• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada muhabbet kuşunun konuştuğunu görmek

M

Maşallah

Kayıtsız
Misafir
Merhaba. rüyamda beyaz ve mavi renkli bir kuşun benimle konuştuğunu gördüm.Sanki karşımda insan varmışta onunla konuşuyom gibiydi. ben ne diyosam oda ona göre cevap veriyodu.Kuşun yanında biri vardı ama tanımıyordum.Pınar Server yaş 18 Manisa öğrenci

M

Maşallah

Kayıtsız
Misafir
Yorumunuz için teşekkür ederim.Allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Hosgeldiniz kardesim
Ruyaniza Hayirdir insallah diyelim..

Rüyada muhabbet kuşu görmek mutluluğun ve bereketin simgesi..ayrica Maddi Manevi Ruhani hastalıktan feraha ermek ile de yorumlanabilir...
Sevmek ile sahiplenmeyi karistirmayin.. asiri kiskanclik guvensizlik gibidir!! sevgileri yipratabilir..
Hissettiğim kadar kalbimde söyleyemediğim kadar dilimdesin eyy yâr..diyen sesiz sevdalar vardir..
Allahu alem...Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir...
akıl ölçülerinin dışına çıkmayin ve Nefsinize esir olmayin...
herşeyi karşılıklı konusarak,anlasarak,hosgoru ile sorunlarinizi anca sabir ile cozebilirsiniz..

"Sevgi Kalblerin Birbirine Yakınlaşması Ve Rûhların Ünsiyetidir."
Hz.Ali (R.a)
Hayirli geceler..

Sêvdacicegi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Muhabbet Kuşlarının konuştuğunu görmek

Öncelikle Selamunaleyküm hayırlı günler dilerim. Bir mahsuru yoksa bende gördüğüm Rüyayı anlatmak isterim.
Annemin evinde iki tane Muhabbet kuşumuz var rüyamda onları gördüm aslında hiç konuşmayan kuşlar rüyamda insan gibi konuşuyorlardı.
Kafeslerinin girişini bulamayınca yardım ettim ve bir tanesi insan oldu küçük çocuk yeğenim suretinde göründü, diğer kuş çok sevdirdi kendini anneme seni çok seviyorum deyip yüzünü seviyordu, sordum siz insan olabiliyormusunuz diye evet diğer alemde bizimde Ailelerimiz var dedi biz orda yetişkiniz dedi. Öylece uyandım :) şimdi muhabbet kuşu görmenin tabirlerini buldum fakat benim gibi rüya görene göre tabir bulamadım, uzun yazdım vaktinizi aldıgım için Hakkınızı helal edin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,hayırlı günler Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada muhabbet kuşu görmek;
Rüya sahibinin alacağı güzel ve hayırlı bir habere delalet eder. Rüya sahibinin hoş sohbet oluşuna, tatlı diline, insanlarla muhabbette olduğuna tabir edilir.
Rüyada muhabbet kuşu görmek hayırlara işaret eder..

Rüyada konuşan Muhabbet kuşları görmek;
insanlara, sevgi muhabbet ile yaklaşın..veya bir
Muhabbet kuşu ile konuşursanız bunun anlamı yapılan konuşma ile birlikte açıklanır.

"siz insan olabiliyormusunuz diye evet diğer alemde bizimde Ailelerimiz var dedi biz orda yetişkiniz dedi "
Bütün Mesele İnsan ,olabilmek ve İnsan kalabilmek..
Gerçekten insan odur ki, ne yönetir, ne yönetilir,ne de kafese hapis eder ne de mahkum edilebilir...

Muhabbet kuşun konuşması, kuşla konuştuğunu görmek;
insanın sahip olduğu ancak çoğu zaman farkında dahi olmadığı kimi üstün yeteneklerin yansımasıdır. Bunlar kimi konularda üstün anlama ya da anlatma yeteneği, üstün anlama kabiliyeti,muhabet, sabır, iletişim hakkında olabilir.

Rüyanın size söylemek istediği bunların farkına varın ve değerlendirin şeklinde yorumlanır.

"Ben bencilim, sabırsızım ve biraz güvensizim. Hata yaparım, kontrolsüzüm ve bazı zamanlar baş etmesi güç biriyim. Fakat eğer benimle en kötü halimle baş edemezsen, beni en iyi halimde katiyen hak edemezsin. "
Marilyn Monroe
selametle

Üst Alt