• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada mutlu olmak

ozankv

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm

dün gece annem rüyasında beni görmüş gülüyor ve çok mutluymuş yorumlarsanız sevinirim

Allah razı olsun

Yönetim/edit: aleyküm selam kardeşim size bir sorum var,
rüya yorumcusu siz olsaydınız bukadar kısa ve anlamsız yazıdan nasılbiryorum çıkartırdınız
hiç olmazsa nası görmüş, nerede görmüş enazından kısabir detay yazın ve özellikle kuralları okumadan yazmayın bekardeşim

ozankv

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
mutlu olmak

selamün aleyküm

haklısınız detayları yazmam gerekirdi kendi yaşadığımız evin içinde görmüş her yer kar beyazmış ve beni gülürken çok mutlu bir şekilde görmüş

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırdır inşallah
rüyada mutlu olmak ;
mutlu olduğunu görmek gerçek yaşamınızda üzüntü ya da stres altında iseniz bu rüya uyanık hayattaki sıkıntınızı telafi etmeye çalışıyor olabilir.

bir çoğumuz için o kadar zor birşey ki, bu zaman dilimi içinde öfkemizi kontrol edemeyebilir hem kendimize hem de sevdiklerimize veya çevremizdekilere zararlar verebiliriz.
Hayatı boyunca pek çok olayla karşı karşıya kalan insan, yaşadığı olaylarla sürekli olarak sınanır. Kendisine hayat veren, sayısız nimet bahşeden
Allah’a yakınlığını, imanını ve teslimiyetini bu olaylar vesilesiyle gösterir...Sabriniz ile imtihan ediliyorsunuz bunu UNUTMAYIN...
Sabrin sonu Selamettir..seklinde yorumlanir..

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada kar görmenin altı tabiri vardır:
1-Rızk
2-Yaşam/geçim
3-Fazla ve ucuz mal
4-Kalabalık ordu
5-Hastalık
6-Üzüntü.

Hak şerleri hayreyler Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler...
Selamet ,SABIR ile hayra Kalin..

cicekk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mutlı olmak

Rüyada mutlı olmak. Rüyada mutlu olduğunu görmek, tüyada mutluluk görmek yaşamak.
Merhaba. Ruyamda: Annem, ablam, babam ve ben kocaman bir evdeyiz ama her yer aydinlik o kadar güzel ki. Disariya çıkacakmisiz. Ablami hic gormuyorum. Kendimi annemi ve babami görüyorum. Ama ablam ve ben küçüğüz daha. 13-14 yaslarinda. Apartmanda asagiya merdivenlerle iniyoruz. O kadar mutluyuz ki. Ben hayatimda ilk defa ruyada bile olsa böyle hissettim. Ucuyordum desem yeridir. O merdivenlerden done done, kahkaha ata ata iniyorum fakat yanimda ufak bir kiz cocugu bana eslik ediyor ve ben onun melek olduğunu biliyorum. Basimi çeviriyorum bir semazen görüyorum, daha sonra 7-8 tane eli yuzu duzgun amca toplanmış oturuyor beni izliyor, baslarinda fes var. İste bir daha dondum ve annem soyle bagirdi "Ciceek Eceem kacin. Sadece kacin" dedi. Hemen kactim. Ablami hic gormedim. Beni goremeyecekleri gibi bir yere girdim asansor boslugu gibi ama disariya bakıyordu. 4 parmak genişliğinde bir yerden girdim. Nasil girdim bilmiyorum tabiki. Ve oraya girerken suan ki yasimdaydim. Sonra da bi an korkuyla uyandim. Tesekkur ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba,Hayırdır inşallah
rüyada mutlu olmak ;
mutlu olduğunu görmek gerçek yaşamınızda üzüntü ya da stres altında iseniz bu rüya uyanık hayattaki sıkıntınızı telafi etmeye çalışıyor olabilir.

Gördüğün rüya, gerçek yaşamında kimi şeylere mola verdiğini, mutlu ve huzurlu bir zaman dilimi yaşarken hedeflerine giden yolu yeniden gözden geçirmekte olduğunu simgelemekte ancak tam mutluluk ya da başarı için içindeki kimi gizli küçük korkulardan ,gereksiz endişelerden uzaklaşman gerektiğini simgelemektedir.

Başarı, huzur ve mutluluk hep senin ve alien ile olsun, selametle..

acilangul1

melekkk8

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mutluluk, mutlu olmak

Selamün aleyküm, Dün gece dua ettim "Allah'ım güzel ve hayırlı bir rüya göreyim diye ". Rüya şöyle, annemin arkadaşının kızı var, ablam gibi severim. Onun bir sevdiği çocuk var. İkisi geliyorlar "biz evleneceğiz " diyorlar ve çok mutlular. Sonra ben ve sevdiğim kişi geliyoruz. Babam da "kızım söyleyeceğin şeyi biliyorum, ve sormana gerek yok onayladım bile" diyor. Bizde çok mutlu oluyoruz sonra. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

YÖNETİM/UYARI: Bir mesajda üç rüya birden sorulmuyor kardeşim! Ayrıca lütfen linki okuyun!
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/36000-ruya-yorumu-isteyenler-lutfen-okuyun.html

Üst Alt