• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada oğlunu görmek ne demektir?

Hayber38

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum hocam ruyamda 2 yasindaki oglumu gordum oglumun kafasinda bit vardi ve bizegeliyordu. Oglumla ilgili gercek hayatta soyle bir imtihanim var esimle 6 ay once siddetli nedenlerden ayrildik ve tum cabalarima ragmen oglumu bana vermiyorlar ve onu cok ozluyorum her namazimda kavusmak icin dua ediyorum buna Yuce Allah sahit benim dindar olmam sohbetlere katilmam namaz kilmami irticaci olarak nitelendirdi esim ve ailesi ve cok buyuk yalnislarini yakaladim simdi cok zor gunler yasiyorum bana bu konuda akil verin oglumu cok ozluyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kelebeketkisi.jpg

rüya bilinc altinda sizin merak ve endiseleriniz ile olusan bir Ruya..
Dünyanın en güç işi birşeyin nasıl yapılacağını bilirken başka birinin nasıl yapamadığını ses çıkarmadan seyretmektir...
ama simdilik oglunuzun annesinde kalmasinin bir sebep ve hikmetti vardir..
kardesim SABIRLI ve SAKIN olmak gerekli.. kucuk bir cocugun gozunde Annesi onun dunyasidir. onu dovsede sovsede o Onun annesidir...
Siz degilsiniz bu mantik ile olaylara yaklasin.. kucuk bir cocugun gozu ve yuregi ile olanlari gormeye calisirsaniz CIKISI da onun gozleri ile anca bulabilirsiniz..

amac cocugu oradan almak degil!!Cocugun ruhsal yonu o cocukca dunyasi YIKILMADAN bu sorunu hal etmektir..
zorla kavga ile onu alsaniz bile hic bir zaman sizi anlayip affetmiyecektir..
bazen İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım..nasil mi? bunu da siz bulacaksiniz.. en imkansizi deniyeceksiniz..
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur..
ama bu iki SINIR icinde kucucuk bir cocuk vardir..
bazen caresizlik insana olmadik seyler düsündürtüyor ..
belki kalbiniz bu haksizligi alamiyor acilardan isyandan
Allah a SIGININ...

Yerinde kullanildigi zaman bir hastayi diriltecek olan ilac..
Yanlis kullanilirsa insani öldürebilir..
O zaman suc ilacta degil..yanlis kullanandadir..o yuzden ilaci zamani geldiginde cocugun yasi ve duygu idrak haline gore olcu ile verilmeli...
yoksa iyilestireyim derken daha uzun vaadeli hastaliklara sepep verebilirsiniz..

Hayirdir insallah..
başta oluşan bir bitlenme ise oldukça kaşıntılı bir süreç başlar...
Kardesim cocugunuz daha 2 yasinda aklini karistirmayin..kin,nefretti ogretmeyin..birbirinizi Ona kotulemeyin..yoksa ileride saglikli bir gelisimi olmaz,sek, suphe vesvese, korku icinde gelismesine yorumlanir..
Kardesim eski esiniz ve oglunuz ile arayi duzeltmeden SAKIN yeni bir iliskiye girmeyin...Basiniz agrir..
Hayirli Geceler..

Üst Alt