• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada öleceğin günü görmek

üzgün aydınlı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İyi günler.. sizden bu rüyam hakkında bir yorum bekliyorum. Birisi ile tamamen istemsiz bir anda nişanlanıyordum ve nişan sırasında ya dini nikah kıyılıyordu yada nişan için dua okunuyordu. Nişanlanacağım kişi ile aramıza kapalı bir bayan oturdu ve küçük bir dua kitabı actı. Dua kitabı mıydı Kur'an-ı Kerim miydi tam anlayamadım. Hem arapca hem türkce yazılar vardı. Tam okumaya baslayacaktı ki bana dönüp tuhaf bir hayvanın gözünü gösterdi ve bana 2 gün içinde yanarak öleceksin dedi. Korkup uyandım ve tekrar uykuya daldığımda rüyamda arkadasımı gördğüm ve sana saka yaptık ölmeyeceksin diyordu. Beni cok korkuttu lütfen yardın edin.. Şimdiden sağolun hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar kardesim Hayirdir insallah..
Öleceğimiz tarih ne bizlere ayan olur nede baskasi da bilemez.... Bu bildirim varsa keramettir ki bizde keramet Sahibi olacak kadar saf apdal ve masum insanlar degiliz..
bugun yaptiklariniz haal ve davranislariniz yarininizi iyi veya kotu yonde etkiliyecegi seklinde ruyaniz yorumlanir..
ayrica Rüyanız helal para kazanmak, zengin olmak konularında negatif düşünce ve olumsuz fikirlerin içinizi kapladığına isarettir ..
Allah'tan korkandan, her şey korkar. Korkmayan ise, her şeyden
korkar....
Hayirli aksamlar..

BlueSea

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda öleceğim tarihin söylenmesi

Merhabalar,rüyamda 10 yıldır görmediğim liseden bir arkadaşım ısrarla bana 16 eylül tarihine kadar bebek doğurmamı söylüyor bende 16 eylüle çok az bir zaman var ancak ondan sonraki yıllarda doğurabileceğimi söylüyorum bunun üzerine o tarihten sonra yaşamayacağımı ve ölüm tarihimin 16 eylül olduğunu ve tarihlerde hiç yanılmadığını söylüyor sonrasında korkuyla uyandım fakat rüyanın fazlasıyla etkisinde kaldım ne anlama geldiğini yorumlamanızı rica ederim.
Teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar kardesim Hayirdir insallah..
Unutmayınız ki rüyalar içinde bulunduğunuz ruh halinin uykunuzdaki yansımasıdır.
Rüyada öleceğinizi haber almanız;sizin gerçek yaşamınızda neğatif enerji ile dolu bir ortamda bulunduğunuzu, bazı bıkkınlık ve yorgunluklar yaşadığınızı,
yaşamınızda bir değişiklik ihtiyacı içinde olduğunuzu Korku ile Ümit Arasında oldugunuzu simgelemektedir.
Nasil yaşadığınızı, günlerinizin nasıl geçtiğinin adeta bir muhasebesini yapmaniz icin bir uyari rüyasidir..Rabbim her seyin en iyisini bilendir...

Ölüm tarihini sadece Allah bilir..
acaba kimi veya kim tarafindan incindiniz..ki Ölümu kafaniza takmis olabilirsiniz,,
bunlarda gecer ..gececek Ya Hu.. biraz Sabir ve Dua..
Öleceğimiz tarih bizlere ayan olmaz. Bu bildirim varsa keramettir ki bizde keramet Sahibi olacak kadar saf apdal ve masum insanlar degiliz..
Gördüğünüz rüyada verilen mesaj belki ölüm hakkında dikkatinizi çekip, ahireti aklınızdan çıkarmamanız, ibadetlerinizi tam yapmanız konusunda olabilir...
Allah cc. cumlemize Hidayetti nasip etsin...
Peygamber Efendimiz sav. “Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz, nasıl ölürseniz
öyle dirilirsiniz” buyuruyor...

hic_nick

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba Ben daha once bir ruya gormustum. Annemin 20 temmuzda olecegini ve gercek oldu. Annem vefat Etti.
Sonra rüyamda biri kulagima 30 veya 40 gün icerisinde olecegimi soyledi. Tabir ederseniz iyi olur.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
Ölüm tarihini sadece Allah bilir..annenizin Ölümunden etkilenmis bilincalti bir rüya olabilir..Ölümu kafaniza takmis olabilirsiniz

Öleceğimiz tarih bizlere ayan olmaz. Bu bildirim varsa keramettir ki bizde keramet Sahibi olacak kadar saf apdal ve masum insanlar degiliz..
Gördüğünüz rüyada verilen mesaj belki ölüm hakkında dikkatinizi çekip ahireti aklınızdan çıkarmamanız ibadetlerinizi tam yapmanız konusunda olabilir...
Peygamber Efendimiz sav. “Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz” buyuruyor...

