Selamınaleykum, ruyamda evimizin balkon demirine bir muhabbet kusu kondu cok güzel rengarenk bir kustu. Heycanla elimi uzattim, once saga sola kacar gibi oldu ve sonunda evimizde bulunan kus kafesine aldim, muhabbet kusuna yem vererek karnini doyurdum.. Bu sıradada nerden geldigini bilmedigim cok güzel bir bebek evimizdeydi gozleri mavi, sarisin cok guzel bir bebek. Bu bebegin kaybolmus oldugunu biliyorum sonra kimseye vermemeyi dusunerek bebege bakmaya calisiyorum ama icim el vermiyor. Bebegin ailesini ozledigini anlıyorum ve ailesi de onu ariyodur uzuluyodur diye polisi arayip bebek bulduk diyorum. Aranan tariflere uydugu bebegi alacaklarini soyluyolar, ben agliyorum bebek gidecek diye. Hem uzuluyorum hem ailesine kavusacagi icin ve dogru birsey yaptigim icinde mutluyum. Bu siradada goz yasi dokuyorum bebek gidecek diye ..
Ruyam cook netti, hala gozumun onune her sahnesi cok canli bir sekilde geliyor. Lutfen ruyami yorumlarmisiniz, simdiden cok tesekkur ederim. Allah yar ve yardimciniz olsun..
Ruyam cook netti, hala gozumun onune her sahnesi cok canli bir sekilde geliyor. Lutfen ruyami yorumlarmisiniz, simdiden cok tesekkur ederim. Allah yar ve yardimciniz olsun..