• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada oğlumun olduğunu görmek

• Konuyu başlatan aslım
  • Başlangıç tarihi
A

aslım

Kayıtsız
Misafir
Selamün aleyküm
şu an hamile değilim ama rüyamda doğum yaptığımı ve oğlumun olduğunu gördüm. bebeği görmedim annem bana oğlumun olduğunu söyledi hemen karnımı tuttum ve ağrı olduğunu hissettim o zaman gerçekten doğum yapmış olabilceğimi anladım. eşimde hastane gibi otel gibi çok odalı bir yerde odalardan birinde uyuyordu ben de yanına gidip oğlumuz olduğunu söyleyip uyandırmaya çalıştım ve yanına yattım.
bu hafta 1 kere daha buna benzer rüya gördüm ve çok etkilendim. yorumlarsanız çok sevinirim
istanbuldan aslı, yaş 24, ev hanımı, bayan.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hosgeldiniz kardesim..
HER ŞEYİN BİR VAKTİ VE SEBEBI VARDIR !!
ama bir sey Sizin istediginiz zaman da olmuyorsa inanin bunda da bir SIRRI-i hikmet ve sebep vardir...
Hayirdir insallah..
Rüyada yeni doğmuş bebek görülmüşse sıkıntı veren bir dönem geçirileceği ama sonra iyi günlerin geleceğine işarettir...
Rüyada çok çocuk görmek zenginliğin ve mutluluğun Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere kız çocuk görmek kötü bir habere işaret seklinde yorumlanir..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.. Size Her seyin en hayirlisini ve HAYIRLI ibadet ehli nesiller ile lutuflendirsin amin..

hüzünlü

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada oğlumun ölmesi

Selamın aleyküm hocam, eşim uzun zamandır 3. çocuğu istiyor ama ben istemiyorum bunu sizinle daha önce paylaşmıştım.rüyamda oğlum ölmüş, kızım yalnız kalmış.Eşim kızımızı soruyor ben de odada yalnız olduğunu söylüyorum ve 3. çocuğu yapalım diye karar veriyoruz.yorumlarsanız sevinirim.Allah razı olsun.Yorumlara bu bölümden ulaşıp okuyamıyorum, neden acaba.Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Allah Yar ve Yardimciniz olsun Hayirdir insallah
Rüyada oğlunun öldüğünü, görmek ;gerçek yaşamınızda çok sevdiğiniz ,istediginiz bir şey hakkında duygu ve düşüncelerinizde
değişikler olduğunu, yaşam kalitenizde olumsuzluklar olduğunu düşünmeye başladığınızı simgeler.
yaşaminizin kötü gidişi değil tam tersine iyiyi düşünmeli, olumlu bakmalı, halinize şükredip daha kötüden korunmak için dua etmeli ve sorunları zamana bırakmalısınız.
Herşeyin daha güzele gitmeye başladığını göreceksiniz.ins.

Kardesim Hakkinizda Hayirlisi ama mademki eşiniz uzun zamandır
3.çocuğu istiyor kızınız ileride cok yanliz kalacak seklinde ruyaniz yorumlanir..
belki ona bir kardes gelmesi evi ve evdekileri birbirine baglar kenetler..Her seyin Hayirlisini diliyelim..
Hayirli gunler..

ozge.n

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada oğlunun olduğunu görmek

Merhaba. Ben 17 yaşında bekar bir kizim. Rüyamda bir oğlumun olduğunu gördüm. Daha bebekti. Belki dört aylık. Benden uzakta tutuyorlardı onu. Ağlıyordu. Bende oğlumu bana verin diye bağıyordum. Sonra onu bana verdiler. Çok güzel bir bebekti. Beyaz tenliydi. Benim kucağıma gelince sustu. Ben onu çok seviyordum. Sonra onu öptüm. Sonra emzirdim biraz. Böyle çok huzurluydum. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. İyi günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
Rüyasında oğlu olduğunu görmek;
Allah'ın lütfu ,keremi olacak bir döneme girecek olmanıza yorumlanır..
yeter ki;şükretmeyi unutmayin!! Şükredilen nimet, devamlılık arz edecektir. Şükrü eda edilmiyen nimetler kaybedilebilir..

Sabrı,sevene, Kanaâti,fakire, Gençliği,ihtiyara, Sağlığı,hastaya sor...
selametle..

acilangul1

Üst Alt