elime alıp yem verdim su içirdim sevdim ve dışarı çıkardım hava çok güzel aydınlık güzeş açmış mutlu bir şekilde mavi kuşu uçurdum ama sarı kuşa ne olduğunu görmedim. çok aklıma takıldı bu rüya yorumlarsanız sevinirim şimdiden çok teşekür ederim Allah a emanet olun.
ilkay sevindi yaş 18 aksaray

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim
Ruyaniza Hayirdir insallah diyelim..

Rüyada muhabbet kuşu görmek mutluluğun ve bereketin simgesi..ayrica Maddi Manevi Ruhani hastalıktan feraha ermek ile de yorumlanabilir...

hay masallah bu genc yasinizda nişanlısiniz..gencligin ve cahillin verdigi ruh ve yasinizdan oturu nişanlıniz ile bazen tartisir
bazi SIKINTILAR yasarsaniz lutfen annenizi araniza katmayin!!
Simdiden kendi sorununuzu cozmeyi ogrenin..
bazen biz cocuklarimizi cok sevdigimiz icin asiri tepki ve bazen de asiri koruyucu olabildigimizden cocuklarimiza sorunlar yasatabiliriz...
Sevmek ile sahiplenmeyi karistirmayin.. asiri kiskanclik,guvensizlik gibidir!! sevgileri yipratabilir..
Hissettiğim kadar kalbimde söyleyemediğim kadar dilimdesin eyy yâr..diyen sesiz sevdalar vardir..
Allahu alem...Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir...
akıl ölçülerinin dışına çıkmayin ve Nefsinize esir olmayin!kardesim...
Kaşına Gözüne Değil.. İman'ına..Ahlâk'ına..insanli'ına..Hayran Olmalı İnsan...

"Sevgi Kalblerin Birbirine Yakınlaşması Ve Rûhların Ünsiyetidir."
Hz.Ali (R.a)
Hayirli gunler..

didem dönder

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
muhabbet kuşu

selamün aleyküm hocam. ben dün gece rüyamda muhabbet kuşu gördüm. hem siyah beyaz bir kuş hemde mavi bir kuş. çok karışıktı anlam veremedim. kafesin içinden siyah beyaz bir muhabbet kuşu alıyorum elime ve mavi kuş bunu kıskanıyor. kaçamaya çalışıyor ama camdan dıaşrıya çıkınca korkup geri yanıma geliyor. çok karışıktı yorumlarsanırız seviinirim hocam...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır..
sanirim bu gunlerde ruh ve duygu aleminde çok karışıklik yasiyorsunuz..
rüyanızda muhabet kuşlari gormek ;alacağınız güzel haberlere talip ve kismetlere delalettir..Allahu Alem...
Kafes rüyası pek hayra yorulmaz...Allahu alem..
Rüyada kafes görmek hiç ummadığı anda derde SIKINTIYA gam ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stress yasiyor demektir...
Kafeste siyah/beyaz bir kuş görmek ;duygularınızı açıklamakta sınırlandığınız ve özgürlüğünüzü kaybettiğinizi hissediyorsunuz aslinda oyle degil Siz sadece hic kimseyi KIRMAMAK icin acikca sizi rahatsiz eden olay ve davranislari konusmadiginiza,
kendinizi acikliyamadiginiza yorumlanir...
Bu rüya kendinizi kafesteki bir kuş gibi hissettiğinizi göstermektedir.
artik önceliklerinizi belirleme zamani geldigine de isarettir.

KAFESİN içindeki kuş ne ise bedenin içinde de ruh da öyle.
Biz ise beden kafesine takılıp kalmışız. Bir gün bir el açacak bu kapıyı biz de Ebedi hayatta gidecegiz
ona gore kafesdeki sayili gunlerimizi iman inancTeslimiyet ve sevgi SABIR ile gecirelim..ki otelere ucma vaktimiz
Mutluluğa giden iki yol; kendinden çok şey başkalarından az şey bekle...
Selamet ile Hayra kalin..

Üst Alt