• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada ölen bir tanıdıgında annesi ve teyzesi hakkında bilgi almak

• Konuyu başlatan üye degilim
  • Başlangıç tarihi
Ü

üye degilim

Kayıtsız
Misafir
rüyadamda 8 sene önce ölen halamın kızını gördüm yanlız onun ölmüş oldugunu bilerek konuştum hoşgeldin dedim hoş bulduk dedi elinde el arabası vardı.6 ay önce ölen annemi ve teyzemide görüp görmedigini sordum.hiç karşılaşmadıklarını fakat bir kere başlarının kesik oladugunu ve patlarken görmüş patlama anında yemyeşil bir şey çıktıgını görmüş.

yapılması gereken birşey olup olmadıgınıda lütfen yazarmısınız.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Geceler Kardesim.. Annenizin ve butun Ölmüslerinize Rabbim aff ve Rahmet eylesin.. ins. Mekanlari Cennet olsun..
Ölülerimizi ve Ölümü Unutmayalım. "Her nefis ölümü tadacaktır.""
Yakınlarımızın ölümü durumunda onlara duâ göndermek onlara gönderebileceğimiz en iyi hediyelerdendir.
Onlar duâlarımızdan hissedar oluyorlar ve istifade ediyorlar.

Ancak halk arasında yanlış ve mesnetsiz bir uygulamayla kırkıncı veya elli ikinci gecelerde pahalı bir merasim düzenlemek ve bu merasimde parayla Kur’ân ve mevlit okutmak âdet ve alışkanlıklarımızı tatmin etmiş olmanın ötesinde hiçbir faydası olmayan Kur’ân ve sünnette de yeri olmayan davranışlardır. Lükse ve riyaya kaçıldığında günahtan bile uzak değildir.

Onun adına ziyafet verilecekse fakir fukara gözetilmek şartıyla ailenin maddeten müsait olduğu her zaman bu yapılabilir ve yapılmalıdır.
Ölenlerimize göndereceğimiz birer Fatihamız varsa bunu kırkıncı veya elli ikinci gecelerin inhisarından ve tekelinden kurtarmalıyız. Dilimiz döndüğü kadar her zaman onlara duâ yapmamız en makbul olanıdır...
Hayirli geceler...

Üst Alt