Ruyanizin Yorumu :
30 veya 40 gün icerisinde önemli bir olayın başlangıcı olabilir. Ölüm, yeniden doğuştur, değerlerin, dengelerin ve yaşamın değişmesini temsil eder..
kendi hayatınızı düzeltmeniz gerekliligine delalettir..

ölümü hatırlayin..
Hayatta her şeyin yolunda gittiğini düşündüğünüz bir anda biri gelip size, çok az bir ömrünüzün kaldığını söylese..
Peki yakında öleceğini öğrenen insan nasıl davranır? Dünyada ya da ahirete kalan işlerini nasıl tamamlamaya çalışirsa siz de öyle davranmaniz icin bir uyari, hikmet ruyasidir..
İnsanı diğer dünyada kurtuluşa götürecek şeyler bırakmak gerekir.
Sadaka-i cariye, hayırlı evlat, amel gibi fiiller aslında kapanmayan defterlerdir...sizrah.annenize karsi HAYIRLI bir evladmisiniz bunu da bir sorgulayin..
Hayirli gunler..

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm,hayırlı günler;
Rüyamda kuzenimin eşi için, şu yaşta ölecek dendi; örneğin Ahmet 40 yaşında ölecek.Bu rüya ne anlama gelir ?saskn..Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,hayırlı günler;Rüyasi Hayr olsun..
Ölüm tarihini sadece Allah bilir..O insan,Ölümden etkilenmis bilincalti bir rüya olabilir..Ölümu kafasina takmis olabilir..

Gördüğü rüyada verilen mesaj belki ölüm hakkında dikkatinizi çekip ahireti aklınızdan çıkarmamanız ibadetlerinizi tam yapmanız konusunda olabilir...
Peygamber Efendimiz sav. “Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz” buyuruyor...
Allaha emanet olun..

meryem60

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm hayırlı geceler iki gün önce bır rüya gördüm rüyamda telaşlı bir şekilde merdivenlerı çıkıyorum ve sonuna ulaştığımda bi kapının önümde açık olması gerekiyordu ama kapı yerine duvar vardı. :-( o duvarı görürsem ölüm vaktimin geldiğini biliyorum. Daha sonra da ka. Kalp krizi geçirip ölüm sancısı çektiğimi hatırlıyorum. O AN sürekli ben ölmem bana bir şans daha verilmeli. Burda bitmeméli diyorum. Uyandığımda sabah saat dörttü. O sıra tekrar uyudum kabrimdi sanırım genişti ve ailem ordaydi. Mutluydum güvendeydim. Kabrimi bir kez daha aynı şekilde görmüştüm. Yorumlarsanız beni mutlu edersiniz :) hayırlı geceler tekrar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykümselam hayırlı geceler
Hakkınızı Helal Edin lütfen mesajini yeni fark ettim..
Rüyaniz;gerçek yaşamdaki bazı manevi sıkıntıları,sizi sıkan bazı sorunlar olduğunu işaret eder.
yaşamınızda sizi rahatsız eden sorunlarla yanlış mücadele ettiğini, sonuç alamayacağınızı, böyle devam ederseniz bu sorunları aşamayacağını simgeler.

Nefis muhasebesi yapin..
Ölmeden önce ölmeyi başarmak, seçkin insanlara mahsustur..
Bu emri dinleyen insan, dünyayı misafirhane, vücudunu ise emanet bilir. Ruhunu ve kalbini onlarda boğmaz. Bu hâl ile hallenen insan, ölmeden evvel ölmüş demektir.
İnsan ölümle birlikte hayatının hesabını da vermeye başlar.

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada mezarlık görmenin üç tabiri vardır:
1-Üzüntü
2-Zindan hapis
3-Sıkıntı-kurtlus ve arayiştir.

meryem60

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Estağfurullah hakkım helaldir siz de helal edin, yorumunuz için de Allah razı olsun. Bu aralar sorun yapamıyorum sadece kendimi yalnız hissediyorum ki, etrafımda arkadaşım bol olmasına rağmen. Bunun için de dua etmekten başka birşey gelmez sanırım elimden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cümlemizden kardeşim...Kendinize güveniniz azaldığında fiziksel varlığınızda bir eksiklik hissedersiniz..
Kendinizde ya bir eksiklik, yada bir fazlalık,farklilık hissediginizde kendinizi o topluma ait değilmişsiniz gibi kendinizi yanliz hissedersiniz....

Günümüzün koşullarında insanların çoğu kalabalık içinde yalnızdır. Yalnızlığın nedeni kişiye ve/veya toplumsal yaşama bağlı olabilir.
Yaşanan düş kırıklıkları da yalnızlık duygusunu artırır. Yaşamda hepimiz düş kırıklıkları yaşamışızdır ve yaşayacağız.

Her ortam istediğimiz gibi olmayabilir. Bu nedenle, beklentilerimiz gerçekçi olduğu ölçüde düş kırıklıklarımız da az olur.
Yaşadığın her hayal kırıklığın seni gafletten uyandırıp hakikatına ulaştıran bir basamaktır...

