• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Namaz Kılmak

Deryaaydogduu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada namaz kıldığını görmek, rüyada namaz kılmak ne demektir?
Selamûn Aleyküm hocam hayırlı günler.. İlk olarak dışarda bir askeri ortamdı sanırım hemen karşımda da nöbet tutulan askeri nizamiye vardı. İkindi namazımı kıldım tamamladım, selamımı verdim daha sonra nedense yatsı namazını kılmaya başladım, tam hatırlamıyorum ama yatsı namazımın son rekatındaydım sanırım bir asker bana belimden sarılarak namazımı bitiremememe sebep oldu. Oturur haldeydim o esnada selamımı getiremeden namazımı tamamlayamadım ama kendi kendime şey dedim ben akşam kılmadan neden yatsıyı kıldım falan filan diye. Daha sonra okulumu gördüm, kitabımı almaya gidiyordum ama elimde bir kitap daha vardı sonrasında bir kaç öğretmenimi gördüm, sürekli merdiven çıkıp iniyordum. Düz kapıdan girdiğim yere yani giriş kata merdivensiz girerken merdiven inerek ordan çıkıyordum. Daha sonra bir sınıfın penceresinden baktım kendi sınıfımın olduğu binaya, dışarda öğrenciler köpekler falan vardı ve ben arkadaşa neyse kalsın almıyorum kitabı diyordum, köpek var ben gidemem korkarım diyordum. Arkadaşım hayır gitmen gerekiyor git al kitabını diyordu.. Hocam yorumlarsanız sevinirim şimdiden ALLAH razı olsun hakkınızı helâl edin lütfen hoşçakalın.

Üst Alt