• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölen birini görmek

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ölen birini görmek ve konuşmak rüyada birinin öldüğünü görmek rüyada birini ölürken görmek
Hayırlı geceler hocam ramazan ayımız hayırlı olsun.
Rüyamda büyük bir kargaşa gördüm, herkes toplanmıştı bahçede. Sonra herkes evlerine dağılıyordu evimize gittiğimde bir adam vardı esmer, çok esmer yaşlıca biriydi. Tahta gibi bir şey de yatıyordu çok iyi görünüyordu. Sonra adam beni çağırdı ben kim diye düşünüyordum bana sarıldı ve öptü o an bir şeyler dedi lakin hatırlayamıyorum. Bana son sarıldığında adam öldü ne olduğunu anlamamıştım. Adam ölmüştü ama hala bana sarılıyordu bırakmıyordu etrafımdakiler şok olmuştu.
Teşekkür ediyorum hocam..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı geceler Allah cc razı olsun Sizin de ramazan ayınız hayırlı ve mubarek Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada ölü görmek;
sevilen birinin geleceğini haber verir. Ölü diri getirir. görüldüğünde korkulmamalıdır. Çünkü hayra yorulur.

"Adam ölmüştü ama hala bana sarılıyordu bırakmıyordu "
Tabi ki, hepimiz zaman, zaman olumsuz düşünce ve duygulara sahibizdir. Bu olumsuz düşünce ve duyguların oluşturduğu negatif enerji ,olarak yorumlanir..
stress ve deprasyona girebilirsiniz diye bir uyari rüyasi..

Artık geçmişte yapılan HATALARDAN ,ders alarak! yaşadığımız sıkıntıları gömün gitsin artik!!
Bilmeliyiz ki geçmişte yaşadığımız sıkıntılar, çektiğimiz acılardır bizi biz yapan,olgunlaştiran ibretlik nimetlerdir.. Selametle..

acilangul1

Üst Alt