• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Nihat Hatipoğlunu görmek

hasibe

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, ben evliyim ve bir oğlum var. 24 yaşındayım..
Rüyamda nihat hatipoglu bizim evde, yerde sofrada yemek yiyoruz. Sonra nihat hatipoğlu hocam koltuğa geçip oturuyor, bende hocam sizi her zaman bulamam deyip ona rüyamı anlatıyorum ve bu rüya gerçekten önceden gördüğüm bir rüya. Ben anlatmaya başlayınca rüyam kötüymüş ki nihat hatipoğlu hocam bir dua okumaya başlıyor.. O duayı okudukça benim içimde 3 harfliler varmış, böğürerek onu çıkartmaya başlıyorum ve tam bu sırada da uyadım.

canperdesi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Nihat Hatipoğlu'nu görmek

Rüyada Nihat hatipoğlu'nu görmek yorumu.
Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu. Rüyamı yorumlarsan sevinirim gönül dostu.
Güzel, eski, bahçe içinde bir evde, Nihat Hatipoğlu bana ders veriyor, sıradaki konumuza geçelim vakit boşa gitmesin diyor, konumuz ney geçelim diyorum. O arada benim pembe tükenmez bir kalemimin ters ucunu azıcık kırıyoruz, hoca birşey yapacakmış, lazımmış. Hem de diyoruz ki bu kalemi yine kullanırız, işe yarar. O şeyi yapmak için hoca dışarı çıkıyor, ben de çıkıp bakıyorum annem sandalyede uyuyakalmış. Burda donmuşum diyor, ben de pike getireyim mi diyorum. Kocaman bir ekmek pişirmiş, sen mi yaptın deyip, ucundan küçük bir lokma alıp yiyorum. Sandalye ve masanın karşı tarafı tahtadan bir divan gibi üzerinde minderler var. Annemle oraya yatıp, üzerimizi de örtmüşüz. Bir ses geliyor, babam bakıyor, fare mi yoksa diye düşünüyorum, o yakalamaya çalışıyor, sonra gazete gibi birşeyle vuruyor, niye güzellikle gelmedin kendini öldürttün diyor. Kafamı kaldırıp bakıyorum ne olmuş diye, evin kapısının köşesinde belki yüze kadar gri güvercin birer birer yumurtadan çıkıyor, değişik büyüklüklerde. Babam en büyüğünü öldürmüş.
Allah yar ve yardımcın olsun, sana ve çocuklarına hep en hayırlıyı versin.

mhmt51

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam hemşerim :)

Her rüyanın bir manası olması gerekmiyor.Bazen gün içinde fazla dikkatinizi çeken,fazla korkutan ya da mutlu eden,kafanızı fazla meşgul eden bir olay rüyanıza girebilir.

Örneğin bi ara ev taşıdık akşama kadar akrabaların,gece rüyamda da devam ediyordum taşımaya :)

Ayrıca Nihat Hatipoğlu da sizin benim gibi normal bir insandır.Belki sizin ameliniz ondan dahi üstün olabilir...

Selametle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu Rüyaniz Hayr olsun
rüyada nihat hatipoğlunu görmek;
kısa zamanda manevi ve edebiyat gücüyle dünyalık kazanacacağınıza,yorumlanir...

Bildiğimiz fakat yapmadığımız o kadar çok şey var ki..Kendimi yokluyorum. Sık sık yoklamak gerektiğini bildiğimin farkındayım.
Çünkü Efendiler Efendisi en büyük musibet olarak insanın başına gelenin farkına varamayacak kadar kendini unutması olduğunu söylüyor.
Ama sık sık yoklayamıyorum. Bir gün bir bakıyorum ki bir yıl önceki halimin çok gerisinde kalmışım.......
Tenkit denilen bir kılıcı alıyoruz elimize ve sallıyoruz kendimizden başka herkese. Bir kere bile içimize dönüp "ne haldeyim?" demiyoruz......
Allah cümlemize hidayet etsin..

