• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada nişanlık görmek

sevde2

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada nişanlık dikmek rüyada nişanlık görmek rüyada taşlı nişanlık görmek
Selamünaleyküm, rüyamda, nişanım varmış ancak kim ile olduğunu bilmiyorum. Nişana bir- iki gün varmış ve teyzemde bana nişanlık dikmiş. Nişanlık beyaz taşlı, pileli bir model. Ancak ben taşlı kıyafet sevmediğim için beğenmiyorum nişanlığımı, çünkü hiç istediğim bir model değil diyorum anneme, ancak teyzem uğraşmış dikmiş hediye etmiş diyede ret etmekte zorlanıyorum, çünkü benim aklımda mor bir nişanlık varmış. En sonunda annemle karar veriyoruz ve bana nişanlık almaya bir akrabamla birlikte gidiyoruz , o da diyor bu kadar az zaman varken nişana niye hala almadınız kıyafet ve uyanıyorum. Özünde nişanlık, beyaz güzel şeyler deniliyor fakat ben rüyamda çok bunalmıştım, kalktığımda rüya olduğuna hatta sevindim diyebilirim.
Sizden bu rüyamın yorumunu istiyorum, şimdiden çok teşekkür ederim hayırlı geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Rüyada nişanlık görmek;
rüyayı gören kişinin aile hayatına düşkün olduğuna, evliliğe ve düzenli bir hayata inandığına bu nedenle de yuva kurup bu duyguları yaşamak istediğine alamet eder.

"benim aklımda mor bir nişanlık varmış"

Sizin çok duygusal olduğunuza ve bu nedenle de zorluk ve üzüntü çektiğinin göstergesidir.
Bazende ;rüya sahibini yakında yaşayacağı bir gönül ilişkisine yorumlanmaktadır.
Mor renk genellikle duyguların ifadesidir. Bu nedenle rüyasında mor nişanlık gören kimse karışık duyguları yaşayacağı bir dönem geçirir...

Rüyada nişan görmek, nişanlandığını görmek;
bekar için evlenmeye,nasip, kismet ,yeni bir yaşam, yeni bir çevre anlamına gelir..

Psikolojik Yorumu;
kimin hatırı için olursa olsun Sevmediğiniz bir insan ile gönül ilişkisine girmeyin..
Bu rüya genellikle duygusal ve aşırı tepkiler veren, çabuk morali bozulan veya hayata dair farklı bakış açısı bulunan kişilerin gördüğü bir rüyadır.
Bu rüya genellikle son zamanlarda bazı sıkıntılar içinde bulunduğunuzu veya aşırı tepkiler verip, alıngan bir yapıya sahip olduğunuzu gösterir.

Ey Vedud-u Rahîm! Aklımızı, fikrimizi, gönlümüzü, yönelişlerimizi haramdan uzaklaştır! Bize helâl olanı sevdir!
Aklımızı haram bir hedefle, öfkemizi vehmî bir düşmanla, gönlümüzü haram bir hülya ile imtihan etme!
Sevgimizi meşrû kıl! Ayağımızı kaydırma! Kullarını dirilttiğin gün, bizi azabından koru! Âmin!

duaa..

Üst Alt