• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada namaz kıldırmak

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
SelamünAleyküm, rüyada namaz kıldırmak.
Evlilik istiharesi için 3-4 gündür net bir rüya görmezken, bu sabah namazdan sonra etkisinde kaldığım bir rüya gördüm. Hayır olur inş. Rüyamda mescidi nebevinin ön avlusunda vakit namaz kıldırıyordum, başta arkamda sadece bir kişi varkensonradan bir sürü insan namaza gelmeye başlıyor. Ama önümdede biri vardı, secdeye varırken yerimi daralttığı için zorlanıyordum.
Kısa bir süre sonra önümden gidiyor, umredeyken kafile başkanı olan el-ezher mezunu hocamızı anlık olarak beni izlerken gördüğümü hatırlıyorum. Birisi daha güzel bir kıraatla okusaydın diyor cevap vermiyorum, ama zaten sesim olduğundan çok daha güzel ve yakıcı çıkıyor,fatiha okuduğumu çok net hatırlıyorum. Hatta bu sesin benden çıktığına şaşırıyorum :) Ve çok ama çok heyecanlanıyorum belki namazda yanlışta yapmış bile olabilirim heyecandan ama sehiv secdesi yapmadığım gibi kimsede hataya dair bir şeyle uyarmıyor.

Ayrıca tatlı/çikolata niyetine demir 1 lira yediğimi ve ikram ettiğimi, yerken bir yandanda şaşırdığımı hatırlıyorum. Teşekkür ederim. Selamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam ohhh kara gözüm hacı cavcav hoş geldin .
Söyle bakim bana neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim..
heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel nurlan...
Kalbi ile iman eyleyenlerden olmamiz duasi ile...
Rüyanız hayrolsun inş.

Rüyada namaz kılmanın yedi tabiri vardır:
1-Emniyet
2-Mutluluk
3-İzzet
4-Makam
5-Kurtuluş
6-Murat
7-Eksiklik.

Kâbe'de ya da mescidi nebevi de namaz kıldığınızı görmek; büyük bir şahsiyetin yardımıyla arzu ettiğiniz bir şeyin gerçekleşeceğine delalettir..

Rüyada namaz kıldırmak; "Kişi evlendiği zaman dininin yarısını korumuş olur, Geriye kalan yarısı içinde Allah’a Karşı gelmekten sakınsın.’’
Kendini tamamlamak ..dürüstlüğünüz, çalışkanlığınız ve saygınlığınız ile çevrenize ve topluma daima önderlik ve rehberlik ederek, sevilen bir insan olacağınıza işaret etmektedir..

"Ama önümdede biri vardı, secdeye varırken yerimi daralttığı için zorlanıyordum"
Nefis,Korku, endişe ya da kim bilir kim, Ne, Size Secde ettirmenize ya da Geleceğe adim atmaniza engelemeye calisan olay, nesne, duygu vs. yorumlanir...
Planladığınız işlerin önünde engeller var anlamında yorumlanır.

"Kısa bir süre sonra önümden gidiyor" önünüze çıkmış olan veya ileride çıkabilecek tüm engelleri
aşacağınıza yorumlanir...
selametle..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selâmün Aleyküm rüyamda namaz kılmaya gidiyorum. İlk safta hocamın hemen arkası dönükken sağ kolunun arka tarafındayım ve hocam ilk rekatı kıldırdıktan sonra beni tutup sen gel kıldır diyor benim ise sesim kısık. Rukuya varırken Allahü Ekber dediğimde sesim çok cılız bir halde geliyor. Sonra ise sesisimin diğer rekatlarda duzeldigine şahit oldum.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selâmün Aleyküm rüyamda namaz kılmaya gidiyorum. İlk safta hocamın hemen arkası dönükken sağ kolunun arka tarafındayım ve hocam ilk rekatı kıldırdıktan sonra beni tutup sen gel kıldır diyor benim ise sesim kısık. Rukuya varırken Allahü Ekber dediğimde sesim çok cılız bir halde geliyor. Sonra ise sesisimin diğer rekatlarda duzeldigine şahit oldum.
Aleyküm selam, namaz kılmak makama emniyete işarettir.
Namaz kıldırmak, saygınlığa ve dürüstlüğe işarettir.
Sesinizin kısık olması, rüya tabircilerine göre bir sırra işaret edilir.
Daha sonra sesinizin açılması herhalde iman kuvvetlenmesi ve sırrın açığa çıkmasına işarettir. Hayırlı bir rüyadır. Selametle..

Üst Alt