• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada namaz kılmak Kuran okumak

mhmt51

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, rüyamda bir arkadaşım ile beraber namaz kılıyorum.Birkaç gün sonra o arkadaşıma anlattım, yaklaşık 10 senelik arkadaşım,o da namaza başlamış gördüğüm gün. :)

Benim gördüğüm rüyalar çok çıkardı,neyse.

Sonraki gün,arkadaşım tövbe almak diye(menzil) bir şeyden bahsetti. Sanırım o tarikattan olanların bir bölümü varmış arkadaşımın olduğu yerde.

Bende dedim ya yanlış bir yöntemse, bilgi sahibi değilim. Doğru da diyemem,yanlış da diyemem. Bilmediğim işin arkasına düşmek istemem dedim. O gece dua ettim hayırlı mıdır gitmeli miyim diye.

Gece rüyamda bir adam, sureti görülüyor gayet sert bir şekilde hatta daha uykuya dalmadım "sen oradan uzak dur" diye kızıyor bana. Aceba şeytan mı karıştı rüyama uzak tutmak istiyor beni?

Bir diğer rüyam, yine aynı arkadaş ile rüyada kuran okuyoruz.Tek kuran var,sıra sıra okuyoruz.

Sonrasında,ben karakuş tatlısı çekti canım yiyelim diyorum.O da yok,benim mideme zararlı diyor.

Şöyle genel bir yorumlarsanız tecrübeli olanlar iyi olur.Ben araştırmıştım biraz...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyalar insanin ruh ve duygu hâlve duruma göre değişir..
rüyanın doğruluk derecesi müslümanın salah ve takvasına göre değişik olur.
bütün rüyalar kişiye ÖZEL dir...Yani,rüyalar..o kişinin karakteri,amelleri,niyetleri ,imani,inanci, icinde bulunduklar Ruh halli sebebiyle anlam kazanır...
rüyalar, ruhsal durumumuz hakkında da bize önemli bilgiler verir....
unutmayin;rüyalarınızın sizin şahsi duygu ve düşüncelerinizi yansıttığıdır. Rüyanızda gördüğünüz insanlar,
olaylar, durumlar ve duygular tamamen size özeldir..

"Rüyalar içimizdeki bir mürebbi bize sürekli uyarılar vererek, sürekli ilham vererek.. Hadis-i Şerif'te Efendimiz, 'Vahiy müessesesi kapanmıştır ama sadık salih rüyalar vardır "buyuruyor..

Rüyalara Eğer ibret gözüyle bakarsak ders alırsak ,alabilirsek... Ama biz rüyayı kendi kafamıza göre yorumlarsak o rüyanın anlamını bozabiliriz.
Her insan rüyalar vasıtası ile, can'ıyla bağlantı halinde. Eğer biraz tefekkür ederse bir bakıyor ki bir davranışı ile ilgili uyarıları, düzeltmeleri gelmiş.

her Rüyanin cevabida Yorumu kendi yaşantınız içinde olduğunu unutmayınız..
Rüyaniz Hayr olsun..

Rüyada namaz kılmanın yedi tabiri vardır:
1-Emniyet,
2-Mutluluk,
3-İzzet,
4-Makam,
5-Kurtuluş,
6-Murat,
7-Eksiklik.

Rüyada Kuran-ı Kerim Okumak :
Çok hayırlı bir rüya .. Malumdur ki, Kur'ân-ı Kerim Rabbimizin mübarek kelâmıdır, onda, şifa ve rahmet vardır ...
kuranı kerimi okuduğunu görmek en hayırlı rüyalardan biridir, hasta ise şifa bulmaya, kederli ise üzüntüsünün geçeceğine, borçlu ise borcundan kurtulacağına,
zorda ise feraha ereceğine işaret eder.

kendinizi ve Düşünceleriniz değiştikçe ,geliştikce ,geleceğiniz de değişirHayatınızı yönlendirin. Ne eksikse yaşamınızda ona konsantre olun..
Hayattinizda Maddi, Manevi dengeyi sağlayin..Hadi Bakalım Kolay Gelsin selametle..

Üst Alt