• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada nişasta görmek

M

MUZAFFER

Kayıtsız
Misafir
Rüyada görülen nişasta evlilik işareti olarak yorumlanır.

Bazı durumlarda rüyada nişasta görmek yakınlarınızla tartışacağınıza ve aranızın açılacağına yorumlanır.

Rüyada nişasta yediğini görmek arkadaşlarınız arasında sizin kötülüğünüzü isteyenler var demektir.

Rüyada tahıl yahut patatesten elde edilen un özü yani nişasta görmek safi mala, hoş geçime, emeğin karşılığını almaya yahut debdebeli bir evliliğe delalet eder.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüya: Rüyada paket içinde aynı pirinç paketi gibi bi yerden seçip nişasta alıyorumdaha sonra rahmetli babannemle dedem geliyor bana bir şeyler veriyorlar yardım ediyorlar rica etsem yorumunu alabilirmiyim ne anlama geliyor bu gördüklerim.syg.

Yorum: Selamun aleykum..

Her insan kendi ruyasini en guzel sekilde yorumliyabilir!
fakat gerek kendi gerekse baskasinin ruyasini yorumlar iken bilimsel olarak nelere dikkat edilecegi konusunu aciklamaya calismistim...
ve her ruya Sadece kendi Sahibine aitir..
Yani Ayni ruyayi farkli kisiler farkli mekan ve konumlarda gorduklerinde tabirleri de farklidir..
Goren kisinin yasi, medeni hali, cinsiyetti,O An icinde bulundugu ruhsal maddi ve manevi durumu da goz onune alinmali der bu Fakir...
lutfen ruyalarinin yorumlanmasini isteyen kardeslerimiz
medeni hallerini, calisan, ogrenci,hamile veya saglik durumunu da bildirirlerse ruyayi daha genis bir sekilde yorumliyabiliriz tsk.

dikkat ederseniz pirinç paketi gibi bi yerden seçip nişasta alıyorsunuz...
Pirinç görmek, zahmetle kazanılacak maldır..siz bunun yanindan gecip nisasta aliyorsunuz..
Tahıl yahut patatesten elde edilen un özü (nişasta) görmek safi mala, hoş geçime, emeğin karşılığını almaya olarak yorumlanir..
bekar iseniz ins. guzel bir nasip kismet meseleniz cikabilir evli iseniz...guzel bir ise basliyabilirsiniz.. Allah-u Alem..
dedigim gibi her ruya sadece kendi sahibine aittir.. unutmayin bunu..
Gecmisinizdeki özlemleri, hasretleri bir kenara birakip en iyisi gecmisinizden de bir ibret KISSA alarak su an atacaginiz adimlara temkinli yaklasin..
Her İnsan SorumLudur..
SorumLuluğunu BiLmeyen SORUNLUDUR...
temkin Ya Hu...

Üst Alt