Rüyada kalem görmek;
sadece yazıp çizdikleri.......islam okumak yada yazmak,sadece edebiyatini yapmak değil!!
islam Kuranı ve sünneti ÖZDE YAŞAMAKTIR..selametle...

acilangul1

canperdesi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun gönül sızım...İyisin İnşallah?
Doğrusun Mehmet kardeş...Her rüyanın peşine düşecek olsaaamm, sadece dün gece bile bir sürü rüya gördüm,içinden bu etkiledi beni onun için merak ettim. Hocayı da severim ama asıl etkilendiğim de o değildi açıkçası, minicik belki yüzlerce güvercinlerin yumurtadan çıkmasıydı. Hatta ben başka güvercin görmek konusuna göndermiştim ama buraya taşınmış.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah razı olsun gönül sızım...İyisin İnşallah?
Doğrusun Mehmet kardeş...Her rüyanın peşine düşecek olsaaamm, sadece dün gece bile bir sürü rüya gördüm,içinden bu etkiledi beni onun için merak ettim. Hocayı da severim ama asıl etkilendiğim de o değildi açıkçası, minicik belki yüzlerce güvercinlerin yumurtadan çıkmasıydı. Hatta ben başka güvercin görmek konusuna göndermiştim ama buraya taşınmış.

Allah cümlemizden razı olsun Gönül Dostu, İyiyim Hamd olsun!!Şükürler olsun Rabbime bu günlerimize...belki bir gün bu günleri de ararırız..

"yüzlerce güvercinlerin yumurtadan çıkması"
zorluklardan sonra feraha ,mutluluk verecek olaylar yaşamaya, sevinçli haberler almaya, Hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağı anlamına gelir.

Yaşanan zorluklardan sonra BAŞLANGIÇ çizgisinde olmak!!İlk ADIM en ZORu ve en ÖNEMLİSİ unutma bunu...
Selametle..

duaa..

canperdesi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah şükrünüzü arttırsın gönül dostu, herşeyin hayırlısı olsun. Kim hayatın arka bahçesinde kendisi için saklananı bilebilir ki Allah dilemedikçe, herşeyin hayırlısı demek ne güzel şey?
Allah razı olsun hocam, her söz anlayana esir oluyor, belki layığıyla anlayamadım ama sözünüzü kaydettim bir kenara. Hakkınızı helal edin.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Selamun aleyküm ablacım,
Geçen gün sabaha karşı rüyamda; bir evde sanırım mevlüt okutuluyordu...İnsanlar çoktu, dualar ediliyordu, sohbet ediliyordu...Bir ara ben aşağı inmişim...Tekrar yukarı çıkarken merdivende Nihat hatipoğlu nu, babasını ve annesini gördüm...
Benim önümde Nihat hoca, onun önünde babası, onun önünde de en üstte annesi vardı......
Ben yukarı çıkarken en aşağıdayken;
Annesi ve babası,Nihat hocada çıkıyordu bir merdiven den dönerken annesi, babası art arda çıkıyorken Nihat hoca geçecekti ki bekledi, durdu! sanki sen önce geç der gibi ve ben onun önüne geçtim...
Bir ara babası bana baktı uzun uzun, gözleri deniz mavisiydi! normalde internette gördüğüm ve bildiğim kadarıyla kahverengi gözlü bir kişi...Neyse babası bana baktı hafif kaşları çatık oldu biraz, sonra da sanki yorgun, hasta bir insan gibi bakmaya başladı yüzüme...Ben o öyle bakınca çok şaşırdım neden böyle bakıyor diye...Ondan sonra kulağıma zikir sesleri geldi hani mevlüd-ü şerif okunan yerde toplu ilahi söylenir ya, aynen o şekilde! "ALLAH ALLAH YA KERİM ALLAH" diye...

İlk önce bir anda ses gelince korktum, sonra Nihat hocanın babası da zikire yüksek sesle eşlik etti, bana bakıyor o anda tabi! ben de başladım zikiri yüksek sesle söylemeye, böyle zikir ede ede merdivenden çıkıyorduk...

Tabirini gerçekten merak ediyorum..
Yorumlarsan sevinirim Allah yar ve yardımcın olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu Rüyaniz Hayr Olsun..
Sert ve kırıcı olmayan, yumuşak, hoşa giden, gönül alıcı, okşayıcı, etkileyici, inandırıcı ve yerinde söylenmiş söz ,en azgın kişinin bile inadını kırar, onu yumuşatır ve yola getirir.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ,çıkarmasına da sonra o yılan ile geçinmek, idare etmek, tansiyon hastası olmadan alien ile aranı bozmadan geçinmek,içinde;sabra, ilim, irfan, keramet insan ilişkilerini bilmek gerekir....
Siz yine de tatlı dilinizi eksik etmeyin....keskin dil Küpüne Zarar...sinirlenip çevrene kendine ,ruhsal, psikolojik sağlığına, evliliğine, zarar vereceğini anladığın an,SUS..yada La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil'Aziym diye dua et...

rüyada nihat hatipoğlunu görmek;
kısa zamanda manevi ve edebiyat gücüyle dünyalık;huzur, bereket, sevgi, saygı kazanacacağınıza,yorumlanir...

