• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada muhabbet kusu ve bebek görmek

Hürmet

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamınaleykum, ruyamda evimizin balkon demirine bir muhabbet kusu kondu cok güzel rengarenk bir kustu. Heycanla elimi uzattim, once saga sola kacar gibi oldu ve sonunda evimizde bulunan kus kafesine aldim, muhabbet kusuna yem vererek karnini doyurdum.. Bu sıradada nerden geldigini bilmedigim cok güzel bir bebek evimizdeydi gozleri mavi, sarisin cok guzel bir bebek. Bu bebegin kaybolmus oldugunu biliyorum sonra kimseye vermemeyi dusunerek bebege bakmaya calisiyorum ama icim el vermiyor. Bebegin ailesini ozledigini anlıyorum ve ailesi de onu ariyodur uzuluyodur diye polisi arayip bebek bulduk diyorum. Aranan tariflere uydugu bebegi alacaklarini soyluyolar, ben agliyorum bebek gidecek diye. Hem uzuluyorum hem ailesine kavusacagi icin ve dogru birsey yaptigim icinde mutluyum. Bu siradada goz yasi dokuyorum bebek gidecek diye ..
Ruyam cook netti, hala gozumun onune her sahnesi cok canli bir sekilde geliyor. Lutfen ruyami yorumlarmisiniz, simdiden cok tesekkur ederim. Allah yar ve yardimciniz olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada muhabbet kuşu görmek;
mutluluğun ,muhabettin ve bereketin simgesi..
Bazen de çelişki kararsızlık yaşamak ve yeni fikir eksikliği gösterir. Daha sıra dışı, yaratıcı olmanız gerektiğini işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu beslemek bağımlılık ve gelişmemişlik ifade eder. Gerçek yaşamınızda bağımlılık sorununuz varsa çözmeli,
yeteri kadar gelişmemiş olduğunuzun yönünüz olduğuna inanıyorsanız bu eksikliği gidermek için çareler aramalısınız.

Rüyada bebek görmek ;
gelişim içine değişim sürecine girmeye ve yeni adımlar atmaya yorulur..
Bebekler genel olarak masumiyet, cana yakınlığı ve yeni başlangıçları belirtir. Rüyada bebek görmek sizin kendi içinizde gizli kalmış değerlerinizin
ve potansiyelinizin farkında olduğunuzu gösterir.

Rüyada yeni doğmuş olan bebek görmek;
sevinç ve mutlulukla tabir olunur.Bebeği kucağına alıp sevdiğini görmek, güzelliğe,mutluluğa, hayra ve menfaate işarettir..

Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona Nefsine Göre Elbise Biçer ...
Sizi her öveni Dost sanmayin... Sizi öveni dost döveni düşman olarak görmeyin!
Neden övüldüğünüzü ve dövüldüğünüzü sorgulayın.

Üst Alt