• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada müren balığı görmek

boxwood

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,
Hayırlı günler dilerim. Rüyamda dedemlerin evinde olduğumu ve evin su bastığını gördüm. Bulunduğum yerden çıkmaya calışırken yengem dikkat et müren balıkları var dedi ve birden fazla müren balığı gördüm. Sonra elimde bir makasla bana yaklaşan bir müren balığını sıkıştırıp ordan çıkıyorum. Daha sonra annemle bir odada kitaplıkta bir kitap gördüm. Kitap, elime aldığımda titreşimliydi ve içini açınca yaldızlı parlak yazılar gördüm ve korkup "büyülü bu günah" diyip hemen aldığım yere koydum ve uyandım hocam. Sizlerden istirhamım rüyam nelere işarettir açıklar mısınız?
Saygılarımla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,Hayırlı günler Rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada müren balığı görmek ;
iki farklı yorumu vardır..
-sahibinin etrafından kendisinden pek hoşlanmayan ve kendisini durumundan dolayı kıskanan müren balığı gibi kimseler olduğuna...
müren balığı gibi insanlarla uğraşma,dilerine düşmemeye dikkat edin tedbir ve temkin Ya Hu...durduk yerde riske girmeye gerek yok....

-çok kısmetli, çok şanslı bir kişi olmanıza karşılık yaptığınız kimi şeyler veya düşünceleriniz nedeniyle bunlardan yararlanamadığınızı, işlerinizin istediği gibi gitmediğini işaret eder. Davranış ve düşüncelerinizi gözden geçirmeli, hatalarınızdan ders çıkarmalısınız mesajı verir.
selametle..

boxwood

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu rüyayı maddi ve ailevi sorunlarım var ve ne yaparsam elimde kalıyor. Hacet namazı kıldım derdime deva sebebine ve sabahına bu rüyayı gördüm.

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Bu rüyayı sıkıntılarımda deva niyetine kıldığım hacet namazı sabahına gördüm. Sayenizde az çok aydınlandım. Ellerinize sağlık hocam.
Allah razı olsun. Teşekkür ederim.

Üst Alt