Rüyada mevlit görmek ;
paylaşım, paylaşımın önemine işaret eder.

Zikir nedir?
Zikir; Allah’ı anmak üzere söylenilmesi ve yapılması tavsiye edilen, sözlü ve ameli eylemleri kapsayan davranışların tümü diye tanımlanmaktadır.
Zikir, insana sevap kazandıran her türlü amelin genel adıdır. Çünkü "Zikir", Allah’a itaattir,kulluktur, zikir

Zikir çeşitleri nelerdir ?
1- Dil ile zikir:
Allah'ı isimleriyle anmak, hamd etmek, tesbih etmek, Kur'an okumak, Kur’an’ı dinlemek ve dua etmektir. Dil ile yapılan zikir, kalbi zikre yol açmalıdır.

2- Kalb ile zikir:
Kalbi zikir, bedenin zikrine yani ameli zikre zemin hazırlamalıdır. Ameli zikirden kastımız, Allah’ın yapmamızı istediği kulluk vazifeleri, bir başka ifadeyle ibadetlerdir.

Rüyada zikir çekmek ;
(Allah’ın adını anması) gittiğiniz bu yolun hayırlı olduğunu işaret etmektedir
hayatta yaşam sevincini artıracak bazı hayırlı gelişmeler olacağını müjdelemekte rüyanın devamı ise manevi zenginliğinin ve iç huzurun artacağını ifade etmektedir..selametle..

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Allah razı olsun ablacım güzel yorumların için...
İnşallah niyet hayır, akıbette hayr olur...
Rüyamdaki "Kerim" esmasını söylememi mi istiyor Allah benden? bu takıldı aklıma! dünden beri "Kerim" ismini söylüyorum kalbimden..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
BURADA BULUNAN HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN..
El-kerim (c.c) esmasının manası :

Keremi, cömertliği, iyilik, ikramı, affı, sevgisi, ihsanı bol olan kuluna istemeden karşılıksız veren demektir

YA KERİM Allah hakkında kullanılan ululuk ve mutlak kerim anlamındaki "kerim" lafzı Kur'ân-ı Kerim'de iki yerde geçmektedir.
"... Şükreden ancak kendisi için şükretmiş olur, nankörlük yapana gelince; o bilsin ki, Rabbimin hiç bir şeye ihtiyacı yoktur, çok kerem sahibidir."
NEML-40

«Ey insan, ihsanı bol Rabbine karşı seni aldatan nedir?»
İNFİTAR-6 ayeti

Resulullah (s.a.v.) ayette geçen "insanı aldatan şeyin" onun bilgisizliği olduğunu açıklamıştır. Doğrusu insanı aldatan şey "insanın kendi ahmaklığı ve şeytanın aldatmasıdır", denilmiştir.
Bunun İçin "kovulmuş şeytanın şerrinden her şeyi bilen ve işiten Allah'a sığınıyoruz" deriz.
Noksan sıfatlardan münezzeh olan Allah, kerimlerin en kerimi, avfı bol Ekremü'l-Ekremin'dir.

Vakıa Suresini ve Yâ Kerîm” ism-i şerifini rahmetli annem bereket ,rızık ihsan için okurdu...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Allah razi olsun abla...
Eski insanlar, ağzı dualı analarımız, ninelerimiz, dedelerimiz ne güzeldi dimi?
Geçen gün durakta otobüs beklerken, ağzı dualı bir teyzeyle sohbet ettik biraz...İnanır mısın abla? otobüse binene kadar selam verdiği hemen hemen herkese bir şey sorduğunda; cevap verildiğinde hemen Allah razi olsun diyor...

Diline iyice yerleşmiş bu güzel dua...
Bende seninle aynı fikirdeyim; hani geçen gün demiştin ya, bana teşekkür etmek yerine, Allah razı olsun demelerinden daha çok memnun oluyorum diye...
Aynı bende, biri bana Allah razı olsun dediğinde Allahın rıza makamına bir adım daha yaklaşmış hissediyorum kendimi...

Allah herkesten, tüm yüreği temiz, niyeti halis kullarından razi olsun...

Üst Alt