Kişi girişken değilse, yeni ortamlara girme ve yeni kişilerle tanışma konusunda çekingense, ilk adımı hep karşıdan beklerse, yalnızlık kaçınılmaz olacaktır.
İnsanların en önemli özelliklerinden birinin uyum yeteneği olduğu düşünülürse, biraz çaba gösterilerilerek düş kırıklığı yaratan nedenlerin üstesinden gelinebilir.

Bazen Yalnızlık insanın,arkadaşı, dostu, akıl hocası en yakini olur...
insan yalnız kaldığı zaman Bazen şikayette bulunur yalnızım diye, ama kime şikayet eder?
ilk önce kendine, o kendi diye hitap ettiğimiz kişide yalnızlığıdır...
Onunla tartışır, yalnızla iken bir sürü şey düşünür yalnızı onu düşündürür, ve dertleşir onunla..

Bazen yalnızlık insanlara verilen bir nimettir.
Bazen de yalnızlığını özler ona ihtiyaç duyar, yalnızı arar, bazen onunla oturup konuşmak ona bir şeyler sormak ister yalnıza ihtiyaç duyar,
ondan başka hiç kimseyi istemez yanında çünki yalnız kalmaya ihtiyaç duyduğu zaman ondan başka kimsenin ona yardımcı olamayacağını bilir..

yalnızlık insanın hayattaki en iyi hocasıdır diyebiliriz, yani bir sure de olsa kendi kendisi ile dertlesip yuzlesme kendini sorgulama firsatti bulur...
yalnızlık insana mahsus değildir...hic bir zaman da yalnız degildir aslinda sadece yalnız oldugu duygusuna kapilir bazen..
İnsan oğlu yalnız kaldığını sanır ama aslında yalnız değildir..her an kendisini her yerde gören ve sana şahdamarından daha yakın olan Elhamdullilah Yaradanı vardir..

meryem60

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumlarınız çok güzel :) ve rüyamı sizin kadar güzel yorumlayan olmadı. bugün düşündüm yanlış giden her şeyi ve gerçekten de istediğim performans için düzenli çalışmadığımı gördüm. Arkadaşlarıma kızdığımda kırılmasınlar diye içime çekildiğimi gördüm ( uygun bir dille söylemeliydim ) bu çekilmelerin benim onlarla olan samimiyetimi bozduğunu gördüm. Allah razı olsun harikaaduaa..

hakandurak

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Ölüm Zamanını Görmek

Rüyada öleceğin zamanı görmek.
Selamunaleyküm Allah rızası için yardıma ihtiyacım var. Bundan yaklaşık 1.5 sene önce rüyamda bana "25inden sonra yoksun!" yani Öleceksin diye bir ses işittim. O zamanlar çok onemsememiştim lakin geçen günlerde asla yapmam dememe rağmen Allah affetsin fal baktırma gafletine düştüm, falcı da 25inden sonra yoksun gibi birşey dedi ve bende çarpışma yaptı. O gün bu gündür korkuyorum huzursuzum ve ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Allah rızası için bu konuda yorum yapabilecekler bir kardeşimiz var mı?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Rüyaniz hayr Olsun.
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL, YENİDEN ,FARKLI BİR KİŞİLİK, KİMLİKTE DOĞUŞTUR !!Ölüm bir yok oluş değil, bir başlangıç,bir uyanış,bir yolculuktur...........

Rüyada ölüm vakti görmek;
Bu tip bilgi ve rüyalara itibar etmeyin. Ölüm zamanı Allah cc. dışında kimsenin bilgisinde değildir.

Bu Gördüğünüz rüyada verilen mesaj ölüm hakkında dikkatinizi çekip, ahireti aklınızdan çıkarmamanız, ibadetlerinizi tam yapmanız konusunda da bir uyari,bir fırsat ve lutuf tur...25inden sonra hidayet, bereket ,yolculuk ve farklı, imanlı, bir insan olacağınıza alamettir...

gerçek yaşamınızda ,olumsuz, vesvese, evham dolu negatif enerji ile dolu bir ortamda bulunduğuzu, kimi bıkkınlık,ve yorgunluklar yaşadığını, yaşamında bir değişiklik gereksinimi içinde olduğunu simgelemektedir...
Ölmeden önce ölünüz! selametle...

E

esma_aykurttt

Kayıtsız
Misafir
Merhabalar ben dün gece rüyamda ne zaman öleceğimi öğrendim ocak ayında salı günü bu beni çok korkutuyor sürekli rüyama giriyor ve ben korkuyorum pisikolejim iyice bozuluyor biri tarafından ve ya araba carpmasiyla öleceğim diye sürekli söylüyorlar rüyamda gördüğüm kişiyi de gerçekte gördüm sence bundan ne çıkar

Üst Alt